2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolaylık versin hepimize, benim 3 kardeşim var, dolayısıyla zorlanmam diyordum ama öyle olmadı. Geceleri uykusuzluk çok zormuş, başlarda halisülasyon görüyorduk biz eşimle, hep de gece yanıma, yatağa aldığımı ve ezilmek üzere olduğunu sanıp fırlıyordu yataktan(( Halisulasyonlar bitti de zorlukları baki kaldı:)))
Benim sütüm yetmiyor maalesef, ne yapsam artmıyor, sık sık mama da vermem gerekiyor.Sütü bol arkadaşları çok şanslı buluyorum. Bebekleriniz ne güzel besleniyor.

kızlar avent biberon siparişi vericem de kullanan varmı üzerinde cc yeri kaçtan başlıyo dr.brown var bende 1 oz ve 40 mlden başlıyo anlamadım ben biberonu çay vermek için kullanıcam o da az olucak şirinem sen nasıl veriyosun ölçüsünü?

Sirinem çok geçmiş olsun cnm, ben de çok korkuyorum ya hasta olursa die, şuan salgın var yine benim çevremde herkes virütik hastalık geçiriyor.
Kızın nasıl oldu? Burnu tıkalı demişsin ben buhar makinasını çok yakın mesafeye koyup 5 dk. öyle çalıştırıyorum, tıkanıklığına faydası oluyor.

Zap zup hayirli olsun bebisin.bende 3 cocuklu hayata alismaya calisiyorum.bana gore cok sanslisiniz cogunuz.en buyugum 5,5yasinda.2.si 2 yasinda.ben de24 ocakta 3.mu kucagima aldim hemde hic dusunmuyorken,asla diyorken suprizle geldi bebisim.bu duygular cok guzel.kokusu,emzirmek tarif edilemez gercdkten.suan en buyuk zorluk 2 yasindaki kizim cok kiskaniyor.yalniz yakalasa fena yapacak bebgi.surekli ondan korumak zorundayiz.diyorum ki hurrem misali kuma geldi ustune.o da bebekti.kucuktu.simdi abla oldu birden....surekli onu da seviyorum opuyorum iltifatlar ediyorum ama gozu hep ustumuzde.emzirirken gelip basini oksuyor sonra bi de vuruyor aniden.olmaz o cok kucuk yapma kizim bak disleri de yok fln diyorum ama bi sonrakine gene tetikte.seviyor gorunup aniden bi vuruyor.cok sukur kuvvetli vuramadi.o da kucuk nihayetinde ama dengeyi saglamak cok cok zor.ilere iyi olur oynarlar iki kiz insallah.abimiz bebegi hemen benimsedi.o 2.yi cok kiskaniyordu halada kiskaniyor.sanirim onun ustune de kuma gelmesi cok hosuna gitti cunkucok cok mutlu

kızlar hemen hemen hepiniz doğum yaptınız sanırım...
bende 2010 ocak annelerindenim...
bebeklerde pamukçukta olur ateşte olur fışkırır tarzda kusmada olur hiç endişelenmeyin...
sizlere söylemiştik uykusuz geceler sizleri bekler diye ama olsun dünyalara bedel onun kokusu...
aralık ocak ayında doğum yapmak bence en güzeli...çünkü bebeği daha rahat tutuyoruz battaniyeyle falan....
her emmeden sonra gazını mutlaka çıkarın...doymadı sanmayın o doyuyordur..mümkünse emziğe alıştırın o sizin kurtarıcınız olacak...
bol bol su için sütünüz artsın...o uyudukça uyumaya çalışın hoş ben hiç uyuyamamıştım ev işi yapmaktan
terletmeyin bebekleri...çok kalın giydirmeyin...
burnunu hep açık tutmaya çalışın otri bebe inanın bzm herşeyimiz...çok güzel temizliyor...şuan için aklma gelenler bunlar...yazarım yine...bütün bebişleri öpüyorum...

Herkese merhabalar,geçmişi hiççç okuyamadım malesef (( umarım hepiniz iyisinizdir..ben 27 si günü doğum yaptım meleğimi çok şükür kucağıma aldım herşey yolunda daha sonra girip herşeyi yazarım...

hayırlı olsun canım hepimizin gözü aydın Allah analı babalı büyütsün.

Merhaba arkadaşlar. Biz de normalde şubat annesi olacaktık ama 20 Ocakta kızımıza kavuştuk.
Bir şey sormak istiyorum.

Bugün kızımın altını degiştirirken beyaz bir akıntı farkettim. Aynı bizlerdeki gibi. Normal mi ya?
Nette araştırdım normal diyor ama...

Perşembe de doktora gidecektik yarın gitsek mi acaba?

benim kızımdan da ilk doğduğunda gelmişti normal dedi doktor sen bilirsin için rahat etmeyecekse götür de gerek yok gibi

slm kızlar.yarın misafirim gelecek harıl harıl temizlk yapıyorum.bilgisayar odasını düzenlemek eşime kaldı.netten buzuki orhan-kolik cd indirdim.oğluşum uyumakta güçlük çektiği zaman açıp dinletiyorum hemen dalıyor uykuya,tavsiye ederim.

Benim kızımda da yeni doğduğu sıralarda beyaz akıntı gelmişti, tamamen normal bir durummuş,hiç dert etme.

herkese slm bebişi hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun sabeg ve zapzupcum bebişlerinize kavuşmuşunuz nihayet hayırlı olsun
kızlar benim oğluşumda iki gündür çok kusuyordu bugün dktra gittik tahlil yapıldı ultrasonla bakıldı çok şükür bişi çıkmadı süt fazlasını kusarmış bebişler o yüzden olabilir dedi dktr amcamız yinede gaviscon yazdı kusmayı azaltması için boy ve kilosuna baktı kilosu 5.250 kg boyu 56cm olmuş baş çevresi 38.8cm gelişimi gayet güzel dedi14 şubatta verem aşımız yapılacak :94:
cumartesi günüde kırk mevlütümüz olucak kırkımız çıkalı çok oldu ama mevlütümüzü bu hafta yapıcaz bizde haberler bu kadar :78:

maşallah cıtosummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…