- 11 Eylül 2009
- 377
- 48
- 643
- 40
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.521
benim kızımda aynı şekilde tüm gece memedeydik doymuyomu diye mama verdim yedi 5 dk sonra yine ağzını açıp aranmaya başladı. emziği de almıyo. gerçekten çok zor durumdayım özellikle 2 gecedir yapıyo bunu. göbeğimiz de dün düştü. bodysine kan bulaşmış acaba onunlamı ilgili sıkıntısı.
kızım bugun memeyide mamayıda alırken zorlandı burnu tıkalı dıye balgam sokturucu ıyıce kıvamını azalttıgı ıcın hırıltıyı dahada arttırdı ve oksurmeye basladı(((((cok uzgunum mecburen antibiyotıgede basladık elife eşimde dungece ateşi 39.7 oldu (duşa soktum onuda ıgneyle düştü ateşi oyatak odasında bız oturma karantina gıbı bende kotuyum sabahtan berı aglıyorum....napıcas bılmıyorum
Dilekcim cok Teşekkür ederim hemen hazirliycam Simdi dediğin kremi . Hastanede cok etkili diye bi krem önerdiler ama sürmeye fırsat yok ki hep emmek istiyo kuzum .Sen kardeşini anlatmissin ama sanki beni anlatiyo gibisin cok zordayim gercekten Dun butun gün memede durdu gece de 3 e kadar hep memedeydi uyur uyanık...Sonra sakinlesti de uyudu Allahtan iki saat arayla uyandı emzirdim ben de rahatlamisim biraz.Bugun dikişlerini aldırmaya gidince sorucam doktoruna belki bize de gece mama önerir ....
benim kızımda aynı şekilde tüm gece memedeydik doymuyomu diye mama verdim yedi 5 dk sonra yine ağzını açıp aranmaya başladı. emziği de almıyo. gerçekten çok zor durumdayım özellikle 2 gecedir yapıyo bunu. göbeğimiz de dün düştü. bodysine kan bulaşmış acaba onunlamı ilgili sıkıntısı.
herkese iyi geceler arkadaşlar. moralim bozuk kızımın dilinde bir haftadır falan bir beyazlık vardı sonra çoğaldı ve dudaklarına bulaştı önce süttendir diye düşünmüştüm ama annem pamukçuk dedi dra gittiğimizde gösterdim pamukçuk olmuş karbonatlı su dedi iki gündür deniyoruz kızımın dili ağzı kanıyor ağlıyor ama nasıllll((o ağladıkça benim içim gidiyor ve üstelik kızım üç gün önce göğsümden bir emdi bir emmedi emdiğindede zorla emdirdim dün gündüz emdi ama sonra yine emdiremedim bugünse göğsümden hiç emmedi kocaaa günnnn akşama kadar zor dayandım emmediği gibi mememi vermeye kalktığım anda kıyametleri kopardı sanki bir yerine basılmış gibi nasıl bağırdı anlatamam en sonunda az önce bende dayanamadım başladım ağlamaya moralim bozuldu kızım beni istemiyor mememi artık istemiyor diye ( annem ve eşim dili yara ondan alamıyor memeni ondan bukadar ağlıyor canı yanıyordur diyolar ama bilmiyorum birde üstüne sütümün çok olması ve memenin şiş olmasıda etkiliyor olabilir.. sizin bebişlerde pamukçuk oldumu hiç gerçekten ondanmı istemiyor memeyi acaba..yarın dra gidicez zaten sorucam ama çok moralim bozuldu
Allah razı olsun hepinizden doğumumu yaptım . 3 muydu neydi çıktım.Akşam 7den sonra ağrılarım arttı.Iğne yapıldı falan.Bol su içiyorum devamlı başım ağrımasin diye .Minikim de iyi cok şükür .Emzirırken zorlanıyorum.Gazi çıkmıyor falan.Su anda adet sancısından biraz fazla ağrım var uyuyamiyorum bayağ yoruldum gelen giden derken dualarınızi eksik etmeyin
arkadaslar hepınızın bebeklerı hayırlı ugurlu olsun.allah analı babalı buyutsun bebeklerınızı.darısı benım başıma.bende kısmetse nısan sonu sezeryanla dogum yapacagım.çok heyecanlıyım.benım ılk cocugumda ocak dogumlu.sızlerı okudukca heyecanlanıyorum.zap zup arkadasımızında ıyı haberlerını bugun okuyunca cok rahatladım.sızlerı okurken cok duygulanıyorum.ınsallah bebeklerınızle eslerınızle cok mutlu olun.banada dua edın bende sag salım kızımı kucagıma alayım.allaha emanet olun.sızı takıp edecegım hep.sevgılerımle
Arkadaşlar siz bu tickerları nasıl değiştirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?