2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tebrik ederim canım seni,sağlıkla gelsin bebişlerin,büyümüşler maaşallah

kızlar slmm nasılsınız bişey sorucam biz salı çarşamba perşembe eşimle aywalığa gtmeyi düşünüorz gidş geliş 500 km bi problem olurmu bde oranın denizi felaket soğk bu sorun olurmu sizce

canım ayvalık ın denızı soguk degıldır aslında..nereden denıze gırıyorsun..
sarımsaklının plajları hamam gıbıdır..10 yıl sarımsaklıda oturdum..
eşimin aılesı ayvalıkta..onlar patrıcıa dan gırıyorlar denıze..orasının denızıde sıcak..bırde sırınkent tarafı var..orayada 1 kez esımle gıttık..orasıda guzeldı..
ama akçay ve ören denızı soguktur herzaman..annem suan akçayda...bende burhanıyedeyım..
ben daha burhanıyede denıze gırmedım..zatten buraya tasınalı 5 ay oldu..
tatıl ne zaman sızın..

teşekkür ederimm canımm olumunekankayizsmile

selam kizlar bende aralik annesiyim bi bakiym dedim
denize girmekte bi sorun yok ama cikinca islak mayoyla kalma
yedek olsun yaninda hemen degistir arkadasimyerimseniben
bende gecen hafta bodrumdaydim yeni geldim
yuzmek ve deniz gayet saglikli hamilelikte doktorumada sordum
oda cok saglikli oldugunu ve bir sakinca gormedigini soyledi
arada benim bebis 31 aralik 1 ocak olabilirmis o yuzden sizleride takip ediyorum:CüvCüv:
aralik anneleri topigindeyim

selam canımmm hayırlı olsun bebişin.. benimde 3 ocak görünüyor ama daha erken veya daha geç olabilirmiş... Hayırlı sağlıklı gelsinlerde gün önemli değil:))a.s.

günaydın,iyi haftalar,
nasılsınız,biz biraz daha iyiyiz,bulantılarım yok denecek kadar azaldı,kendimi artık daha iyi hissediyorum ve mutfağa girip yemek yapabiliyorum kaydirigubbakcemile3
cinsiyetleri belli olan arkadaşları tebrik ederim ve dikkatimi çeken göbişleri büyüyen arkadaşların bebeklerinin cinsiyetinin erkek olması ,demek ki cinsiyeti erkek olanların göbişleri daha çabuk çıkıyor :asigim: benimde ilk kez dün belli olmaya başladı göbişim,bu cumartesi ikili testlerimiz var,kız ise cinsiyetini göstermez diye tahmin ediyorum kaydirigubbakcemile3 erkekler maşallh hemen gösteriyorlar pipilerini kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun bebegın...
benımde ocak 3-4 gıbı dogum nasıp olursa ınşallah..

selam canımmm hayırlı olsun bebişin.. benimde 3 ocak görünüyor ama daha erken veya daha geç olabilirmiş... Hayırlı sağlıklı gelsinlerde gün önemli değil:))a.s.
suhancım..aynı gundeyız senınle..bende bugun 13+0dayım.aynı gun dogururmuşuz biz..akannehir akannehir
ohh.sevındım bulantıların azalmıs..
ne guzel...
bendede yemek yapmada pek sıkıntı yok..kahvaltı sonrası baslayan..ve akşam yatıncaya kadar devam eden hafıf bulantım var..
yemek 1 kasık yersem problem yok..ama 2 kasık yersem bulanııyor..kafamçokkarıştı
erkekler gostermıs pıpılerı...bızım doktorumuz bakmadı bıle cınsıyetıne..sempatiksalakcinni
belkı bırdaha kı kontrolde bakar..akannehir

slm kızlar bayağdır uğrayamadım, topik almış başını gştmiş . yeni arkadaşlar hoşgeldinis...a.s.
benimde bulantılarım azaldı sayılır inş bu hafta sonunda geçerr boshayallersmile
biras baktımda herkes kendine gelmeye başlamışş inşş bebklerimizide sağlıcakla kucağımıza alırıss boshayallersmile:CüvCüv:

bu gece çıkıorz cnm yola..bizde her sene sarımsaklıya giderz deniz hep çok soğuk oluor bakalm bu sene nasıl olucak örende kalıcaz orda da gireriz sarımsaklıdada

günaydın herkesebayanssulusmile
sabahtan hastaneye gittim tahlil sonuçlarımı almaya nihayet 1,5 ay önce yapılan tahlil sonuçlarımda çıkmış onlarıda aldım ama henüz dktr amcamızı göremedik ameliyata girmiş yarına kaldı artık boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…