- 11 Ağustos 2008
- 12.383
- 1.700
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.481
kızlar hepinize çok teşekkurler.. kocişim yeni bi telefon almış bugün bana bide en sevdiğim markadan hediye çeki gidip kendime yeni bir çanta alayım diye:) eh haliyle biraz daha moralim düzeldi.. cana geleceğine mala gelsin artık..
kızlar benim ikili test temmuz 2 de.. ilk aylarda iki haftada bir nerdeyse haftada bir gidiyordum.. şimdi ayda 1 olunca zaman geçmiyor çok merak ediyorum bebişimi.. bu arada ben 1 kilo almışım:)
canım sen izmirdemiydin kaydirigubbakcemile2pek umutluyum dokturmdan bu konuda:)) o benden hevesli cinsiyetini söylemek için.. izmirdede kendisi pek bi meshurdur cinsiyeti erken tahmin edip tutturmak konusunda :)))
Bursa da gök delindi sanırımm kızlarr yagmur gok gurultusu doluu
canım akşamları yürüyoruz genelde ama her gün olmasa da bir gün arayla normal geziyor gibi işte bide evimiz çarşıda güzel oluyor her yer yakınslm kızlar.. Okuyana kadar yoruldum ya1-2 gün girmezsek copuyo mşllh sayfa :)
Denizcim sen ne kdar yürüyosun günde, bi de ne hız da geziyor gibi mi??
Bursa da gök delindi sanırımm kızlarr yagmur gok gurultusu doluu
ayyy canım ya o gök keşke biraz da burda delinse sıcaktan yanıyoz ya öyle istiyorum ki hergün yağmur yağsa kar olsa kış olsa ona da razıyım ama sıcağa dayanamıyorum yaa
kar mı :uhm: delikafadulden
mrb kızlar inşallah iyisinizdir.dün midem bulanmamıştı çok şükür artık bitti derken bu sabah okula giderken 2defa çıkardım.bulantı ve kusma iğrenç ama yolda olunca daha da kötü oluyo ne ağzını çalkalayabiliyosun ne yüzünü yıkayabiliyosun.şu okul bi bitseydi gün saya saya bi hal oldum.şafak8.ALLAH benim benim gibi bulantısı olan herkesin yardımcısı olsun:Saruboceq:
tahmın edebılıyorum canımbende bır ıkı kere dışarda çıkardım cok zor oluyor.azalma varmı barı bulantılarında
evet ya kara da razıyım biras abarttım galiba amasıcaktan yine ii ben ölüom sıcak ve bulantı hiç dayanılası değil
önceki kadar günde 4 5 i bulmasa da 2kez falan kusma oluyo işte ama artık çok sıkıcı ve zor gelmeye başladı midem bulanmadan öncesinde iştahla yediğim çoğu şeyden tiksindim çubuk nane şekeri limon kolonyası bile kötü geliyo inş atlatırıs ne diyeyim sen nasılsın
canım akşamları yürüyoruz genelde ama her gün olmasa da bir gün arayla normal geziyor gibi işte bide evimiz çarşıda güzel oluyor her yer yakın
Ay biz yanıyoruzzz bizde gönderin birazz
geçmiş olsun elifcim neden serum verdiler kuzum bulantın içinmiCADIARZUbende nefret ediyorum hastaneden ama mecburen katlanıyoruz bebişlerimiz için hele kan alma meselesi oldumu içime fenalıklar geliyorakannehir
merak etme cnm olur bazen öyle duygu dalgalanmaları hamilelik insana herşeyi öğretyiyor anneliğe hazırlıyor sabretmeyi öğreniyoruz bazen dayanamıyorzu ama genede doğruyu biliyoruz Alalh hepimizin yardımcısı olsun hep beraber atlatacağız bu günleri :1hug:
canım sen izmirdemiydin kaydirigubbakcemile2
konuyla alakalı değil ama bişey sorucaktım
havaalanı ile bornova çok mu uzak canım?
ne kadar sürede gidebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?