2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar ben 2010 ocak annesi:)
mide yanması için doktoruna danışın rennie tablet yada şurup verecektir çok iyi geliyor bebege bir zararı yok boşuna çekmeyin ben şişelerce içtim felaket yanmam vardı.
2.li testte kan alınacak down sendr.gibi hastalıklara bakılacak.anne karnında tedaviis olan herhangi bir hastalıga bakılmayacak yaptırıp yaptırmamak size kalmış..
daha sonra şeker testi daha sonra ayrıntılı usg yapılcak..
cinsiyetini 10 12 haftalarda çogu dr söylemez zaten yanılma payı çok yuksektir çunku kız ve erkek çocukta ilk başta çıkıntı oluşurmuş anlamak zor yani.en guvenlisi 16 hafta ögrenmeniz şanslıysanız tabi benim kız giib 20 haftalarda bile zor ögrenirsiniz.tembel bagdaş kuruyordu göstermiyordu:)
sormak istediginiz birşey olursa ben burdayım cevaplarım:)))birde bulantı için leplebi galeta çucuk kraker ayran tüketebilirsiniz..
hayırlı dogumlar...

hayırlı cumalar güzel anneler.. Nasılsınız görüşmeyeli?? Walla ben bilemedim nasıl oldugumu ama acayip nazlıyım :)) Bulantılarım epey var.. ıçim iyice boşalana kadar rahatlayamıyorum.. Ama bulantısı olanlara önerim ekmek arası içim kaşar yapıyorum, yanında da salatalık anca öyle rahatlıyorum.. Ne de olsa açken de bulanıyoruz.. Rabbim hayırlısını versin inş..

kızlar bu kahverengi akıntı hepinizde oluyor mu?bende yoktu ama bugün hafif hafif oluyor.çok korkmaya başladım benim ilk bebeğimi kaybettiğim sıralardada kahverengi akıntım olmuştu.:çok üzgünüm:

kızlar bu kahverengi akıntı hepinizde oluyor mu?bende yoktu ama bugün hafif hafif oluyor.çok korkmaya başladım benim ilk bebeğimi kaybettiğim sıralardada kahverengi akıntım olmuştu.:çok üzgünüm:

senn kaç haftalıkki cnm .bnmde war ama bnm düşük tehlikesi olduğundan warr.

KORKMA CNM İNŞ.çocuk yerleşirken de kahverengi lekelenme olabiliyor.. Ama yinde doktorunla görüşme ihtimalin varsa görüş bence..Bende de ilk düşügümden önce olmuştu ama igne ile geçmişti.. Bi ara istersen doktorunu..

canım bende 2 sefer oldu 2.si 2 adet dönemim geldiğinde hafif pembeden açık kahveye dönmüştü 2 gün sürdü ama aşırı değildi.Birincisi bundan 10 gün önce falandı. Doktor her ihtimale karşı vajianl bir jel verdi progestan içeren. ama jeli kullanmadan önce kesilmişti. Benim tahminimce adet zamnı gelince bu lekelenmelerde olabiliyor sanırım.Senin nasıl durumun acaba bilmiyorumkismile

anladm cnm...o akıntılar olduğu sürece her an bişi olucakmış gibime gelio hep endişelym,progestn içiorum bnde ama hamileliğimi öğrendiğimden beri warr :gitme:

yohk cnm. Sakın ha endişelenme.. O stresten de etkileniyo bebek o zaman.. Ben gecen bi arkadaşımla konuştum, her adet döneminde lekelenmesi, çocuk yerleşirken lekelenmesi olmuş 9 ay boyunca ama mşllha çok sevimli bi cocugu var şimdi.. Sen kalbini ferah tut cnm..

anladm cnm...o akıntılar olduğu sürece her an bişi olucakmış gibime gelio hep endişelym,progestn içiorum bnde ama hamileliğimi öğrendiğimden beri warr :gitme:

selam canım.. benimde arkadaşlarımın arasında lekelenme olanları var.. dr. kontrolundeyken korkma canım..şimdi arkadaşım 4,5 aylık ve turp gibi maşallah..

Merhaba canım.. Valla içimi rahatlattın.. yarın benimde taramam var çok heyecanlıyım..inşallah sorunsuz atlatırız...bende rennie nin şurubunu kullanıyorum ve çok memnunum.. dr. istediğin zaman iç dedi.. cinsiyetine gelince bencede daha öğrenilmez heralde...boshayallersmile

kızlar ya bnm çok fazla midem kazınıo sizinde oluomu acaba bn ne kadr yesemde yiyim tıka basa doyuym yarm saat snra tekrar aynı kazınma..sebebi nedir ki bunn bilgisi olan we yaşayan warmı

mrb kızlar bugün çok mutluyum okulun öğrencilerle olan kısmını bitirdik çok şükür darısı bizimkinin de bitmesine şafak12.bu arada herkese hayırlı cumalarzemuszemus

kızlar az önce doktora gittim.kahverengi akıntımın olduğundan bahsettim ultrasonla baktı korkmana hiç gerek yok annesi bebeğin kocaman olmuş ve gayet sağlıklı dedi.düşük iğnesi verdi 2 tane.birini bugün vurundum diğerini 1 hafta sonra.progestanı günde 3 doza çıkardı.eşimle kan uyuşmazlığımız var.bunun için iğne verdi 3 gün içinde damardan yapılacakmış.hatta tahmini cinsiyetini bile söyledi benim tahminimle aynı erkekgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…