- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.581
canım emmesi zamanla artacak sen uyandırmaya çalış 2 saati aşarsa o şu anda anne karnındaki stokları tüketiyorKızlar benim bebeğim 4 günlük oldu .Kaç dakika emmesi gerekir normalde boyle 5 dk emiyor bırakıyor sonra 2 saate anca emiyor bir daha sarılığı artar iyice diye korkuyorum
bi de ben hic gazını çıkaramıyorum. Emdikten hemen sonra uyuyor.Emer emmez mi kaldırıp sırtını ovmaliyim yoksa ağlayıp ikinip zorlaninca mi ;-(
Simdi emzirdim . Uyuya kaldı.kaldırıp çıkarmaya çalıştım çıktı dediğin gibi ama gene arandı emzirdim gene uyuyakaldı simdi tekrar mi çıkarsam ki gene uyanir
Simdi emzirdim . Uyuya kaldı.kaldırıp çıkarmaya çalıştım çıktı dediğin gibi ama gene arandı emzirdim gene uyuyakaldı simdi tekrar mi çıkarsam ki gene uyanir
kızlar nst cihazındaki bebişlerimin seslerini niçin kaydetmedim diye kendime kızıyorum hiç aklıma gelmedi buzuki orhan dinletince uyuyolar ordaki sesi ben nstdeki seslere benzettim belki bebişlerim kendi seslerini dinlerdi o zaman
kızlar bebeğimin göbeği kanıyor dün dr ye gittiğimizde ilk defa kanadığını farkettim dr de iğne yaptı mikrop kapmaması için neden kanar acaba yaa çok üzülüyorum valla hergün bir sorun çıkıyor bebeğimin dr kanarsa gel demişti yaa çok üzülüyorum yaaaaa11 günlük olduk dahada düşmedi göbeği
merhabalar bende 10 ocakta doğum yaptım. hepinize hayırlı olsun. çok sıkıntılıyım ama ocakta doğan bebekler yaramaz olurmuş. yani benimkisi öyle. benim göğsümden ayrılmıyor. çok zor uyuyor yarım saatte uyanıyor perişan oldum. sütümde pek yok. mamada yiyor. ama memeden soğutmam lazım . yalancı memeye alıştırmam lazım. tuvalete bile gidemiyorum. hep kucağımda . inanın doğumdan beri dikişlerimin üzerinde mahvoldum. tavsiyeleriniz var mı
kızlar bebeğimin göbeği kanıyor dün dr ye gittiğimizde ilk defa kanadığını farkettim dr de iğne yaptı mikrop kapmaması için neden kanar acaba yaa çok üzülüyorum valla hergün bir sorun çıkıyor bebeğimin dr kanarsa gel demişti yaa çok üzülüyorum yaaaaa11 günlük olduk dahada düşmedi göbeği
Cok sağol canım .Göğüslerim yara olduğu icin cok sık emziremiyordum ama artik uyandırıp uyandırıp emzirıyorum.Gece her saat uyaniyor hic uyumuyoruz.Gündüz nasil uslu nasil sakin bıraksam 3 4 saat uyur.Gerce cok yeniyiz bugün 6 günlük olduk .zap-zupcum cnm bebek 15dk da %90ını emermiş zaten sütün sonra keyif yaparmış...emzirme süren artar sonraları ama normali 10-15 dk...benim kız ilk günden iltibaren memeyi aldı ve sık sık emzirdim hatta uyandırdım bazen ve allaha şükür sarılık hiç olmadı
Cok sağol canım .Göğüslerim yara olduğu icin cok sık emziremiyordum ama artik uyandırıp uyandırıp emzirıyorum.Gece her saat uyaniyor hic uyumuyoruz.Gündüz nasil uslu nasil sakin bıraksam 3 4 saat uyur.Gerce cok yeniyiz bugün 6 günlük olduk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?