- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.121
kızlar birşey sorucam size doktor ilk gittiğiniz zaman vajınal ultrasonmu çekildi yoksa karındanmı baktılar karından baktılarsa su içirdiliermi?merak ettim
benim üsten görünmeyince alttan baktılar 2. gittiğimde de aynı şekilde benim rahmim gerideymiş o yüzden amakızlar birşey sorucam size doktor ilk gittiğiniz zaman vajınal ultrasonmu çekildi yoksa karındanmı baktılar karından baktılarsa su içirdiliermi?merak ettim
bende Antalyayı severdim düne kadarsırnaşık şey
bu sıcak cok fazla geldi bana ki birde bu daha sıcak değil deip dalga geciyorlar benle:) kıyafetlerimde sıkmaya başladı artık... bol bol elbiselerden baska birşey giyemiyorum..
bu arada gecenlerde sordum ama kimseden ses cıkmadı. Benim gögüslerim cok küçükken şimdi büyüdüler yeni sütyn almak zorunda kaldım şiimdiden.. kocaman süngerli bir sütyen sattı kız bana zorla bunlar kullanılıyo hamilelikte diye.. sizden varmı sütyen alan? yada nasıl alınması gerektigini bilen? hic demirsiz desteksız olanlar daha rahat geliyor bana
birdeee göbişler ne alemde? benimki sanki belli olacak kadar büyüdü artık
bn ilk gttiğimde 5+3 tüm karından baktılar evet su içiriolar çünkü çok sıkışık olmak gerekiomuş o zmn sadece keseyi görebilmiştik
bende ilk gittigimde 5+3 düm vajınadan bakcaklardı ben fenalaşınca karnından bakalım dediler sıkışık değildim vajınal olcagı için idrarı boşaltırmışlardı ama yinede kese gözükmüştü sonradan gittim su içiceksin dediler 2 litre su içtim yarısını kustum çok sıkışmadım yine gördüler 7+2ken anlamadım nasıl iş:sm_confused:
bende Antalyayı severdim düne kadarsırnaşık şey
bu sıcak cok fazla geldi bana ki birde bu daha sıcak değil deip dalga geciyorlar benle:) kıyafetlerimde sıkmaya başladı artık... bol bol elbiselerden baska birşey giyemiyorum..
bu arada gecenlerde sordum ama kimseden ses cıkmadı. Benim gögüslerim cok küçükken şimdi büyüdüler yeni sütyn almak zorunda kaldım şiimdiden.. kocaman süngerli bir sütyen sattı kız bana zorla bunlar kullanılıyo hamilelikte diye.. sizden varmı sütyen alan? yada nasıl alınması gerektigini bilen? hic demirsiz desteksız olanlar daha rahat geliyor bana
birdeee göbişler ne alemde? benimki sanki belli olacak kadar büyüdü artık
bende aldım yeni bi sütyen benimkide ince süngerli penye alamıyorum çünkü uçları belli oluyo ozamanda bunlarda çok sıcak oluyo bilmiyorum ileri doğru ne yaparım
göbüşümde daha çıkmadı benim kendi göbüşüm vardı zaten o aynı gibi geliyo bana :))
kızlar neden kmse yokk
slm cnm kyle nasılsın şimdi.kolay oldumu kürtajın.toparlanabildinmi
sağol canım hakkımızda hayırlısı olsuntamam canım inşallah sende en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin opuyorumnanaktan
Rabbim sana bu mübarek günün hürmetine sağlıklı bir hamilelik yaşatsın ve kucağına almayı nasip etsin cnm.En yakın zamanda güzle haberlerini, paylaşırsın bizimle. :1hug:
iyiyim canım kürtajı anesteziyle yaptılar kolay oldu Allaha şükür çok az sancım var onun dışında iyiyim sen nasılsın ben arada girer yazarım size canımopuyorumnanaktan
sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun
güzel duan için çok teşekkür ederim eğer öyle bi durum olursa ilk sizinle paylaşırım Allah hepinizin gönlüne göre versin:Saruboceq:
ilk gittiğimde 4+5 dim suda içmedim karından baktılar kese gözükmüştü
2.ci gittiğimde 9+1 dim yine karından baktılar yine su içmedim ikisindede gözüktü ama belki kişiden kişiye değişik oluyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?