2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar...
sıcaklardan anca girebiliyoruz.. hayırlı cumalar...
nasılsınız bugün çoğu arkadaşımızın göbişleri çıkmış benimde çıktı.. özellikle yemek yedikten sonra bayaa belirgin oluyor.. mide bulantısı ve yanması bitti şükür.. yarında dr.la randevumuz var.. galiba ilk tarama testi benim olacak.. Allah yardımcımız olsun.dualarınızı eksik etmeyin...eyvahedigeldismile

günaydn kızlarr bugun kimsecikler yok nedensee:sinifsinif:
günaydın canım evet bugün kimsecikler yokakannehir
günaydın suhancım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :Saruboceq:haftaya perşembede bizim kontrol günümüz var bakalım cinsiyetinide öğrenebilicezmi eyvahedigeldismileçok heycanlıyım günler hiç geçmek bilmiyor sempatiksalakcinni

merhaba kızlar geçmiş kandiliniz mubarek olsun.uzun süredir bakamıyorum. 11. haftadayım göbişim zaten vadrı artık farketmeyen kalmıyo çünki baya büyüdü 5 aylık gibi diyolar yorgunuktan ve uykudan sağımı solumu göremiyorum. çarşambaya da bizim kontrolümüz var bakalım bebişin elili kolunu görebilecek miyiz? kimi doktor 12. haftada söylüyormuş cinsiyetini. çok merak ediyorum.sizler nasıl hissediyorsunuz?

slm kızlar,hayırlı cumalar,

tarama testi sonucun güzel çıkar inşallah hatta belki cinsiyeti bile öğrenebilirsin.

slm kızlar hayırlı cumalar hepinize

ohh ikili testler başlıyor hadi güzel haberlerle gelirsiniz inş. hepiniz çok sağlıklı bebişler olsun tosuncuklarımız

benim kontrolüm 3 temmuzda,gittiğim zaman tarama testlerimde yapılacak.benim hesaplarıma göre 12+5 olacağım kontrole gittiğimde.cinsiyette belli olur mu acaba çok heyecanlıyım ohaoldumsmile

Kızlar merhaba a.s.

Bende 8+5 günlük hamileyim..Doktorun tahmini doğum tarihi 23 Ocak..Şimdilik ne kusma ne aşerme var..Sadece ara ara başım dönüyor..Midemde yaralarım var.Geçen gece uykumdan çok kötü bir ağrıyla uyandım..Midemde çok feci gaz birikmişti ve mideme vuruyordu.İlaçta alamıyorsun ki atasın..Evin içinde dört döndüm Allahtan kısa sürede geçti..Bütün hamile arkadaşlara kazasız,belasız sağlıklı hamilelikler diliyorum..Sağlıkcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı basip etsin Allah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…