- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.541
Allah razı olsun hepinizden doğumumu yaptım . 3 muydu neydi çıktım.Akşam 7den sonra ağrılarım arttı.Iğne yapıldı falan.Bol su içiyorum devamlı başım ağrımasin diye .Minikim de iyi cok şükür .Emzirırken zorlanıyorum.Gazi çıkmıyor falan.Su anda adet sancısından biraz fazla ağrım var uyuyamiyorum bayağ yoruldum gelen giden derken dualarınızi eksik etmeyin
Merhaba arkadaşlar. Biz de normalde şubat annesi olacaktık ama 20 Ocakta kızımıza kavuştuk.
Bir şey sormak istiyorum.
Bugün kızımın altını degiştirirken beyaz bir akıntı farkettim. Aynı bizlerdeki gibi. Normal mi ya?
Nette araştırdım normal diyor ama...
Perşembe de doktora gidecektik yarın gitsek mi acaba?
Merhaba arkadaşlar. Biz de normalde şubat annesi olacaktık ama 20 Ocakta kızımıza kavuştuk.
Bir şey sormak istiyorum.
Bugün kızımın altını degiştirirken beyaz bir akıntı farkettim. Aynı bizlerdeki gibi. Normal mi ya?
Nette araştırdım normal diyor ama...
Perşembe de doktora gidecektik yarın gitsek mi acaba?
benim kızımdan da ilk doğduğunda gelmişti normal dedi doktor sen bilirsin için rahat etmeyecekse götür de gerek yok gibi
Benim kızımda da yeni doğduğu sıralarda beyaz akıntı gelmişti, tamamen normal bir durummuş,hiç dert etme.
maşallah cıtosummmmmherkese slm bebişi hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun sabeg ve zapzupcum bebişlerinize kavuşmuşunuz nihayet hayırlı olsun
kızlar benim oğluşumda iki gündür çok kusuyordu bugün dktra gittik tahlil yapıldı ultrasonla bakıldı çok şükür bişi çıkmadı süt fazlasını kusarmış bebişler o yüzden olabilir dedi dktr amcamız yinede gaviscon yazdı kusmayı azaltması için boy ve kilosuna baktı kilosu 5.250 kg boyu 56cm olmuş baş çevresi 38.8cm gelişimi gayet güzel dedi14 şubatta verem aşımız yapılacak :94:
cumartesi günüde kırk mevlütümüz olucak kırkımız çıkalı çok oldu ama mevlütümüzü bu hafta yapıcaz bizde haberler bu kadar :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?