2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selam.aranıza yeni katıldım.mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum.
ben de ocakda doğum yaptım.kızımın bir sorunu var paylaşmak istiyorum.fikir sahibi olanların yorumunu bekliyorum.
kızım ağladığı zamanlarda kendini sürekli geriye atıyor.acaba belinde mi bir sorun var diye düşünüyorum.
bir de benimki uykuya düşkün.uyumak için ağlıyor ve gazı var maalesef.

aramıza h.g bu konuda bi fikrm yok ama belinde bi sorun olsa geri atmaz kendini ozaman daha çok canı yanar gibime geliyo..çok endişeleniyosan dr a götür bi muayene ettir için rahatlar..

uyuması güzel maşallahh...gaz malesef bizdede var ne yapsak geçmiyo dr 4 ay çekersiniz sonra düzelir dedi bebeyağıyla karnına masaj işe yarıyo biraz en azından ağlamasını durduruyo ..

Selam kizlar eskisi gibi kalabalık günlere geri donmusuz :) Biz Bugun 1 aylık olduk kontrolumuz vardı kızımın boyu 5 cm kilosu da 1 kilo artmiş maşallah ...Asımız yapıldı işitme testimiz daha önce sonuc alınamadığı için tekrarlandı iyi çıktı sukur sonra da kalça ultrasonu ceklidi normalde 60 olan deger bizde 58 çıktı bu nedenle doktor çift bez kullanın kalın olsun o açıklık önemli dedi 1 ay sonra tekrar bakılacak . Aranızda boyle bi sorun yaşayan var mı ?

maşallh kızlar ne kalabalık bugün burası sayfalar ilerlemişş benim de kız uyandı bi merhaba diyim dedim kaçim sonra

sipigacım hoşgeldin bu arada...kendini arkaya atma sebebi büyük ihtimal karın ağrısı cnm benim kız da yapıo aynı şeyi hatta bacaklarını iyice kendine çekip de yapıo....gaz sorunu bizdede var ben bebe yağıyla masaj yapıorum bugün çörekotu yağı aldırdım eşime bugün masajı onunla yapıcam karın ağrısına iyi geliyormuş denicez bakalım

10 gün sonra dr. kontrolümüz var.bekleyip beklememekte kararsız kaldım.
insan tereddüt ediyor.eşim birşeyi yoktur diye gitme taraftarı değil.
gazı için damlalar kullandım ama nafile.kakasını da kulak çubuğuyla yaptırıyorum.burda da herkesin benzer sorunlar yaşadığını görüyorum.

cnm daha yaptırmadık biz cumartesi gitcez kontrol için...maşallh kızına bu arada

umarım o yüzdendir.karnına masaj yaptırmıyor.elimi değdirince hemen karnını kasıyor.

Kızlar damla uclu emzik kullanan var mi yanlışlıkla almışım damağını bozar diye vermiycem damaklı kullanıyorum ama hakkaten zararlı mı ki

kızlar afedersiniz ama bişey sorcam..emziren anneler için emzirme dogal korunmaymış..3 ay başka bi korunma yöntemine gerek yokmuş,dogru mu acaba? bilgisi olan var mı??hangi korunma yöntemini tercih ediyorsunuz acaba?

ben o süt korur olayina inanmiorum cünkü emzirdigi halde hamile kalan kadinlar biliorum. Bugun kadin doktorumda randevum vardi dogum sonrasi kontrol icin bana korunmam icin yine dogum kontrol hapi verdi. Mutlaka korunmak gerekli dedi. Hem verdigi hap bebege de zarar etmiomus.

kızlar bebkleinize emzik veriyor musunuz? hangi marka ve hangi tür emzikleri kullanıyorsuz (damaklı mı damaksız mı silikon mu kauçuk mu)

cnm biz 2 günlükken dayadık ağzına emziği.bizimki bebedor marka damaklı ama geçenlerde gittiğimiz çocuk doktoru bunlar asortik şeyler şu bildiğimiz damaksız top gibi emziklerden ver bak nasıl iştahlı emecek demişti.eşim almış ama bununda şekli bir garip bizim bildiğimiz anam babam emziklerden değil oğlum beğenmedi.

