- 11 Ağustos 2008
- 12.383
- 1.700
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.581
canım fazla gibi ama genelde ekmek ağırlıklıdirim yedıklerın gayet ıyı canım ya ben hayatta yıyemem bukadar mıdemın bulantılarından ılk defa dun aksam yemek yıyebıldım ben
canım Allah kolaylık versin işlerindeslm kızlar,
o kadar yoğunum ki buraya gelip yazamıyorum bilehatta hamile olduğumu da unutuyorum işteyken,şu zaman geçsede doğum izni gelse :)
benim bebişi görmeme daha var,onu görmeyi özledim,bir an önce büyüsede hissetsem hareketlerini çünkü şu an hissetmeyince bazen diyorum acaba iyi midir insan endişelenmeden yapamıyor,bugün biraz kasığım ağrıyor diyorum ki herhalde büyüyor bebiş,içerde durumlar iyi,kendimi böyle avutuyorum...
su şeklinde akıntısı olan arkadaşlar,bu durum normal bazen bende de oluyor,doktor bunların normal olduğunu söylemişti,o yüzden endişelenmeyelim,sanırım şu ikili testleri yaptırıncaya kadar,3.ayı atlatana ,bebişlerimizin hareketlerini hissedene kadar bu tür endişelerden kurtulamayacağız...
mrhb lr.herkese hayırlı bebişler dilerim.bişey sorucam sizlere.daha yeni hamişim.dün dr.a gittim ilk kez sata göre 6+0 olması gerekirken 5 haftalık çıktı.bide kesem 22mm büyük ama içinde embriyo yoktu.haftaya tekrar çağırdı.şimdi endişeleniyorum geç döllenmemi oldu acaba yoksa başka bi problemmi var .ne dersiniz.
kızlar ben havuza girdim geldim bile:))) havuz için tavsiye etmiyorlar mantar tehlikesinden filan diye bende duydum.. Ben doktoruma özellikle sordum.. nasıl temizlendiğini bilmediğin havuza girme dedi..Benim girdiğim havuz siteye ait her gece temizleniyor ben balkondan izliyorum:) Birde hamile oldugun için mantar tehlikesi artar diye birşey yok en kötü olursanda veririz ilacını geçer dedi. Rahim girişinde bebeği koruyan bi zar varmış için rahat olsun bebişe birşey olmaz dedi:)
doktorumda bana aynısını söyledi,temizliğini bildiğin bir havuza girmen daha iyi ama 3. ay bittikten sonra önerdi,şu an için gerekli görmedi.
pazar günleri denizdeyiz direk... artık arabamızda çıktı servisten akşam iş çıkışıda gideriz hihoyyyt
canım Antalyanın en sevdiğim yanı bu:) denizine bayılıyorum:)
ben çıkıyorum kızlarr... bezelye yaptım bugün yanınada bi pilav yapayım:) bebişlere iyi bakın..
Güle güle canım sende iyi bak kendine ve bebişine
ay benim kociş de bezelyeyi hiç sevmez
kızlarr ya ben ne çorbası yapim bi fikir verin mercimek ve şehriye hariç
saol canım tavuk pişiremiyorum domateside yeni yaptım sayılır ama yayla güzel fikir bayadır yapmıodumtavuksuyu çorba:)
domates çorbası:)
yayla çorbası...........
Yayla çorbası
kızlarr ya ben ne çorbası yapim bi fikir verin mercimek ve şehriye hariç[/QUOTe
yoğurt çorbası:)))) (yayla çorbasıyla aynı sanırım??) dün koca bi tencere yaptım bugünede kaldı:)) üzerinede tereyağında kavulmuş naneyle süper oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?