- 27 Nisan 2010
- 593
- 79
- 98
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.601
iyi akşamlar kızlar.bugün ikili test sonuçlarımı aldım.Allah'a şükür sonuçlar iyi çıktı,herşey yolunda.farkında olmadan baya stres yapmışım kendime.şimdi rahatım artık.ama bi de 3'lü test varmış.bir ay sonra gel, yapalım dedi doktor.cinsiyetini de eğer gösterirse o zaman öğreneceğiz.
umarım arkadaşlar ikili testlerden hepiniz iyi sonuçlar alırsınız.
iyi akşamlar kızlar.bugün ikili test sonuçlarımı aldım.Allah'a şükür sonuçlar iyi çıktı,herşey yolunda.farkında olmadan baya stres yapmışım kendime.şimdi rahatım artık.ama bi de 3'lü test varmış.bir ay sonra gel, yapalım dedi doktor.cinsiyetini de eğer gösterirse o zaman öğreneceğiz.
senin adına çok sevindim canım darısı bizim başımıza ianşallahhihoyyytiyi akşamlar kızlar.bugün ikili test sonuçlarımı aldım.Allah'a şükür sonuçlar iyi çıktı,herşey yolunda.farkında olmadan baya stres yapmışım kendime.şimdi rahatım artık.ama bi de 3'lü test varmış.bir ay sonra gel, yapalım dedi doktor.cinsiyetini de eğer gösterirse o zaman öğreneceğiz.
İnşallah canım zaman geçsin hemen aksine bugün işlerim de yoğun beyanname son günü ama bebişimi göreceğim için çok mutluyumsenin adına çok sevindim canım darısı bizim başımıza ianşallahhihoyyyt
herkese günaydınlarrrrrropuyorumnanaktanbugün çok heycanlıyım meleğimi görcem için çabucak akşam olsun istiyorum inşallah hayırlı haberle döneriz denizcim :Saruboceq:
günaydın kızlar. ben de dün gittim dr a bebek çok iyi çok hareketliydi poposunu kaldırıp durdu bize selam verdi .ense kalınlığı ve burun kökü çok önemliymiş.(down sendromu için)çok iyiymiş bizimki.ikili testte de yüksek ihtimal bişey çıkmaz dedi.çok güzeldi.benim gözlerim doldu o an Allaha şükür inşallah sizlerde hayırlı haberlerle gelirsiniz.
ya kızlar benm göbek we göğus bölgemde çok fazla kaşıntı warrr bazende kabarıo haff kızarıoo sizdede oluomuu
kızlaar bebişimi gördüüm dün akşam çok güzeldi allah sağ salim kavuştursun hepimize yavrularımızı. hareketlerini küçücük ellerini ayaklarını kulaklarını bile seçesiliyor insan.. harika bir duygu. doktorumuz %70-80 erkek dedi oğluşum geliyo teyzeleri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?