- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.561
Cok sağolun iyi dilekleriniz icin .
Eveet sonunda bizde kızımla sorunlarımızdan bahsetmeye başlıyorum allaha şükür
göğüs uçlarım iki günde yara oldu.
Kizimda sarılık 9 çıktı eşim bi panik bi panik normalmis meğer.3kilo 10 gr doğdu iki günde 2 750 ye düşmüş .Eşim dirdir yapıp duruyor yemiyorsun birşey .Çocuk aç kaldı bilmem ne.Ayol iki gün aç kaldım resmen buskiviyle adam mi doyar.Bu gün sütüm geliyor ama doktor mama takviyeside verdi ama ben hemen başlamak istemiyorum 2 gün sonra kontrolümüz var o zaman da kilo almamışsa başlamayı düşünüyorum.Çünkü anca bugün vitaminli yemek yedim gelir ınşallah sütüm ama göğüslerim iyice kan revan içindeler
canım benim bebişler de senin gibiydi sonradan farkettim ki uykuya tam dalmadan yerine koyarsam hemen uyanıyor bir de büyüdükçe daha çok uyuduklarını farkettim erken doğdukları için mi nedir hep benle yatmak istiyorlardı ama şimdi daha rahatız ben kullanılmış göğüs pedimi başucuna koyuyorum yatağında benim kokumu aldığını düşünüp yanındaymışım gibi hissediyor galibakızlar ne güzel herkes bebişlerini kucaklarına aldı,artık sıkıntılar da başladı
ben artık delirmek üzereyim,oğlum 1 aylık oldu ama yok uyumuyor çocuk.uyku gözlerinden akıyor ama inat ediyor resmen uyumamak için.ne yaptıysak fayda etmiyor..göğsümde emerken uyuyor,ama yatağına yatırır yatırmaz başlıyor ağlamaya,sonra tekrar göğsüme alıyorum bu sefer de uykusu kaçmış oluyor,hiç uyumuyor.dün gece 1 saat uyudu,gündüz de 2 saat.24 saatte 3 saatlik uykuyla durdu,artık günün sonunda yorgun düştü ama yine de inatla gözlerini açmaya çalıştı,biz de pes ettik en sonunda nasıl uyudu hatırlamıyorum bile.
küçükken ben de öyleymişim,annem sana benzemiş uyku konusunda diyor ama ben deliricem artık..sizin bebeklerde de var mı böyle uyku problemi?
zapzup canım hayırlı olsunBi de kızım koyu sarı kusuyor eve geldiğimizden beri normal mi
kızlar korse takacak misiniz sezeryan oldum ya ben göbeğim 5 aylık gibi kaldı ne simdi sarmazsan öyle kalır diyorlar doğru mu
kızlar ne güzel herkes bebişlerini kucaklarına aldı,artık sıkıntılar da başladı
ben artık delirmek üzereyim,oğlum 1 aylık oldu ama yok uyumuyor çocuk.uyku gözlerinden akıyor ama inat ediyor resmen uyumamak için.ne yaptıysak fayda etmiyor..göğsümde emerken uyuyor,ama yatağına yatırır yatırmaz başlıyor ağlamaya,sonra tekrar göğsüme alıyorum bu sefer de uykusu kaçmış oluyor,hiç uyumuyor.dün gece 1 saat uyudu,gündüz de 2 saat.24 saatte 3 saatlik uykuyla durdu,artık günün sonunda yorgun düştü ama yine de inatla gözlerini açmaya çalıştı,biz de pes ettik en sonunda nasıl uyudu hatırlamıyorum bile.
küçükken ben de öyleymişim,annem sana benzemiş uyku konusunda diyor ama ben deliricem artık..sizin bebeklerde de var mı böyle uyku problemi?
aynen kaynanam bendeyken bende gırınce suratı ıkı karıs uzardı :)mrb güzel anneler
uzun zamandır giremiyorum
sanırım herkes doğum yapmış hepinizin gözüaydın RABBİM hepimize sağlıkla sıhhatle hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin
zap zup en son sflardan anladığım kadarıyla sen yeni doğum yapmışsın geçmiş olsun gözünaydın canım nasıl biraz toparlanabildin mi?
kaynanamlar hala bizde 21 kasımdan beri bizdeler yani doğum yaptığım günden beri burdalar artık bunaldım ama elimden gelen bişey yok
onların yanında net yada telefonla uğraşınca sanki yapacağım işleri aksatıp buralara takılıyomuşum gibi tavır takınıyolar
özgür günlerimi özledim
aynen kaynanam bendeyken bende gırınce suratı ıkı karıs uzardı :)
boş ver..gıtcek mı
aynen kaynanam bendeyken bende gırınce suratı ıkı karıs uzardı :)
boş ver..gıtcek mı
umudum o yönde ama hiç gideceğiz diye bi laf yok ağızlarında
ama ben çok sıkıldım bunaldım gündüzleri çoğunlukla bebeklerele yatakodasındayım suratım da bazen asık ama anlayan yok ki
bi gidelim deseler kalın falan da demiycem ama öle bi laf bile yok
şurda 1hafta 10gün sonra işe başlıycam ama evimde bi elimi ayağımı uzatıp rahat yatamadım
dua edin yaaa gitsinler artık
allah alla neden gıtmıyorlar...
çok ılgınç...bebeklere kım bakacak ıse baslayınca
kend bakmak mı ıstıyor.ondan mı gıtmek ıstemıyor acepp..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?