2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

birde kızlar benim eski ultrason hesaplarıma göre ben bugün 10+5 günlüğüm ama bugünkü ultrasonda 11+2 göründü hiçbişey anlamadım vallakaydirigubbakcemile3 akannehir

Canım gözün aydın sat ına baktım da 11+3 olman lazımmış bebeğin gelişimi güzel yani maşallah bende 4 gün geriden geliyorum belki benimde düzelmiştir cinsiyetinide tahmin etmiş ne güzel

hadi gözün aydn cnm senin adına çok sewindmm...hadi bakalm oğluşun yoldaadelikafadulden

çok teşekkür ederim kızlar inanın ultrasonda yavaş yavaş hareketlerini görünce kendimi tutamadım ağladım.:kedi:darısı sizlerin başına inşaallah.

yalnız kafamı karıştıran kan uyuşmazlığı iğnesini 7.ayımda vurunacağımı söylemişti daha önce.şimdi ise iğnenin yarısını 3 gün içinde vurun diğer yarısını ilerki dönemlerde vurunacaksın dedi.hiçbirşey anlamadım.acaba varmıdır benim gibi 11.haftasında kan uyuşmazlığı iğnesi vurunan.CADIARZU

önecelikle gözün aydın canım bebiş gayet iyimişş ohh ne güzell
benimde eşimle kan uyuşmazlığım var ancak banada 7.ayımda olacağını söylemişti,belki lekelenme var diye riske atmak istememiş o yüzden vermiştir iğneyi takma kafana mutlaka bi bildiği vardır

Bizde de kan uyuşmazlığı var ama benim doktorum hamilelik sonrası bebeğin kanına bakacağız senin kanındaysa sorun yok değilse iğneyi o zaman 72 saat içinde vurulacaz dedi

denizcim aslında banada senin dr un dediği daha mantıklı geliyoo
benim annemle babamdada var abim ve ben annemin kanını almışız kızkardeşim babamınkini almış sadece ondan sonra iğne vurmuş dr
zamanı gelince bende söylemeyi düşünüyorum dr uma doğumdan sonra olsun diye

sağol canım darsı başınıza:1hug:

zaten doktora ukalalık yapıp neden şimdi vurunuyorum ki diye üsteleyemedimde.verdiyse vardır bir bildiği sonuçta o okudu okadar okulu ben değil dimi amakaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar.. bakıyorum iyi haberlerimiz var cancer68 tebrik ederim:)))) Bir türlü günler geçmek bilmiyor.. 2 temmuzda randevum 2li test için.. 13 haftam bitmiş olacak o zamana.. Cinsiyetini söylemesi için umutluyum.. Zaten ben bişey demeden doktorum kendisi ben cinsiyeti erken söylerim o günde sana bir tahmin yaparım demişti.. Çok heyecanlıyım:))
Kızlar midede kazınma bendede oluyor özellikle gece uyanınca. Az biraz nutella herşeye iyi geliyor:))))

Akşama ne yiyorsunuz kızlar?? ben hala karar veremedim

teşekkür ederim canım darsı başınıza.ben sormadan doktorum kendi söyledi cinsiyetini.

ben geceleri daha çok lavabo için uyanıyorum.benim akşamki menüm eşim için menemen ve çorba yaptım.yemek yiyemediğim için domates ekmeğe hücum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…