2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sirinem ben hala çıkarıyorum ilaç kullanmama rağmen devam ediyo
başlarda 8/10 kez çıkarıyodum ben de hepsinden bıkmıştım bikaç gündür limonlu jelibon yiyorum iyi geliyo

bende eşime jelibon aldrıayım ıyı fıkır heralde bıdaha bunları yıyemıycem senınde agzında tuhaf bır tad oluyormu ben buzdolbının kapagını dahı acamıyorum kımseye kokmuyo ama bana kokuyor duyunca cıkarıyorum dırek

mrb güzel ocak anne adayları umarım keyifler iyidir
bizde şuan çok şükür herşey yolunda
bulantı halsizlik devam tabi.

kilo almadım bende
pek iştahım yok zaten
ama 4 aydan sonra bir alınıyorki
nezaman aldım bu kiloyu diyorsunuz inanın
.

yok tatlım ya akıntı kesinlikle değil. Bilemiyorum artık inş ciddi bişey değildir.Enfeksiyon için takip altındayım cnm 25 şinde tahlillerim yenilencek ben idrar kültürüde yaptırdım neyseki o temiz çıktı aman sende aksatma ilacını kullan içebiliyorsan bol bol su iç

inşallah bende 2 hafta her gün serum taktırdım şimdi hap kullanıyorum
ablam yanımda yemek yapmıyorum 2 aydır
zaten yemek görecek halim yok
muz tavuk süt görünce içim kalkıyo resmen
bitsin artık bu çile

bizi bir biz anlarız durumu olusmus yanı canım mıdem bulanmıyor dıyenlere ınan ımrenıyorum ınsallah azalırda bızd bıraz hamılelıgın tadını cıkarırız sankı hıc bıtmıycekmıs gıbı hıssedıyorum bazende cok aglıyorum bulantılar yuzunden

peki sen doktoruna sordunmu canım bunu yani akıntı gibi kesinlikle değil

canım ebn 2 hafta önce gittim
doktor alttan muane etti,akıntım da var dedim
doktor normal dedi
ama ben akıntı olduğunu düşündüm
doktor alttan baktığı için sıkıntı olsa söylerdi diye düşünüyorum
artı ağrın yada kanaman yoksa problem olmaz
arkadaşların dediği gibi son aylar su gelir
su gelirse yarım saat içinde bebeğin alınması gerekirmiş
ama tabi sen yinede doktoruna danış mutlaka
benden geliyor hep ama dediğim gibi akıntı oalrak düşündüm
doktorda hamilelikte artar dedi

HADİBAKEM
canım hamileliğinin iyi geçmesine sevindim canım
canım 4 aydan sonra iyice şişeceğiz yani
neyse hayırlısı
sen nasılsın?
bulantın oluyor mu seninde?

benim özellikle bazı kokularda fena oluyorum öğürmek geliyor kusucak gibi oluyorum hemen kaçıyorum o ortamdan.Yemek yapmaktanda oldukça kaçıyorum.Tiksindiğim yiyecekleri değil görmek aklıma getirince bile kötü oluyorum

İnş. bişey yoktur cnm akıntım yok çünkü bayadır neyseki ağrı kanaama yok iyi düşeneyim iyi çıksın sağol tatlım olumunekankayizsmile

canım çok geçmiş olsun üzülme çok fazla cana gelmesin allah korumuş seni :teselli:çalan hırsızında kursağında kalsın inşallah ş......siz :mymeka:
:

çok geçmiş olsun canım

canım çok geçmiş olsun
üzüldüm

geçmiş olsun canım en azından sana bır zarar vermemısler

ay canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm :1no2:

kızlar hepinize çok teşekkurler.. kocişim yeni bi telefon almış bugün bana bide en sevdiğim markadan hediye çeki gidip kendime yeni bir çanta alayım diye:) eh haliyle biraz daha moralim düzeldi.. cana geleceğine mala gelsin artık..

kızlar benim ikili test temmuz 2 de.. ilk aylarda iki haftada bir nerdeyse haftada bir gidiyordum.. şimdi ayda 1 olunca zaman geçmiyor çok merak ediyorum bebişimi.. bu arada ben 1 kilo almışım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…