sipiga hoşgeldin aramıza.Allah bağışlasın yavrunu.benim oğlanda bazen ağlarken kendini geri atıyor ve dediğin gibi masaja falan müsade etmiyor.gazını çıkarmasına rağmen kuş gibi çırpınıyor yavrum bende tanıdık bir eczacının tavsiyesiyle spasmo-panalgine diye bir fitil aldım ağrısı olduğu zaman yarım olarak veriyorum baya rahatlıyor uyuyup kalıyor.

aa ne güzel öyle bi hap mı varmış adı ne? bende doktoruma bi sorarım araştırırım korunmak hepimizin ortak derdi sanırım

canım aventi tavsiye ederim ben aventin damaksız silikon emziklerinden kullanıyorum sorun çıkmadı

hoşgeldin canım aramıza gazı vardır bence ondan yapıyodur bide daha dengelerini iyi sağlayamıyolar tepiniyoken geri doğru atıyodur kendini ama için rahat etmeyecekse bi sor doktoruna

kızlar slm nasılsınız umarım sizlerde bebişlerde çok iidir

rahatsız olan tüm annelere we bebişlere geçmiş olsun

kayınwalidelerden dert yanmış herkes allahtan biz uzağız birbirimize 6 saatlik yol olunca gelip gidemiyo sürekli ben 24 gün onlarda kaldım sonra ewime geldim herşey ewde dha tek başına rahat rahat ilgilenebiliyorum bebeğimle buarada bi arkadaş banyo nasıl yaptırıyosunz die sormuş biz eşimle yaptırıyoruz haftada 1 şimdilk çünkü benim kızım hemen üşütüyo hawalar ısındıkça kısalacak bu zaman çünkü banyo bebeğimi rahatlatıyo

dilekcim arkadaşına üzüldüm benimde arkadaşımn bebeği doğduktan 20 gün sonra wefat etti duyduğumda kötü oldm bekledğimiz birşeydi aslında dr doğduğunda en fazla 20 gün dedi we minik melek tam 20. gün aramızdan ayrıldı böylesi dha zor olurdu arkadaşın için benim arkadaşım kötü durumda şuan gerçekten rabbim kimseye ewlat acısı göstermesn

hepinizdeki sorunları bizlerde yaşıyoruz o yüzden ben paniklemiyorum artık burda okudukça içim rahatlıyo kabızlıkk sarılık öksürük burun tıkanıklığı hepsini bizde çektik hastanede yattık ilaç kullandık gaz sorununu zaten açmıyorum kızım ağlama krizlerine giriyo kendimi kötü hissediyorum
ne yiyeceğimi şaşırdım gerçekten dua ediyorum bol bol kızım sağlıkla büyüsün die

korunma olayına gelince eşim korunuyo benim bebek yapmadan öncede öleydi dr umun bana ilk sölediği şey süt korumaz dikkat et oldu eşimde hemen 2. bebeği istiyodu baktı ki o kadr kolay diil bebek büyütmek wazgeçti bi 3-4 sene geçsin dioruz şimdilk

ooffff çenem düştü neyse konuları biriktirince böle oluyo yaa geçmişi okumaya başlayınca cwp yazamadn kızım uyanıyo bi türlü fırsat bulamıyordum kızım uyuduğundada yemek we temizlk oluyo zaten biliyosunuz kendime hiç zaman ayıramıyorum eşimde onunla ilgilenmedğim için şikayet ediyo herkes kendini düşünüyo beni kimse düşünmüyooooo

spiralden bende korkuyorum kondomdanda nefret ediyorum.doğum kontrol hapı kullanmadım kullanmakta istemiyorum şimdilik geri çekilme yöntemiyle idare ediyoruzkızlar sizde nasıl bilmiyorum ama benim cnm çok yanıyor afedersiniz.ilişkiden soğudum desem yeridir ne olacak böyle bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…