- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #26.741
canım allah kolaylık versın..bebekler kucaga ılgıye cabuk alısıyor..hep ıstıyor...slm annişler.. nasılsınız?? Biz paşamla uyku savaşı veriyoruz resmen :) Kucagımızda durmak, orda uyumak istiyor..hep konuşulsun kendisiyle istiyor.. yatınca aglıyo.. kucaga alınca uyku moduna geçiyor. alsam bi dert almasam bi dert.. böyle olan var mı??
sen çoktan yakayı kaptırmışın allah yardımcın olsun cnmslm annişler.. nasılsınız?? Biz paşamla uyku savaşı veriyoruz resmen :) Kucagımızda durmak, orda uyumak istiyor..hep konuşulsun kendisiyle istiyor.. yatınca aglıyo.. kucaga alınca uyku moduna geçiyor. alsam bi dert almasam bi dert.. böyle olan var mı??
senin bebiş nasıl cnm uyku düzeniniz nasıl senin birde emir var ikisi birden yoruyordur temelli allah yardım etsin 2 tane 3 tane çocuğu olanlaracanım allah kolaylık versın..bebekler kucaga ılgıye cabuk alısıyor..hep ıstıyor...
mumkun oldugunca az kucaga almaya calıs..aglar aglamaz hemen alma..bıraz bkle oyle al kucagına..dayanabılırmısın bılmıyorum ama sonralarıda boyle devam edıyor alısmazsa..takii emekleyıp yuruyene kadar...zorlugunu bılırım...
hele tek basına buyutuyorsan butun yuk sende..
hadi gözün aydın cnmslm kızlarr sizler ve bebişler iyisinizdir umarım
bizim yarın kırkımız çıkıyo
slm annişler.. nasılsınız?? Biz paşamla uyku savaşı veriyoruz resmen :) Kucagımızda durmak, orda uyumak istiyor..hep konuşulsun kendisiyle istiyor.. yatınca aglıyo.. kucaga alınca uyku moduna geçiyor. alsam bi dert almasam bi dert.. böyle olan var mı??
çok kötüyümherşeyi denememe rağmen sütüm yok denecek kadar az malesef. bebeğim mamayla besleniyor. fazla kilo aldı bu nedenle. çok üzgünüm kendimi iğrenç hissediyorum. anne değilmişim gibi. Allahım ne kötü bir his bu.mememi sadece emzik olarak kullanıyo oğlum uyurken emiyo ama süt yok. offfffffffffffffffffffffffffffffff..:2:
Canım senin yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım.Çok zor günler geçirdim.Süt sorunu yüzünden depresyona giriyordum nerdeyse.canını sıkma nolur.Sonradan düzelebiliyor.Ben önceleri günde 5-7 kez mama veriyordum sütüm çok azdı.Ama yılmadım emzirdim sağdım.Şimdi sadece gece 1 kez mama veriyorum.O da canım bir şey yemek istemiyor,onun için azalıyor süt sanırım.Bebeğim ilk 2 hafta kilo alamadı.Sonra 2.5 haftada 1 kilo almış:)Ben bol bol tahin pekmez,tahin helvası,marul,muhallebi,süt çayı ve rezene çayı tüketiyorum.Bir de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.Bir dene istersen bunları.Umarım sen de en kısa sürede rahatlarsın
SÜTÜM YETMİYOR BEBEĞİM KARNINI DOYURAMIYORUM DİYEN ANNELER BU YAZIM SİZE LOHUSALIKTA HORMONLARIN DENGESİZLİĞİ ÜSTÜNE ÇEVRENİZDE ÇOK BİLMİŞ İNSANLARIN AA SÜTÜN ÇOKMU AZ NİYE DURMUYOR BU BEBEK AÇ BU AÇ BENİM SÜTÜM ŞÖYLE FIŞKIRIRDI BÖYLE ISLANIRDI ATLETİM GİBİ LAFLARINI Bİ KENARA ATIN
BEBEĞİNİZ HENÜZ ÇOK GÜÇSÜZ ÇENESİ YORULDUĞU İÇİN TAM ANLAMIYLA SÜTÜ İNDİREMİYORDUR BAZI KİŞİLER ALLAH VERGİSİ MUSLUK GİBİ AKIYOR MÜBAREK HİÇ UĞRAŞMADAN DOYUYOR BEBİŞİNİN KARNI
BENİM SÜTÜMDE İLK 15 GÜN ÇOK AZDI AĞLAMADIM GÜN YOKTU RESMEN PİSKOLOJİM BOZULMUŞTU TAKİİ BİZE MİSAFİR GELEN Bİ ABLANIN TAVSİYESİNİ DİNLEYENE KADAR
BEN MANUEL POMPA ALMIŞTIM SÜT ÇEKMEK İÇİN İLK İŞİM ÖNCE ONU ATMAK OLDU ELEKTİRİKLİ POMPA ALDIM ÖNCE BEBİŞİMİ EMZİRİYORDUM NE KADAR EMERSE SONRA POMPAYLA SÜTÜMÜ SAĞDIM İLK GÜN YEMEK KAŞIĞINI DOLDURCEK KADAR ÇIKTI SÜTÜM YILMADIM DEVAM ETTİM ERTESİ GÜN BİRAZ ARTTI DİĞER GÜN DERKEN BİRDE BEBİŞİN GÜN GEÇTİKÇE EMİŞ GÜCÜDE ARTIYOR ŞİMDİ GERÇEKTEN BENİMDE GÖĞÜSLERİMDE ŞİŞİYOR GECELERİ HATTA ATLETİM ISLANIYOR BAZI ZAMANHİÇ MORELİNİZİ BOZMAYIN DENEYİN KOKUNUZU ALMASIDA YETER BEBİŞİNİZE SİZDE RAHATLAYIN BUGÜNLERİNİZİN KIYMETİNİ BİLİN BEBİŞİNİZİN HERGÜN NE MARİFETLERLE KARŞINIZA GELDİĞİNİ GÖRÜN HELE BİR YÜZÜNÜZE SİZİ TANIYARAK GÜLÜMSEDİĞİNİ BİR GÖRÜN TÜM DERTLER UÇUP GİDİYOR
Anneler bebeklerinizi sağlıkla büyütün..Bizde heyecanla bu günlere görmek için sabırsızlanıyoruz..Süt için bezi ılık su ile ıslatıp göğse koymak gerekiyormuş..Benim arkadaşımında ilk günler azdı bu yöntemi denedi,bir de her gün banyo yapıyordu..Bol bol suda iyi geliyor diye duymuştum..
