- 25 Nisan 2009
- 34.385
- 39.879
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.501
dikkat et kendine cnm bol bol dinlen ağır işlerden kaçın. Eee 2 li testte bebişini gördün nasıldı uslu durdumu biraz zor ölçüyolamış bebek hareketli olduğundan ense kalınlığını seninki nasıldı.
aşırı bulantı ve kusma sebebiyle gittim kan ve idrar aldılar sonra yatırdılar sonuçlara bakarak sürekli yatma işi sıktı bide serum ters elimdeydi çok rahatsız etti uyuyamadım ondan oldu evde daha rahatım çok şükür herkesin hassas noktası farklı işte 9 ay daha çok sıkılcaz biz bebişlerimiz için sag salim gelsinler yeterki
herkese günaydın
bugün ilk çıkarma olayımızı yaşadık(( iğrenç bir durumdu şimdi tekrar kahvaltı yapıyorum
çıkarma nedenim de işyerim de ki çöp oldu görüntü ve kokuya dayanamıyorummm kötükedihüso
günaydın kızlar:)
sibush sağol canım yakında sayılmazmış
herkese günaydın
bugün ilk çıkarma olayımızı yaşadık(( iğrenç bir durumdu şimdi tekrar kahvaltı yapıyorum
çıkarma nedenim de işyerim de ki çöp oldu görüntü ve kokuya dayanamıyorummm kötükedihüso
günaydın kızlar:)
sibush sağol canım yakında sayılmazmış
günaydın annişler
bugün güne mide bulantısıyla başladım.. birşeyler yedim zar zor ama heran cıkaracak gibiyim.. ne yapacağımı şaşırdım...
günaydın kızlarherkese günaydın
günaydın canım opuyorumnanaktangunaydın kızlarrr bende dun aksam 30 gunden sonra ılk defa yemek yedım karnımı doyurdumkaydirigubbakcemile3 sabah yıne bulantıyle basladım ama azalıyor sankı umarım artık azalır ve bıter hepımızın
bende yarın gitcem ikimizde aynı gün görücez meleklerimizihihoyyytinşallah mutlu haberle döneriz:Saruboceq:sağolun kızlar hep bulantıları olanlar şimdi daha iyi anlıyorum sizi benim sadece öksürük şeklinde olurdu ama bugün dayanamadım inşallah devamı olmaz :Saruboceq:
bu arada bizim büyük gün yarın hihoyyyt
bende yarın gitcem ikimizde aynı gün görücez meleklerimizihihoyyytinşallah mutlu haberle döneriz:Saruboceq:
Hayırlı sabahlar kızlara.s.
Tugcebekr nasılsın,kahverengi lekelnmelerin geçti mi? Nasılsın?
benim akşamları yanıyor yemekten sonra özellikle akannehirkızlar çok fazla mide yanması war bende.sizdede oluomu ne yesem ii gelirohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?