2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doğumda dikiş atarlarken bana yeni mi evlisin falan dediler evet dedim hemşire diğerine aman millet para verip daraltıyor dedi ne diyonuz ya dedim aman yok bişi dedi diğer hemşire ha daralma falan olmadı bizden bişi bulma sakın dedi ama benim aklıma kurt düştü eşime anlattım çok korkuyorum dedim eşim saçmala falan dedi ne daralcak ilk gecemizde bile böyle ağrımamıştı ya resmen ağladım bir yandan hemşirelere sövüyorum şikayet etcem diyorum dikişlerim patlayacak diyorum tekrar diktirmem diyorum eşim kaynamış ne patlaması diyor ne geceydi ya neyse bir şekilde oldu vajinusmus olcam diye korktum eşim sık sık yaparsak alışır tekrar dedi onun canına minnet tabi ama dediği gibi yaptık biraz alıştı derken kanamam olmaya başladı tekrar adet mi oldum onuda anlamadım

kızım bayadır uyuyor gündüzleri normalde uyumazdı banyo yaptırdım ondan sanırım uyanamıyor hanfendi emzirmem lazım çıkıyorum şimdilik

Normal doğum mu yapmıştın sen canım

cnm aynı sorun bende de varrr benim canım hep yanıyordu zaten evlendiğimden beriii...hatta hamileyken hiç yapmadık desem yeri...ilk 3 ay düşük tehlikesi vardı sonra da 1-2 denedik can acısındannn ağladım hepppp...kaç aydır ilişkiye girmiyoruz şimdi de ödüm kopuyor ne yalan söliyimmm vajinismusmu oldum diye çok araştrdım ama o da diil...normal doğum yaptım ben hala dikiş yerim şiş birazzz...cuma gün kırkımız çıkıo eşim sabırsızlıkla beni bekliyor ama ben korkudan ölcem valla...normal doğurdum tek tesellim biraz genişlemiş olması ve canımın yanmaması....adam beni aldatsa haklı valla hep uzak duruyrm ben

slm anneler.biz de bugün 1.ay aşımızı yaptırdık.3320 gr doğmuştu kızım sonra 5 .gün 3060 gr düştü ve 50 cm idi.bugün 4000 gr ve 54 cm geldi aşımzı yaptırırken çok bağırdı kıızm ve susturamadık.hemen arabya atladık salladım fln yok.emzik almıyo iğreniyo mecbur emzirdim de rahatladı. kzlar valla ben diğer kızımı emzirirken hamiş kaldım.ve 17 ayda sürekli( hiç abartmıyorum
)prezervatif kullandık bi kere evde bitmişti geri çekilme onda da hamiş kaldım hiç istemezken 3.ye.istemeynler çok dikkat edin.2 yaş ara var ikisinin arasında ve çok zorlanıyorum.Allahtan bakıcım geliyor.abimiz 5,5 yaşında.inşallah kafayı yemem bu yıl.kreş gibiyiz.eşimle kafamız kaldırmıyor bazen.gece 2 yaşındaki hala yanıma gelmek istiyor ben küçüğü emziriyorum ,2 yaşındaki ilgi bekliyor ağlıyor baya...dikkat edin valla.

canım fıtılı çok kullanma...
çok agır agrı ve ates durumlarında calpol surupun bıle etkı edemedıgı durumlarda kulladım ben o fıtılı...bıraz kuvvetlı canım..doktora sor mutlaka..

canım allah arkadasına sabır versın...benım arkadasımda cabuk toparlar ınsallahh..herkes kendını duşunuyor canım haklısınn..

canım dogumdan sonra annelık duygusuyla cınsellıkten soguma oluyor..ben ılk dogumda 6 ay nefret etmıstım..ama hıssettırmedım esıme..ama bu sogukluk dugusundan kurtulmak gerekıyor..

