2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gebeliğimin ilk haftalarında rüyamda kız doğurmuştum o kadar güzeldi ki gözlerinin rengide babamların ki gibi yeşilde gerçek gibi bir rüyaydı erkek hissederken o rüyadan sonra kızım olsun diyordum.. dün gecede rüyamda oğlum olmuştu o da çok tatlıydı ve onun da gözleri yeşildi hayırlısı olsun inşallah

bende yarın gitcem ikimizde aynı gün görücez meleklerimizihihoyyytinşallah mutlu haberle döneriz:Saruboceq:

ne güzel bebişleri görmek ya.Aslında benim görmem daha vardı ama mecburen yarın bi muayene olcam hem idrar tahlillerimi yenilemem gerekiyor.Bu manayla göreyim bebişimide.Sonraki randevu 6 temmuzda ense ölçümü.

sizinkiler de ikili test içinmi yoksa rutinmi

slm kızlar bu mide bulantısı en başından hiç olmayıpta 8 . ci hafta bitiminde olması normalmi acaba bilen varmı çok rahattım bugün bulantım oluyoo ara ara inş devam etmez

hayır olsun cnm Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin cinsiyetide gönlüne göre olur umarım

bu arada beli ve kalçası kalınlaşanların kızı oluyormuş benim de genişledi gibi ya da ben öyle sanıyorum bilmiyorumkismile öne doğru top gibi olanların oğlu olacak diyorlar..işyerindeki arkadaşların yalancısıyım :))))

bnm kalçam zaten genişti.belim inceydi kalçama göre.belim hamile olmadan önce 72 geliordu.şimdi ise 86 çok yuwarlandı bir kilo aldm ama çok genişledimmguclubacismile

denizciğim çok geçmiş olsun canım
inşallah ilk ve son olur,

adilemir canım senin de inşllah geçer mide bulantın,
12.haftada geçer normalde ama demekki aksi örnekleride varmış

şirinem sende yemek yemişsin canım uzun b, aradan sonra:)
evet zaman geçtikçe mide bulantıları azalıyor
ama midede yanma hala var

suhan ben daha hissedemedim belimde kalınlaşma var mı diye
kalçamda aynı gibi,kıyafetler hala oluyor,tabi göbek çıktı ohaoldumsmile
ama eskisi gibi narin durmuyorum :sinifsinif:
kendimi odun gibi hissetmeye başladım
sanırım bu duruma biraz zor alışıcam
ne var sanki önde top gibi dursa da başka kilo almasak :icecream:

kızlar bu hafta doktora gidenlerin sayısı bi hayli fazla sanırım
inşallah çok güzel geçer,yavrularınızı görürsünüz kaydirigubbakcemile2

dirimcim sagol canım aksam karnım tok uyudum uzun bır zamandan sonra bulantılar devam edıyor ama sanrım bıraz azaldı sende durumlar nasıl

kızlar merhabaa:)) bu hafta coğumuz bebişleri göreceğiz inşallah herkez iyi haberlerle döner:) benimkine biraz daha var haftaya salıya gideceğim:) Bulantısı geçmeyen arkadaşlarada sabır diliyorum.. Benim birkaç gün bulantım oldu yemeklerden sonra çok kötüydü( ama ben sebebini buldum ve ortadan kaldırdım. Ben çok su içiyorum yemekten önce yemek esnasında ve hemen sonra.. Doktorum yemekten yarım saat önce ve sonra su içme dedi.. Bendede bulantı diye bişey kalmadı:)

Belim 75 cmdi.. Simdi löçtüm şok şok şok!!! 85 cm!!!!! zatn pantalonlarım dar elmeye başladı elbise giyiyorum hep:) off top gibi olucam yuvarlanıcam ben kesin..

bnm de öle cnm 72 ydi şimdi ise 86 çok berbat sona doğru nolucaz bizz...kız olabilirmiş çok genişlemelerde

kızlar ne güzel siz ölçmüşünüz ben hiç ölçmedim yaa nasıl anlıcam bendeki değişikliği tühh şimdi. Benimde sanki göbeğim genişlemeye başladı

kızlar ben bu arada bir an önce zaman geçsin bebişlerimizin hareket ettiği zamnlar gelsin istiyorum. Hamileliğin asıl keyifli yanı bence o olcak ne güzel tekmelicek dönücek ben burdayım dicek

kızlar ben bu arada bir an önce zaman geçsin bebişlerimizin hareket ettiği zamnlar gelsin istiyorum. Hamileliğin asıl keyifli yanı bence o olcak ne güzel tekmelicek dönücek ben burdayım dicek

evet yaa en çokda onu istiyorum ben.. bi an önce hissettirsinler kendilerini... ama ilk bebekte 18, ikinci bebekte 16 haftadan önce hissetmek tıbben imkansızmış((

aynn ya bende istiorum.bnm böle bi kere falann gidip gelmeler oluo kasıklarımda bazen biliorum bebkten ddiil ama genede hoşuma gidio...zatn 9 haftada bebek hareket etmeke başlıomuş içimizde ama biz hssetmiorus

hanımlar benm göbeğimde we göğüslerimde kaşıntı başladı..çatlama başladığından kaşıntı oluomuşş,inette araştırrken okudum yulaf özlü sampuan alın kaşıntıyı önleyn dioo.ben alıcam sizinlede paylaşmak istedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…