2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

limon güzel fikir cnm ama maden suyunda kafam karışık kmi doktorlar hamilelikte önermiyor çünkü :uhm:

Limon sıkıp içiyordum hep limondan bıktım şimdi düz içiyorum.Midemi öyle bir rahatlatıyorki .Hem içinde mineraller var belki asitli olduğundan zarar verebilir ama okadar da asitli içmiyorum ben

Şeftali suyunu fazla içme bence bende içiyordum bıraktım kabız yapıyor çünkü

şeftali yerine kayısı suyunu deneyebilirsiniz kabızlığa iyi gelir hem şimdi mevsimi direk meyvesinide yiyebilirsiniz kızlar

Limon sıkıp içiyordum hep limondan bıktım şimdi düz içiyorum.Midemi öyle bir rahatlatıyorki .Hem içinde mineraller var belki asitli olduğundan zarar verebilir ama okadar da asitli içmiyorum ben

Bişeyi fazla yiyince insan bırakıyor tiksiniyor nedense hafif soğuk ayranı deneyin bende su içmeyi sevmiyorum oayran iyi geliyor birde nadir olarak gazoz içiyorum

mehaba arkadaşlar bende ocak annesiyim.buğün doktora gittik bebeğimi gördüm güneşleniyordu canımın içi.o pozisyonda yatmış:)))çok güzel bir duygu ya allah herkeze yaşatsın .benim ikinci olmasına rağmen çok heyecanlandım.idrar yollarında az intihab varmış tedbir amaçlı bir kullanımlık antibiyotik verdi.kullansammı acaba aranızda kullanan varmı.

boğazım ağrıyor hasta olmasam iyi naneli şeker yiyorum akannehir

denizcim dikkat et kendine soğuk su içme,soğuk şeyler yeme,Allah korusun grip falan olursan ilaç kullanamazsın.

herşeyin yolunda olmasına sevindim :1hug:

ya kızlar bişey sorcam size uykusuzluk çeken varmı normalde uykuya doymazdım hamile kaldığımdan bu yana günde 4 saat falan ancak uyuyorum herkes gündüz bile uyuyomuş böyle olan varmı aranızda

bende geceleri uyuyamıyorum,gündüzleri işyerinde uyukluyorum delikafadulden

doktorumda sade maden suyu içmemi önerdi eğer denize gideceksen günde 2 şişe içebilirsin dedi ama meyvalı karışık olanlardan uzak durmalıymışız,bende hergün 1 şişe içiyorum aynı zamanda kayısı suyu da içiyorum hatta kendisine sordum kutu meyve sularını içebilir miyim diye o da bana dimes marka meyva suyunu önerdi çünkü içinde katkı maddesi yokmuş ve aynı zamanda kongrelere falan hep katılıyormuş,ordaki kişileri tanıyormuş onlarda her defasında katkı maddesi kullanmadıklarını söylüyorlarmış tabii aşırıya kaçmadan tüketmek lazım ben daha çok meyve yiyorum hem taze hem doğal.

ahsencim merak etme doktorun önerdiyse kullan bende kullandım malesef haal tam geçmedi idrar yolalrı enfeksiyonu hamilelikte önemli tedavi edilmesi gerkiyor oyüzden rahat ol ve bol bol su iç çok faydası var

gercekten bu sebepten psikolojım bozuldu umarım kısa zamanda bulantılar azalırda bende bıraz yemege baslarım 3 kılo verdım dıyorum ama zaten 50 kıloydum 47 olunca zorlandım tabı belkı 60 falan olsam 10 kılo versem banada bısı olmasdı sanırım alt sınırdayım

Soğuk su içmiyorum sadece geçen gün biraz içtim oda çok soğuk değildi zaten eşim bebekmişim gibi önce içip kontrol ediyor sonra bana veriyor kaydirigubbakcemile3
dün akşam hisseder hissetmez kesip iki tane limonu tuzlayıp yedim bugünde naneli şeker yedim daha iyiyim şimdi akşamda annem gile gideceğiz anneme nazlanırım biraz kaydirigubbakcemile2

nanelı şekerden nanelı sakızdan çubuk krakerden badem krakerden ve mısbon sekerden usandım gercekten bu gunler bı gecseeeeeeeyvahedigeldismile

yaa kızlar benden sanki dünden beri su geliyor şimdi tuvalete gittim peçete ıslak akıntı değil çiş değil böyle bişey yaşayan varmı

sirinem ben hala çıkarıyorum ilaç kullanmama rağmen devam ediyo
başlarda 8/10 kez çıkarıyodum ben de hepsinden bıkmıştım bikaç gündür limonlu jelibon yiyorum iyi geliyo

canım yürüyüş yapmaya çalış
hareketsizliktende olabilir
bende ilk beş ayda 3 kilo vermiştim ama beş aydan sonra yesen de yemesen de bomba gibi oluyosun hiç takma kafana bebişinin gelişiminde bi etkisi olmuyo
geçen bi arkadaşa sordum kaç aylık diye :hulya:
(bende 8-9 aylık felan sanıyorum)
meğersi daha yeni 7 aylık olmuş akannehir
hakkaten bomba gibi olucaz ya sempatiksalakcinni
diyecekler bak sende bizim gibi oldun diye :icecream:
neyse sağlıklı olsunlarda
canım ben içemiyorum malesef
limon damlatmayı deneyeyim bende
ilk defa duydum

ne güzel bir mutluluk ya
maşallah canım
nanelı şekerden nanelı sakızdan çubuk krakerden badem krakerden ve mısbon sekerden usandım gercekten bu gunler bı gecseeeeeeeyvahedigeldismile
bende en çok çubuktan,kızarmış ekmekten ve zeytin ekmek yemekten
ayran içmekten bıktım
yaa kızlar benden sanki dünden beri su geliyor şimdi tuvalete gittim peçete ıslak akıntı değil çiş değil böyle bişey yaşayan varmı
canım o bendede oluyor ama ben akıntı sanıyordum
suyu andırıyor dediğin gibi

ahsencim merak etme doktorun önerdiyse kullan bende kullandım malesef haal tam geçmedi idrar yolalrı enfeksiyonu hamilelikte önemli tedavi edilmesi gerkiyor oyüzden rahat ol ve bol bol su iç çok faydası var
akşam yatmadan önce kullanayım canım.evet doktor tedavi edilmezse idrar yolu enfeksiyonu düşüğe ve erken doğuma sebep olabiliyormuş allah korusun.sende tekrar doktora git istersen tatlım ihmal etme....

canım su gelmesi için daha çok erken genelde doğumdan önce gelir.bir doktora git istersen belki idrar yolu enfeksiyonundandır.yada akıntın yoğun gelmiştir sen öyle hissetmişsindir.

sirinem ben hala çıkarıyorum ilaç kullanmama rağmen devam ediyo
başlarda 8/10 kez çıkarıyodum ben de hepsinden bıkmıştım bikaç gündür limonlu jelibon yiyorum iyi geliyo

bende maden suyuna basladım canım hem faydalıymıs hemde sankı ıyı gelıyo bende hep serum taktırdım kac kere cıkardıgımı bılmıyorum umarım bu gunler cabuk gecer herkesın azalmıs hep 12 haftadan sonra inş bızımde öyle olur canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…