- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.541
sağolun kızlar hep bulantıları olanlar şimdi daha iyi anlıyorum sizi benim sadece öksürük şeklinde olurdu ama bugün dayanamadım inşallah devamı olmaz :Saruboceq:
bu arada bizim büyük gün yarın hihoyyyt
bende yarın gitcem ikimizde aynı gün görücez meleklerimizihihoyyytinşallah mutlu haberle döneriz:Saruboceq:
gebeliğimin ilk haftalarında rüyamda kız doğurmuştum o kadar güzeldi ki gözlerinin rengide babamların ki gibi yeşilde gerçek gibi bir rüyaydı erkek hissederken o rüyadan sonra kızım olsun diyordum.. dün gecede rüyamda oğlum olmuştu o da çok tatlıydı ve onun da gözleri yeşildi hayırlısı olsun inşallah
kızlar merhabaa:)) bu hafta coğumuz bebişleri göreceğiz inşallah herkez iyi haberlerle döner:) benimkine biraz daha var haftaya salıya gideceğim:) Bulantısı geçmeyen arkadaşlarada sabır diliyorum.. Benim birkaç gün bulantım oldu yemeklerden sonra çok kötüydü( ama ben sebebini buldum ve ortadan kaldırdım. Ben çok su içiyorum yemekten önce yemek esnasında ve hemen sonra.. Doktorum yemekten yarım saat önce ve sonra su içme dedi.. Bendede bulantı diye bişey kalmadı:)
Belim 75 cmdi.. Simdi löçtüm şok şok şok!!! 85 cm!!!!! zatn pantalonlarım dar elmeye başladı elbise giyiyorum hep:) off top gibi olucam yuvarlanıcam ben kesin..
bnm de öle cnm 72 ydi şimdi ise 86 çok berbat sona doğru nolucaz bizz...kız olabilirmiş çok genişlemelerde
inşallah kızım olurr:))) sona doğru ben yürümeyi bırakıp yuvarlanmaya başlıcayagım zaten 1.60 boyum var:)))
kızlar ben bu arada bir an önce zaman geçsin bebişlerimizin hareket ettiği zamnlar gelsin istiyorum. Hamileliğin asıl keyifli yanı bence o olcak ne güzel tekmelicek dönücek ben burdayım dicek
kızlar ben bu arada bir an önce zaman geçsin bebişlerimizin hareket ettiği zamnlar gelsin istiyorum. Hamileliğin asıl keyifli yanı bence o olcak ne güzel tekmelicek dönücek ben burdayım dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?