- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.201
menemenide pek severim:)))
çorbam var dünden mercimek yanınada balık pişirmeyi düşünüyorumcokacimcoook
menemenle kısır arasında kararsız kaldım:))) kısırda hiç yapmadım tutturabilirmiyim acaba:))))
menemenle kısır arasında kararsız kaldım:))) kısırda hiç yapmadım tutturabilirmiyim acaba:))))
ahh canımm gel ben sana yaparımm pişiremiyodum başlarda ama artık pişirebiliyorumay cnm okadr çok balık istioki ama işte olunca yapamıom ya anca pazar günü
ayyy bende mercimek çorbasını çok seviyorum geçenlerde canım istedi yaptım.sabaha kadar gaz sancısından duramadım kaydirigubbakcemile3
tutturamayacak ne var ısla düğüyü.kavur soğanını içine azıcık salça.üstüne ıslatıp şişen düğüyüde ekle 2 çevir.salata malzemeleriyle karıştır ekle baharatını limonunu.al sana kısır
güldeseker senin çizelgeye göre aynıyız.bende 11+2 günlüğüm.:kedi:
ayy ne güzel keşke benimde canım balık istese:))) daha öncede pek sevmezdim ama şimdi düşüncesi bile miğdemi bulandırıyor..
kocişim burger diyooo.. ben menemen:)) adama yemek yapmaya yapmaya alıştı dışarda yemeye:)))
denizcim sana zahmet benim tahmini doğum tarihini 5 ocak olarak değiştiri misin?benim sıpa karar veremedi ne zaman geleceğine kaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsu
oo harika aynı gün doğursak keşke canım ama tahmini doğum tarihimiz 4 değil 5 ocak oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?