- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.161
kızlar bu kahverengi akıntı hepinizde oluyor mu?bende yoktu ama bugün hafif hafif oluyor.çok korkmaya başladım benim ilk bebeğimi kaybettiğim sıralardada kahverengi akıntım olmuştu.:çok üzgünüm:
kızlar bu kahverengi akıntı hepinizde oluyor mu?bende yoktu ama bugün hafif hafif oluyor.çok korkmaya başladım benim ilk bebeğimi kaybettiğim sıralardada kahverengi akıntım olmuştu.:çok üzgünüm:
senn kaç haftalıkki cnm .bnmde war ama bnm düşük tehlikesi olduğundan warr.
10+5 canım :çok üzgünüm:
benm bir aydan beri war gülay,sen ilk çocuğunu nekadrlıkken düşürdün,bnmde geçmediği için korkuorrum
9 haftalıktı cnm.. Ama lekelenmeden düşmedi, korkma. İğneyle lekelenmem geçmişti.. Benimkinin kalbi durdu..
slm kızlar,hayırlı cumalar,
tarama testi sonucun güzel çıkar inşallah hatta belki cinsiyeti bile öğrenebilirsin.
anladm cnm...o akıntılar olduğu sürece her an bişi olucakmış gibime gelio hep endişelym,progestn içiorum bnde ama hamileliğimi öğrendiğimden beri warr :gitme:
anladm cnm...o akıntılar olduğu sürece her an bişi olucakmış gibime gelio hep endişelym,progestn içiorum bnde ama hamileliğimi öğrendiğimden beri warr :gitme:
merhaba kızlar ben 2010 ocak annesi:)
mide yanması için doktoruna danışın rennie tablet yada şurup verecektir çok iyi geliyor bebege bir zararı yok boşuna çekmeyin ben şişelerce içtim felaket yanmam vardı.
2.li testte kan alınacak down sendr.gibi hastalıklara bakılacak.anne karnında tedaviis olan herhangi bir hastalıga bakılmayacak yaptırıp yaptırmamak size kalmış..
daha sonra şeker testi daha sonra ayrıntılı usg yapılcak..
cinsiyetini 10 12 haftalarda çogu dr söylemez zaten yanılma payı çok yuksektir çunku kız ve erkek çocukta ilk başta çıkıntı oluşurmuş anlamak zor yani.en guvenlisi 16 hafta ögrenmeniz şanslıysanız tabi benim kız giib 20 haftalarda bile zor ögrenirsiniz.tembel bagdaş kuruyordu göstermiyordu:)
sormak istediginiz birşey olursa ben burdayım cevaplarım:)))birde bulantı için leplebi galeta çucuk kraker ayran tüketebilirsiniz..
hayırlı dogumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?