- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.401
spiralden bende korkuyorum kondomdanda nefret ediyorum.doğum kontrol hapı kullanmadım kullanmakta istemiyorum şimdilik geri çekilme yöntemiyle idare ediyoruzkızlar sizde nasıl bilmiyorum ama benim cnm çok yanıyor afedersiniz.ilişkiden soğudum desem yeridir ne olacak böyle bilmiyorum
spiralden bende korkuyorum kondomdanda nefret ediyorum.doğum kontrol hapı kullanmadım kullanmakta istemiyorum şimdilik geri çekilme yöntemiyle idare ediyoruzkızlar sizde nasıl bilmiyorum ama benim cnm çok yanıyor afedersiniz.ilişkiden soğudum desem yeridir ne olacak böyle bilmiyorum
Normal doğum mu yapmıştın sen canım
yok tatlım sezeryan yaptım.ama uzun zamandır faaliyet olmadığı için bukadar cnm yanıyor sanırım
sipiga hoşgeldin aramıza.Allah bağışlasın yavrunu.benim oğlanda bazen ağlarken kendini geri atıyor ve dediğin gibi masaja falan müsade etmiyor.gazını çıkarmasına rağmen kuş gibi çırpınıyor yavrum bende tanıdık bir eczacının tavsiyesiyle spasmo-panalgine diye bir fitil aldım ağrısı olduğu zaman yarım olarak veriyorum baya rahatlıyor uyuyup kalıyor.[/QUOTh
h.b fitil araa bende kullanıyorum.kendini geriye inatla atınca insan şüpheleniyor.demek olağan birşey.biraz içim rahatladı.kontrolumda yine sorayım dr.a
canım fıtılı çok kullanma...sipiga hoşgeldin aramıza.Allah bağışlasın yavrunu.benim oğlanda bazen ağlarken kendini geri atıyor ve dediğin gibi masaja falan müsade etmiyor.gazını çıkarmasına rağmen kuş gibi çırpınıyor yavrum bende tanıdık bir eczacının tavsiyesiyle spasmo-panalgine diye bir fitil aldım ağrısı olduğu zaman yarım olarak veriyorum baya rahatlıyor uyuyup kalıyor.
canım allah arkadasına sabır versın...benım arkadasımda cabuk toparlar ınsallahh..herkes kendını duşunuyor canım haklısınn..kızlar slm nasılsınız umarım sizlerde bebişlerde çok iidir
rahatsız olan tüm annelere we bebişlere geçmiş olsun
kayınwalidelerden dert yanmış herkes allahtan biz uzağız birbirimize 6 saatlik yol olunca gelip gidemiyo sürekli ben 24 gün onlarda kaldım sonra ewime geldim herşey ewde dha tek başına rahat rahat ilgilenebiliyorum bebeğimle buarada bi arkadaş banyo nasıl yaptırıyosunz die sormuş biz eşimle yaptırıyoruz haftada 1 şimdilk çünkü benim kızım hemen üşütüyo hawalar ısındıkça kısalacak bu zaman çünkü banyo bebeğimi rahatlatıyo
dilekcim arkadaşına üzüldüm benimde arkadaşımn bebeği doğduktan 20 gün sonra wefat etti duyduğumda kötü oldm bekledğimiz birşeydi aslında dr doğduğunda en fazla 20 gün dedi we minik melek tam 20. gün aramızdan ayrıldı böylesi dha zor olurdu arkadaşın için benim arkadaşım kötü durumda şuan gerçekten rabbim kimseye ewlat acısı göstermesn
hepinizdeki sorunları bizlerde yaşıyoruz o yüzden ben paniklemiyorum artık burda okudukça içim rahatlıyo kabızlıkk sarılık öksürük burun tıkanıklığı hepsini bizde çektik hastanede yattık ilaç kullandık gaz sorununu zaten açmıyorum kızım ağlama krizlerine giriyo kendimi kötü hissediyorum
ne yiyeceğimi şaşırdım gerçekten dua ediyorum bol bol kızım sağlıkla büyüsün die
korunma olayına gelince eşim korunuyo benim bebek yapmadan öncede öleydi dr umun bana ilk sölediği şey süt korumaz dikkat et oldu eşimde hemen 2. bebeği istiyodu baktı ki o kadr kolay diil bebek büyütmek wazgeçti bi 3-4 sene geçsin dioruz şimdilk
ooffff çenem düştü neyse konuları biriktirince böle oluyo yaa geçmişi okumaya başlayınca cwp yazamadn kızım uyanıyo bi türlü fırsat bulamıyordum kızım uyuduğundada yemek we temizlk oluyo zaten biliyosunuz kendime hiç zaman ayıramıyorum eşimde onunla ilgilenmedğim için şikayet ediyo herkes kendini düşünüyo beni kimse düşünmüyooooo
