- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #27.381
herkese selam.aranıza yeni katıldım.mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum.
ben de ocakda doğum yaptım.kızımın bir sorunu var paylaşmak istiyorum.fikir sahibi olanların yorumunu bekliyorum.
kızım ağladığı zamanlarda kendini sürekli geriye atıyor.acaba belinde mi bir sorun var diye düşünüyorum.
bir de benimki uykuya düşkün.uyumak için ağlıyor ve gazı var maalesef.
Selam kizlar eskisi gibi kalabalık günlere geri donmusuz :) Biz Bugun 1 aylık olduk kontrolumuz vardı kızımın boyu 5 cm kilosu da 1 kilo artmiş maşallah ...Asımız yapıldı işitme testimiz daha önce sonuc alınamadığı için tekrarlandı iyi çıktı sukur sonra da kalça ultrasonu ceklidi normalde 60 olan deger bizde 58 çıktı bu nedenle doktor çift bez kullanın kalın olsun o açıklık önemli dedi 1 ay sonra tekrar bakılacak . Aranızda boyle bi sorun yaşayan var mı ?
maşallh kızlar ne kalabalık bugün burası sayfalar ilerlemişş benim de kız uyandı bi merhaba diyim dedim kaçim sonra
sipigacım hoşgeldin bu arada...kendini arkaya atma sebebi büyük ihtimal karın ağrısı cnm benim kız da yapıo aynı şeyi hatta bacaklarını iyice kendine çekip de yapıo....gaz sorunu bizdede var ben bebe yağıyla masaj yapıorum bugün çörekotu yağı aldırdım eşime bugün masajı onunla yapıcam karın ağrısına iyi geliyormuş denicez bakalım
umarım o yüzdendir.karnına masaj yaptırmıyor.elimi değdirince hemen karnını kasıyor.
kızlar afedersiniz ama bişey sorcam..emziren anneler için emzirme dogal korunmaymış..3 ay başka bi korunma yöntemine gerek yokmuş,dogru mu acaba? bilgisi olan var mı??hangi korunma yöntemini tercih ediyorsunuz acaba?
kızlar bebkleinize emzik veriyor musunuz? hangi marka ve hangi tür emzikleri kullanıyorsuz (damaklı mı damaksız mı silikon mu kauçuk mu)
Kızlar damla uclu emzik kullanan var mi yanlışlıkla almışım damağını bozar diye vermiycem damaklı kullanıyorum ama hakkaten zararlı mı ki
benımkıde kucağımda uykuya dalıyo öyle koyuyorum beşiğne dırek koysam uyumuyo
damla uçlu emzik nasıl oluyor?ben bilmiyorum herhalde
ben o süt korur olayina inanmiorum cünkü emzirdigi halde hamile kalan kadinlar biliorum. Bugun kadin doktorumda randevum vardi dogum sonrasi kontrol icin bana korunmam icin yine dogum kontrol hapi verdi. Mutlaka korunmak gerekli dedi. Hem verdigi hap bebege de zarar etmiomus.
cnm biz 2 günlükken dayadık ağzına emziği.bizimki bebedor marka damaklı ama geçenlerde gittiğimiz çocuk doktoru bunlar asortik şeyler şu bildiğimiz damaksız top gibi emziklerden ver bak nasıl iştahlı emecek demişti.eşim almış ama bununda şekli bir garip bizim bildiğimiz anam babam emziklerden değil oğlum beğenmedi.
herkese selam.aranıza yeni katıldım.mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum.
ben de ocakda doğum yaptım.kızımın bir sorunu var paylaşmak istiyorum.fikir sahibi olanların yorumunu bekliyorum.
kızım ağladığı zamanlarda kendini sürekli geriye atıyor.acaba belinde mi bir sorun var diye düşünüyorum.
bir de benimki uykuya düşkün.uyumak için ağlıyor ve gazı var maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?