- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.041
canım bende öyle duydumsanada cok gecmıs olsun canım aralıkta bebeklerı olacak annelerın sayfasını gezıp sordum gecen gun 10 haftanın ortalarına dogru nıspeten azalmalar oldugunu yazdılar umarım bızımde oyle olur bazılarıda 12 haftaya dogru bıcak gıbı kesıldıgını soyledı hakkımızda hayırlısı
denizciğim burası bile çok sıcakken antalyayı hiç düşünemiyorum :bbo:burası felaket sıcak kötükedihüso
bende dayanabildiğim yere kadar çalışacağım sonra çalışmayı düşünmüyorum ama tazminat alamayacağım kendi isteğimle çıktığımdan dolayı off off
canım sınavı kazanırsan nasıl olacak,nasıl staj yapacaksın?Aslında benim kasım ayında da staja başlama sınavım var eğer kazanırsam 3 yıl staj yapmam lazım bakalım nasıl olacak
bende doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum çünkü işyerim çok uzak her gün yol beni mahvediyor kendi çocuğuma kendim bakmak istiyorum daha sonra yine çalışırım çalışmak güzel ama devlet memuru olsaydım daha güzel olurdu o zaman işimi hiç bırakmazdım...
canım sınavı kazanırsan nasıl olacak,nasıl staj yapacaksın?
doğumdan sonra?
belli bi süre izin veriyorlar mı?
canım inşallah sende devlet memuru olursun
ya bide bişey sorucam size benim göbekte bi değişiklik yok. yani zaten orjinal bi göbeğim olduğu için büyüdümü ayırt edemiyorum. toplamda 1 kilo verdim. ama bu hafta başından beri pantolonlarımın beli sıkıyor. büyümesi için erken dimi yani belimmi kalınlaştı ozaman
ya bide bişey sorucam size benim göbekte bi değişiklik yok. yani zaten orjinal bi göbeğim olduğu için büyüdümü ayırt edemiyorum. toplamda 1 kilo verdim. ama bu hafta başından beri pantolonlarımın beli sıkıyor. büyümesi için erken dimi yani belimmi kalınlaştı ozaman
canım benimde en son tartıldığımda kilomda değişiklik yokya bide bişey sorucam size benim göbekte bi değişiklik yok. yani zaten orjinal bi göbeğim olduğu için büyüdümü ayırt edemiyorum. toplamda 1 kilo verdim. ama bu hafta başından beri pantolonlarımın beli sıkıyor. büyümesi için erken dimi yani belimmi kalınlaştı ozaman
:kedi:bu yaşta sonra zor canım 33 yaşındayım artık kaydirigubbakcemile3 üniversiteyi bitirince özel sektöre atlamıştım hemen o zamanlar özel sektör cazip gelmişti,artık geç benim için ..
benimde Allahtan genelde kıyafetlerim hafif boldubende bugün kot pantalonumun düğmesini iliklemedim,uzun bir t-shirt giydim biraz göbeğim çıktı
bugün bizim öğrenciler de yoktu, öğlen eve döndük. iş de kalmadı pek yapılacak. şimdi rahatız da asıl 28 haziranda başlıyor sınavlar. bu sene 16 temmuza kadar sürecekmiş. o yüzden sana "nasıl 16 gün?" dedim. 21-28 arası da alan seçimi için okula gideceğiz. ilköğretimi özlüyorum ben de. hem o çağdaki öğrenciler daha bir masum ve sevimli oluyorlar. neyse, senin şu yol durumu beni bile geriyor. geçsin o günler de en azından evde daha rahat bir hamilelik geçirirsin. :CüvCüv:ne yapıyosunuz kızlar ben okulda boş boş oturuom
selam kızlar nasılsınız bakalım?????*
böyle damdan düşer gibi oldu ama size bişi sorcam
bugün doktora gittim
kelp atışlarını duymaya
amam duyamadık
doktor bi sorun yok dedi
galiba bir hafta geriden gidiyorum
son tarihim 26 nisan sizce normalmi kızlar duyulmaması???
bana cvp verin lütfennnnnnnnnnnn
üsten mi baktı canım
yok alttanda baktı bebeği dördük minicik ama kalp atışlarını duyamadık
bugün 7+2
netten araştırdım
10.haftada duyulur diyo ama
bilmiyorum kafam karıştı
doktor endişelenme dedi
sizce kızlar
bana bişiler söyleyin lütfen
canım bize hep doktorlara güvenmek gerektiğini söylüyorlar geç döllenmeyse duyulmaması normaldir sanırım
inşallah bir sonraki randevunda duyarsın canım sıkma canını stres yapma
canım soğol şimdi okuyorumda yazanların bazılarıda duyamamış
inşallah bir hafta sonra duyarım hayırlısıyla
siz ne zaman duydunuz kızlar yazarmısınız
canım ben 7 artı 5 te karından duymustum ama bence takma kafana gec dollenme olabılır belkıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?