- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.221
ay canım 5 yazmışsın ben niye 4 okudum kii açlık başıma vurdu sanırım :))
aynen canım bende balık yiyemiyorum.enişte bey sıksın biraz dişini.sende ona bir melek vereceksin
rezene çayı almanı tawsiye ederm gazı rahtlatı bende dene bence cnm
kız dur bişeyin başına vurduğu yok önce 4 yazmıştım sonra düzelttim.doğru gördün yani
ayy ne güzel keşke benimde canım balık istese:))) daha öncede pek sevmezdim ama şimdi düşüncesi bile miğdemi bulandırıyor..
kocişim burger diyooo.. ben menemen:)) adama yemek yapmaya yapmaya alıştı dışarda yemeye:)))
benimkide öyle:))) doktor son gittiğimde tahmini doğum tarihi 3 ocak dedi ama bu gidişle aralık annesi olacagım galiba:)
aynn walla benm koçişte alıştı dışarılara hep dışardan yenioo
aynn walla benm koçişte alıştı dışarılara hep dışardan yenioo
ben dışarda yiyemiyorum kızlarr ya yemekler çok ağır geliyo bana küt diye oturuyo mideme sankii
canım belli olmaz ya bazısıda gününden sonra doğuyo yerilerini çok seviyolar sanırım
ben dışardada ev yemekeri yiyorum genelde:)) dün yoğurtlu lahana sarması yedim valla annemin yaptığı gibi olmuştu:)
nmmmm, kulağa bile pek lezzetli geliyor, tadı kim bilir nasıldır. canım çekti yahu!!!naniknanik
afiyet bal şeker olsun yarasın bebişeeben dışardada ev yemekeri yiyorum genelde:)) dün yoğurtlu lahana sarması yedim valla annemin yaptığı gibi olmuştu:)
benim hayatım boyunca en büyük korkum doğumherkez dogurur ben doguramam o yüzden sezeryan olucak bi terslik olmazsa.... eh bide sezeryan genelde dahada erken oluyor.. Tahmini aralık annesi olucak ama sizlere çook alıştım aralık sayfasına elim gitmiyo:))
bu arada menemen yapmaya karar verdim:)
nmmmm, kulağa bile pek lezzetli geliyor, tadı kim bilir nasıldır. canım çekti yahu!!!naniknanik
yapıp göndereyim desem nasıl yapıldığınıda bilmiyorum iyimi:))) ama alıp göndereyim canım:)))
ben biliyorum yaaa keşke yakın olsak yapıp yedirsem hepinizeeboshayallersmile
ben 2 defa ameliyat farklı ameliyatlar oldum şimdiye kadar o yüzden normal istiyorum daha çabuk toparlanır insan
Sağolun kızlar, düşünmeniz yeter. avcumu yaladım şimdilik (annem öyle der):roflol:. kesmezse bulurum ben de yapılan bir yer, merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?