canım bende ılk dogumda yasadım oyle..acıma ve daralma vardı sakı...esıme demıştım fazlamı dıktıler ne dıye..:26:
eşimde veterıner..bana gülduu..:84:
dıkışler ancak kesıklerden kaynar..kesıklerın bırbırıne kaynaması normal...fazla dıkse bıle ,kesık olmayan saglam derıye kaynamasına ımkan yok demıştı..düşündüm hak verdım..
şimdı kı dogumumdan sonrası ıiçin bırsey dıyemıycem..cınsellık bızdeyok daha..kocam vadıyadan gece 12 de gelıyor.o yorgunn.yınede bakıyor bana..kaş göz yapıyor..ben anlamazdan gelıyorum ..ben de.. yorgun çunku...evde bırde abimizin bakımı var...
bırbırımıze bacı kardes oldukk

Eşimle bizim aramızda hic soğukluk olmadı cok şükür.Doğumu hızlandırıyor diye doğumdan iki gün önce bile birlikte olduk ama kesinlikle hic bir etkisi olmadı gene sezeryan oldum . Hamileykende hic canım yanmadı ınşallah bu sefer de yanmaz korkuyorum azıcık sezeryan olduğum halde. Bi de karnım kapkara yanında üstümü bile değiştirmek istemiyorum ben artik ınşallah ben eve dönene kadar beyazlar karnım

ben sezeryanla doğurdum ama benimde çok acıyo. ilk ilişkide bile bukadar acımamıştı çığlık attım resmen. soğudum valla ya.

Hadi yaa ya resmen yeni gelin gibi gidicem yepyeni eve .Biraz seviniyorum yorumlarınıza daralması iyi bence yani estetik yaptırıyorlar sırf bunun icin ama bi de dayanamayacak kadar acırsa bi de işin kötüsü ne yaparım bilmiyorum . Allahtan taa martta dönücem eve :-D

maşallah canım bebişine
aynı sorun bizdede oldu banada çift bez bağla dedi ama endişelenecek bişey değil mutlaka bidahaki usg düzgün çıkar dedi..benim oğlan çekilirken hiç yerinde durmadı zaten tepinip durdu ben ona bağlıyorum bu durumu o yüzden endişelenmedim dr da içimi rahatlattı zaten

ayy denizcim zaten korkuyodum dahada arttı şimdi napcam ben yaa kaçsam kaçsam nereye kadar 40 çıkalı çok oldu ama hiç denemedik daha adet oldum araya girdi rahatladım biraz zaman uzadı diye ama ara verdikcede dahada zorlaşıyo acımasının diğer bi nedenide uzun zamandır bişeylerin olmaması sanırım napcez bilmiyom :26:

ne güzel cnm inş.bende düzelmişimdir yoksa kardeş gibi yaşıcaz eşimle
merak etme geçer o siyahlık ben ssezeryan olan bir iki arkaadasın karnını görmüştüm hiç iz bile yoktu...hatta bazısında hiç göbek kalmamışşş...

slm kızlar..ben şubat annesiyim kızım 13 günlük. siz daha tecrübelisiniz pişik olayına nasıl çözüm buluyorsunuz.

cnmarkadaşlar has zeytinyağı diyor....ben niveanın pişik önleyici kremini kullanıyrm 1 kez sürmem yeterli oluyor..bir de bepantehene öneririm...bez ve ıslak mendil değiştirince oluyor genelde

bugün babannem 6 yıldır böbreksiz yaşayan diyaliz hastası dedeme 1 böbreğini verdi. Allaha şükür ameliyat iyi geçti. aşk bu işte yaa. ikiside 70 yaşında Allah umarım uzunnn ömürler verir ikisine de ayırmaz onları.

Ayy ne kadar güzel maaşallah gerçek aşk boyle birşey herhalde. Allah ikisine de hayırlı ömürler versin. eşim benim icin yapar mi hic bilmiyorum.O gider görümceme verir ama bana vermez . Ay bu görümcem psikolojimi bozdu herseyi ona bağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…