2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar 2 3 gundur yazıyorum tam göndericem telefonla ya biri arıyo kapanıyo ya telefon çekmiyo.Iyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim kızımla dinlenmeye çalışıyoruz gelen gidenden fırsat buldukça.Ben lohusalik depresyonuna girip girip çıkıyorum ınşallah girmem. Eşim haftaya gidecek diye de icim cok burkuluyor.
Bugün kontrole gittik kızım icin.Kan aldılar minicik elinden ayy nasil fena oldum anlatamam.Kızımın sarılığı 9.8 e yükselmiş.Göğüs uçlarım yara olduğundan sık sık emziremiyorumda bayağ sıkıntılıyiz .

Kızlar benim bebeğim 4 günlük oldu .Kaç dakika emmesi gerekir normalde boyle 5 dk emiyor bırakıyor sonra 2 saate anca emiyor bir daha sarılığı artar iyice diye korkuyorum
bi de ben hic gazını çıkaramıyorum. Emdikten hemen sonra uyuyor.Emer emmez mi kaldırıp sırtını ovmaliyim yoksa ağlayıp ikinip zorlaninca mi ;-(

canım emmesi zamanla artacak sen uyandırmaya çalış 2 saati aşarsa o şu anda anne karnındaki stokları tüketiyor
canım emdikten sonra uyuması büyük nimet olduğunu ilerde anlayacaksın yoksa başka türlü uyutamadığını göreceksin emzirme işlemi biter bitmez bebği dik tut omzunda tut hafifçe ritimlerle poposuna vur bir anda gazı çıktığını göreceksin emzirme bittiği gibi gazını çıkartırsan gaz sorunu da yaşamazsın canım erkenden gazı alınırsa ıkınması olmaz zaten

Simdi emzirdim . Uyuya kaldı.kaldırıp çıkarmaya çalıştım çıktı dediğin gibi ama gene arandı emzirdim gene uyuyakaldı simdi tekrar mi çıkarsam ki gene uyanir

Simdi emzirdim . Uyuya kaldı.kaldırıp çıkarmaya çalıştım çıktı dediğin gibi ama gene arandı emzirdim gene uyuyakaldı simdi tekrar mi çıkarsam ki gene uyanir

canım eğer arandıysa tekrar ver çünkü doymadan uyuyakalıyolar emme refleksleri çok kuvvetli olmadığı için çabuk yoruluyorlar zamnla daha da kuvvetlenip 15 dk ya çıkacak emzirme süren ne kadar emzirirsen o kadar çabuk atlatırsın emzirme sorunlarını
emzirme sorunun da 1 haftada bitiyor o ilk haftayı atlatınca kalmıyor bişey bepanten sürmeyi dene istersen bana çok iyi geldi lansinoh da kullandım ama çok yaramadı bana
canım bir memeden diğerine geçirince bile çıkar illaki gaz oluyo gaz sancısı olup da kıvranmsaı daha zor inan ki sessizce emmesi en güzeli elbet doyunca bu böyle devam eder bir yerde gazını da çıkarsan uyanmaz

uyandırmakta zorluk yaşarsan burnunu hafifçe sık doya doya sev oynatarak böyle olmazsa ayağının altını gıdıkla o da olmazsa bezini değiştirmeyi denemuhakkak uyanıyo o zaman

kızlar nst cihazındaki bebişlerimin seslerini niçin kaydetmedim diye kendime kızıyorum hiç aklıma gelmedi buzuki orhan dinletince uyuyolar ordaki sesi ben nstdeki seslere benzettim belki bebişlerim kendi seslerini dinlerdi o zaman

evet cnm bende nstdeki seslerin aynısı olduğunu düşünüyorum.sadece içine hafif melodiler eklenmiş bende oğluma dinletiyorum çok rahatlıyor.

