2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynn walla benm koçişte alıştı dışarılara hep dışardan yenioo

canım belli olmaz ya bazısıda gününden sonra doğuyo yerilerini çok seviyolar sanırım

benim hayatım boyunca en büyük korkum doğum herkez dogurur ben doguramam o yüzden sezeryan olucak bi terslik olmazsa.... eh bide sezeryan genelde dahada erken oluyor.. Tahmini aralık annesi olucak ama sizlere çook alıştım aralık sayfasına elim gitmiyo:))

bu arada menemen yapmaya karar verdim:)

ben dışardada ev yemekeri yiyorum genelde:)) dün yoğurtlu lahana sarması yedim valla annemin yaptığı gibi olmuştu:)
afiyet bal şeker olsun yarasın bebişee

ben 2 defa ameliyat farklı ameliyatlar oldum şimdiye kadar o yüzden normal istiyorum daha çabuk toparlanır insan

ben 2 defa ameliyat farklı ameliyatlar oldum şimdiye kadar o yüzden normal istiyorum daha çabuk toparlanır insan[/QUOTE]

ya ameliyat çok zor tabi.. Bende 5 yıl önce büyük bir ameliyat geçirdim.. ama doğum başka birşey... mantık normal doğum desede..ı-ıh.. olmuyacak

ben 2 defa ameliyat farklı ameliyatlar oldum şimdiye kadar o yüzden normal istiyorum daha çabuk toparlanır insan

ya ameliyat çok zor tabi.. Bende 5 yıl önce büyük bir ameliyat geçirdim.. ama doğum başka birşey... mantık normal doğum desede..ı-ıh.. olmuyacak[/QUOTE]

oyy allah yardımcımız olsunn ben öyle diyorum tabide benim ameliyatların biri bel fıtığı normal yapamam belkide o yüzden hayırlısını versin allahım bizlerede kolayca kurtulalım

[/QUOTE]

oyy allah yardımcımız olsunn ben öyle diyorum tabide benim ameliyatların biri bel fıtığı normal yapamam belkide o yüzden hayırlısını versin allahım bizlerede kolayca kurtulalım[/QUOTE]

benimki beyin ameliyatıydı bende bahane ediyorum işte ıkınamam filan diye:) bakalım hayırlısı sağlıkla dünyaya gelsinde bebişlerimiz o zamanlar unutulur elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…