Tecrübelerinize dayanarak bende şunu öğrenmek istiyorum;
Ben 2 tane 10 hastane çıkışı aldım,bir tane hediye geldi..1 tanede beşli zıbın set,2 tane de tulum aldım..Bana çok hediye getirecek kimsede yok..4 tanede patikli alt aldım..Body falan da aldım ama benim merak ettiğim bunlar bebeğe yeter mi,bir kaç tulum daha almalıyım mı?
Anneler bebeklerinizi sağlıkla büyütün..Bizde heyecanla bu günlere görmek için sabırsızlanıyoruz..Süt için bezi ılık su ile ıslatıp göğse koymak gerekiyormuş..Benim arkadaşımında ilk günler azdı bu yöntemi denedi,bir de her gün banyo yapıyordu..Bol bol suda iyi geliyor diye duymuştum..
Ben 2 tane 10 hastane çıkışı aldım,bir tane hediye geldi..1 tanede beşli zıbın set,2 tane de tulum aldım..Bana çok hediye getirecek kimsede yok..4 tanede patikli alt aldım..Body falan da aldım ama benim merak ettiğim bunlar bebeğe yeter mi,bir kaç tulum daha almalıyım mı?
canım bebeğin kız mı erkek mi erkek bebk daha çok kirletiyor kıyafetlerini bezini açar açmaz çişini bırakıyor hemen hemen her alt değiştirmemizde tepeden tırnağa kıyafet değiştiriyoruzAnneler bebeklerinizi sağlıkla büyütün..Bizde heyecanla bu günlere görmek için sabırsızlanıyoruz..Süt için bezi ılık su ile ıslatıp göğse koymak gerekiyormuş..Benim arkadaşımında ilk günler azdı bu yöntemi denedi,bir de her gün banyo yapıyordu..Bol bol suda iyi geliyor diye duymuştum..
canım süt ve süt ürünleri içtiğim zaman bebeklerim çok uyuduğunu farkettim gaz olsaydı deliksiz uyumazlardıselam kızlar
bişiy sormak istiyorum sütüm azda olsa var sürekli emziriyorum ama gögüslerim yumuşadı sizce sütüm azalıyormu dur ne yapmam lazım?
birde süt gaz yaparmı içsem anne sütüne faydası olurmu ???
canım bebeğin kız mı erkek mi erkek bebk daha çok kirletiyor kıyafetlerini bezini açar açmaz çişini bırakıyor hemen hemen her alt değiştirmemizde tepeden tırnağa kıyafet değiştiriyoruz
bir de eğer kusan bebekse çok kıyafetin olması iyi olur ama kilosuna da bağlı elbette eğer 3 veya daha fazla kilonıun üstündeyse çok almamanı tavsiye ederim
benimkiler iki buçuk klo doğdular aldıklarımı baya kullandım
canım süt ve süt ürünleri içtiğim zaman bebeklerim çok uyuduğunu farkettim gaz olsaydı deliksiz uyumazlardı
peki yumuşama hakkında ne diyorsun gögsü yumuşayanlar varmı sinir oluyorum
canım yumuşamadan ne demek istediğini pek anlamadım ama ben çok emzirdiğim zaman süt boşalıyor onun için daha yumuyşadığını farkettim göğüslerime süt indiği zamn bir sertleşme oluyor
bebek eminceye kadar rahatsızlık hissediyorum eğer senin ki de böyleyse bebeğinin emdiğinin göstergesidir bunun için de mutlu olmalısın
ayrıca bıze coook hedıyegeldı ama hepsı 2 ve 3 yastan sonrası için gelecek hediyelere pek güvenmemek lazım
bebeğim beni yalancı emzik niyetine kullanıyor ve her dakka emiyor bu nedenle yumuşak sert değil gögüslerim şimdi yalancı emzik almayı öğrendi bakalım şimdi nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?