herkese günaydın.forum çok sakinleşti in cin top oynuyor.herkes bebişleriyle haşır neşir.dün annemlerde kaldık oğlum yadırgadı sanırım uyumakta çok güçlük çekti.ee doğal olarak benide uyutmadı afacan sıpam

kızlar bebeğimin göbeği kanıyor dün dr ye gittiğimizde ilk defa kanadığını farkettim dr de iğne yaptı mikrop kapmaması için neden kanar acaba yaa çok üzülüyorum valla hergün bir sorun çıkıyor bebeğimin dr kanarsa gel demişti yaa çok üzülüyorum yaaaaa11 günlük olduk dahada düşmedi göbeği

zap-zupcum cnm bebek 15dk da %90ını emermiş zaten sütün sonra keyif yaparmış...emzirme süren artar sonraları ama normali 10-15 dk...benim kız ilk günden iltibaren memeyi aldı ve sık sık emzirdim hatta uyandırdım bazen ve allaha şükür sarılık hiç olmadı

cnm sıkma canını biz de içinde parça kalır gibi oldu ondan tedirgin olduyduk geçiyor hepsi...dşer yakında göbeği alkolle hergün bakım yap cnm

merhabalar bende 10 ocakta doğum yaptım. hepinize hayırlı olsun. çok sıkıntılıyım ama ocakta doğan bebekler yaramaz olurmuş. yani benimkisi öyle. benim göğsümden ayrılmıyor. çok zor uyuyor yarım saatte uyanıyor perişan oldum. sütümde pek yok. mamada yiyor. ama memeden soğutmam lazım . yalancı memeye alıştırmam lazım. tuvalete bile gidemiyorum. hep kucağımda . inanın doğumdan beri dikişlerimin üzerinde mahvoldum. tavsiyeleriniz var mı

slm ocak anneleri bakıodum cevap yazıyım dedimduramadım,canım gaz ı vardır gazını cıkarıomusun,eger gaz sancısı varsa sureklı emmek ıster,uyuyamaz.. doydugundan eminsen gazını cıkartmaya calıs...zaten bu sancılar 20gün cıvarı baslıo ınsanı perişan ediyor...

çok aglayan bebeğin göbeği kanar derler,ya da cok ıkınıyorsa ondan da olabılır,benim kızında kanamıstı üzülme gecer insallah..

uzun bir aradan sonra slm annişler ve kuzucukları sanırım herkes doğum yaptı allahım yavrularımızla sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin inş hepimize. kızlar benim oğlumda ilk günlerde emzirirken uyuduğunda yatağına koyunca gözlerini açıyordu elimi göğsüne koyunca uykusuna devam ediyordu çekince tekrar uyanıyordu artık kolumda derman kalmamıştı ağrıdan üzerimdeki bluzumu çıkarıp baş ucuna koydum mışıl mışıl uykusuna devam etti çok şükür sizlerede tavsiyem bebişleri uyumayan arkadaşlar denesin bebişlerimizin dünyaya geldiğinde bildiği tek şey bizim kokumuz ayrılınca bizlerden o yüzden uykularından uyanıyorlar. bebişlerinizi ve sizleri çok öpüyorum hoşçakalın allahım hep korusun bizleri inş...

cnm geçmiş olsun.benim bildiğimde çok ağlayan bebeğin göbeği kanar.bizimkininde göbek bağı düştükten sonra annem bikaç gün demir para sardı göbeğine.zorlayıp göbek fıtığı olabilirmiş.göbek bağının düşmemesinide sıkıntı yapma bizimki tam haftasında düştü ama bazen uzun sürebilir.ben göbeğine hiç müdahale etmedim baticon falan değirmedim sanki nemlenince daha geç düşecek gibi geliyor bana.:44:

Cok sağol canım .Göğüslerim yara olduğu icin cok sık emziremiyordum ama artik uyandırıp uyandırıp emzirıyorum.Gece her saat uyaniyor hic uyumuyoruz.Gündüz nasil uslu nasil sakin bıraksam 3 4 saat uyur.Gerce cok yeniyiz bugün 6 günlük olduk .

cnmm ben ilk zamanlar çok uyuduğu için doktora gitmiştim.doktor bana güldü öp öp başına koy bugünlerini çok ararsın o uyudukça sende yat uyu demişti.hakikaten öyleymiş bazen gözüne bakıyorum uyusada bende uyusam diye

Sarılığı artacak diye aklım çıkıyo.Dili falan da sarı . Cok uyuyunca o yüzden panik oluyorum.Bi de şeyi soracaktım kızımı cok hıçkırık tutuyor .Etrafımda hıçkırık tutarken emzirılmez diyenler falan var acaba ne yapmalıyım hıçkırırken kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…