2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım eşin güzel jest yapmış yerimseniben

benim daha doktora gitmeme 2 hafta var
ama 3 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
12.hafta olsun bari

pek umutluyum dokturmdan bu konuda:)) o benden hevesli cinsiyetini söylemek için.. izmirdede kendisi pek bi meshurdur cinsiyeti erken tahmin edip tutturmak konusunda :)))
canım sen izmirdemiydin kaydirigubbakcemile2
konuyla alakalı değil ama bişey sorucaktım
havaalanı ile bornova çok mu uzak canım?
ne kadar sürede gidebilirim?

slm kızlar.. Okuyana kadar yoruldum ya 1-2 gün girmezsek copuyo mşllh sayfa :)
Denizcim sen ne kdar yürüyosun günde, bi de ne hız da geziyor gibi mi??

mrb kızlar inşallah iyisinizdir.dün midem bulanmamıştı çok şükür artık bitti derken bu sabah okula giderken 2defa çıkardım.bulantı ve kusma iğrenç ama yolda olunca daha da kötü oluyo ne ağzını çalkalayabiliyosun ne yüzünü yıkayabiliyosun.şu okul bi bitseydi gün saya saya bi hal oldum.şafak8.ALLAH benim benim gibi bulantısı olan herkesin yardımcısı olsun:Saruboceq:

slm kızlar.. Okuyana kadar yoruldum ya 1-2 gün girmezsek copuyo mşllh sayfa :)
Denizcim sen ne kdar yürüyosun günde, bi de ne hız da geziyor gibi mi??
canım akşamları yürüyoruz genelde ama her gün olmasa da bir gün arayla normal geziyor gibi işte bide evimiz çarşıda güzel oluyor her yer yakın
Bursa da gök delindi sanırımm kızlarr yagmur gok gurultusu doluu

Ay biz yanıyoruzzz bizde gönderin birazz

tahmın edebılıyorum canımbende bır ıkı kere dışarda çıkardım cok zor oluyor.azalma varmı barı bulantılarında

tahmın edebılıyorum canımbende bır ıkı kere dışarda çıkardım cok zor oluyor.azalma varmı barı bulantılarında

önceki kadar günde 4 5 i bulmasa da 2kez falan kusma oluyo işte ama artık çok sıkıcı ve zor gelmeye başladı midem bulanmadan öncesinde iştahla yediğim çoğu şeyden tiksindim çubuk nane şekeri limon kolonyası bile kötü geliyo inş atlatırıs ne diyeyim sen nasılsın

bede senın gıbı krakerlerden şekerlerden bıktım kusmalarım gunde ıkı kere devam edıyor bulantı gecmedı henuz ama sankı azalıyor gıbı gelıyor bırde bana maden suyu ıyı geldı sende dene ıstersen maden suyu ıcınce bısıyler yıyebılıyorum sankı ınsallah gecer canım butun bulananların......

geçmiş olsun elifcim neden serum verdiler kuzum bulantın içinmiCADIARZUbende nefret ediyorum hastaneden ama mecburen katlanıyoruz bebişlerimiz için hele kan alma meselesi oldumu içime fenalıklar geliyorakannehir

aşırı bulantı ve kusma sebebiyle gittim kan ve idrar aldılar sonra yatırdılar sonuçlara bakarak sürekli yatma işi sıktı bide serum ters elimdeydi çok rahatsız etti uyuyamadım ondan oldu evde daha rahatım çok şükür herkesin hassas noktası farklı işte 9 ay daha çok sıkılcaz biz bebişlerimiz için sag salim gelsinler yeterki

ama ben dalgalanmalara dayanamıyorum zaten hassasım bide hamilelik girince iyice dagıttım-tatlicadiarzu- inşallah cenabı hak çok çektirmesin bizlere

canım sen izmirdemiydin kaydirigubbakcemile2
konuyla alakalı değil ama bişey sorucaktım
havaalanı ile bornova çok mu uzak canım?
ne kadar sürede gidebilirim?

yakın sayılmaz canım:) nasıl gideceğinede bağlı kendi arabanla 30-45 dakika havalanı servisiyle 1 saat kesin sürer canım:)

günaydın annişler
bugün güne mide bulantısıyla başladım.. birşeyler yedim zar zor ama heran cıkaracak gibiyim.. ne yapacağımı şaşırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…