canım dogumdan sonra annelık duygusuyla cınsellıkten soguma oluyor..ben ılk dogumda 6 ay nefret etmıstım..ama hıssettırmedım esıme..ama bu sogukluk dugusundan kurtulmak gerekıyor..spiralden bende korkuyorum kondomdanda nefret ediyorum.doğum kontrol hapı kullanmadım kullanmakta istemiyorum şimdilik geri çekilme yöntemiyle idare ediyoruzkızlar sizde nasıl bilmiyorum ama benim cnm çok yanıyor afedersiniz.ilişkiden soğudum desem yeridir ne olacak böyle bilmiyorum
canım bende ılk dogumda yasadım oyle..acıma ve daralma vardı sakı...esıme demıştım fazlamı dıktıler ne dıye..:26:doğumda dikiş atarlarken bana yeni mi evlisin falan dediler evet dedim hemşire diğerine aman millet para verip daraltıyor dedi ne diyonuz ya dedim aman yok bişi dedi diğer hemşire ha daralma falan olmadı bizden bişi bulma sakın dedi ama benim aklıma kurt düştü eşime anlattım çok korkuyorum dedim eşim saçmala falan dedi ne daralcak ilk gecemizde bile böyle ağrımamıştı ya resmen ağladım bir yandan hemşirelere sövüyorum şikayet etcem diyorum dikişlerim patlayacak diyorum tekrar diktirmem diyorum eşim kaynamış ne patlaması diyor ne geceydi ya neyse bir şekilde oldu vajinusmus olcam diye korktum eşim sık sık yaparsak alışır tekrar dedi onun canına minnet tabi ama dediği gibi yaptık biraz alıştı derken kanamam olmaya başladı tekrar adet mi oldum onuda anlamadım
cnm aynı sorun bende de varrr benim canım hep yanıyordu zaten evlendiğimden beriii...hatta hamileyken hiç yapmadık desem yeri...ilk 3 ay düşük tehlikesi vardı sonra da 1-2 denedik can acısındannn ağladım hepppp...kaç aydır ilişkiye girmiyoruz şimdi de ödüm kopuyor ne yalan söliyimmm vajinismusmu oldum diye çok araştrdım ama o da diil...normal doğum yaptım ben hala dikiş yerim şiş birazzz...cuma gün kırkımız çıkıo eşim sabırsızlıkla beni bekliyor ama ben korkudan ölcem valla...normal doğurdum tek tesellim biraz genişlemiş olması ve canımın yanmaması....adam beni aldatsa haklı valla hep uzak duruyrm ben
ben sezeryanla doğurdum ama benimde çok acıyo. ilk ilişkide bile bukadar acımamıştı çığlık attım resmen. soğudum valla ya.
maşallah canım bebişineSelam kizlar eskisi gibi kalabalık günlere geri donmusuz :) Biz Bugun 1 aylık olduk kontrolumuz vardı kızımın boyu 5 cm kilosu da 1 kilo artmiş maşallah ...Asımız yapıldı işitme testimiz daha önce sonuc alınamadığı için tekrarlandı iyi çıktı sukur sonra da kalça ultrasonu ceklidi normalde 60 olan deger bizde 58 çıktı bu nedenle doktor çift bez kullanın kalın olsun o açıklık önemli dedi 1 ay sonra tekrar bakılacak . Aranızda boyle bi sorun yaşayan var mı ?
doğumda dikiş atarlarken bana yeni mi evlisin falan dediler evet dedim hemşire diğerine aman millet para verip daraltıyor dedi ne diyonuz ya dedim aman yok bişi dedi diğer hemşire ha daralma falan olmadı bizden bişi bulma sakın dedi ama benim aklıma kurt düştü eşime anlattım çok korkuyorum dedim eşim saçmala falan dedi ne daralcak ilk gecemizde bile böyle ağrımamıştı ya resmen ağladım bir yandan hemşirelere sövüyorum şikayet etcem diyorum dikişlerim patlayacak diyorum tekrar diktirmem diyorum eşim kaynamış ne patlaması diyor ne geceydi ya neyse bir şekilde oldu vajinusmus olcam diye korktum eşim sık sık yaparsak alışır tekrar dedi onun canına minnet tabi ama dediği gibi yaptık biraz alıştı derken kanamam olmaya başladı tekrar adet mi oldum onuda anlamadım
arkadaşlar kızım gece uykusunu uyuyor.gündüzleri de 1 saat uyanıksa 2-3 saat uyuyor.normal mi.
1 hafta sonra 2 aylık olacak.
Eşimle bizim aramızda hic soğukluk olmadı cok şükür.Doğumu hızlandırıyor diye doğumdan iki gün önce bile birlikte olduk ama kesinlikle hic bir etkisi olmadı gene sezeryan oldum . Hamileykende hic canım yanmadı ınşallah bu sefer de yanmaz korkuyorum azıcık sezeryan olduğum halde. Bi de karnım kapkara yanında üstümü bile değiştirmek istemiyorum ben artik ınşallah ben eve dönene kadar beyazlar karnım
slm kızlar..ben şubat annesiyim kızım 13 günlük. siz daha tecrübelisiniz pişik olayına nasıl çözüm buluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?