2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün erkenci olmamın asıl sebebi sanki bugün 2 defa karnım oynadı gibi...böyle pıt ladı sanki... Ama daha erken sanırım hissetmek.. Sizce gazmıdır?:uhm:

benim midem dün bütün gün bulandı serum yemiştim geçen pazartesi sonra bu kadar fazla değildi ama dün epey bulandı bu sabah iyi gibiyim ama ne olcak bilmiyorum günün ilerliyen saatlerinde bende 1 haftadır çıkarmıyorum bi tek çok geç saatde meyve yemiştim onu çıkardım geçen pazar dedigin gibi dayanacaz artık doktorada 9 temmuzda gidicem başka doktorada gitmek istemiyorum bakalım maden suyu içtim iyi gelio ama tam rahatlatmadı beni sadece hafifletiyor

gözün aydın canım senin adına çok sevindim hihoyyyt

geçmiş olsun gülaycım bende aynı sen gibiydim bulanınca nerdeyse seviniyordum bazen bebişim sağlıklı diye şimdi artık ara sıra oluyor bulantım nerdeyse yok denecek kadar azaldı bu seferde karnımın seyirmelerini takip ediyorum bebişim oynuyo sanırımkaydirigubbakcemile3

maşallah bebişine canım gözün aydın bu aradayerimseniben

kızlar bugün erkenci olmamın asıl sebebi sanki bugün 2 defa karnım oynadı gibi...böyle pıt ladı sanki... Ama daha erken sanırım hissetmek.. Sizce gazmıdır?:uhm:
o pıt pıtlar seyirmeler bende 1 haftan beri oluyor canım sanırım hissetmeye başladık benim ikinci hamileliğim olduğu için erken başladım hisstmeyezemuszemusilkinde 4,aydan sonra hissetmiştimCADIARZU

geçmiş olsun elifcim 12,haftadan itibaren geçiyor bulantılarda seninde az kalmış artık maden suyu bana çok iyi geliyor halen günde 1 defa içiyorum bayağı rahatlatıyo mide ekşimesi oluyor bende onada faydası oldu:2:

sagol canım evet az kaldı inş geçer dediğin gibi rüyamda gördügüm şeyleri rahat rahat yerimcokacimcoook bende maden suyu kullanıyorum ama etkisi çok değil ama yinede rahatlatıyo en yakın zamanda geçer inş.

inşllh geçer canım rüyanda sendemi bişiler yiyon bende sürekli yemek yiyom birde olmayan meyvaları yediriyolar bana geçende çok canım çekti ismini söylemeyim kocike arattım tarattım yokmuş halbuki geçen sene bu vakitler bulunuyordu benmi yanlış hatırlıyom yoksa bilmiyom bilmiyorumkismileher neyse inşllah bişi olmaz yemeyince avcumu yaladım ama

selam kızlar o rüyaları bende görüyorum ama rüyada da olsa yiyorum allahtan:))
yalnız ben geçen ay markette alışveriş yaparken manav bölümünden sormadan çiğ bakla içi yedim (normalde baklada hiç sevmem) sonra aklıma takıldı helallik alsamıydım ki şimdi ufffff :bbo:

zaten kusmuyorsan ılacları içme bence dedıgım gıbı cıkacaksa ılacta engellemıyor bunyemızle ve hormonlarla ılgılı beklıycez azalsın dıye bende 4 gunden sonra bugun cıkardım malesef olsun en azından azalıyor dıye dusunuyorum ılk gunler bır hafta serum taktırdım toplam 8 sıse cok umutsuzdum en azından sımdı arada bıseyler yıyebılıyorum Allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah kısa zamanda bıter

ayy bende sadece benmi görüyorum diyordum bu rüyaları ben yemiyorum ama sürekli yiyecek bişeyler görüyorum. Rüyada aşeriyorum galiba :roflol:

günaydın :1hug:

göbişim çıkmadı deyip duruyordum ya bugün çıktığını farkettim hem de bariz belli oluyor nihayet :asigim:çok güzel bir duygu :ecrin_bebek: en yakın zamanda göbiş fotomu koyacağım kaydirigubbakcemile2

deep gözün aydın çok sevindim,sağlıkla kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:

kızlar bu arada ceviz,badem,balık ve semizotu yemeyi ihmal etmeyin,çoğumuz 3. aylarımızı bitirmek üzereyiz,bebişlerimiz artık bizim yediklerimizden beslenmeye başlayacak,sağlıklı beslenirsek sağlıklı olurlar...

evet her gece bi şölen var rüyamda orda doyuyom geçen gece rüyamda babannemde altın günü varmış bir sürü yemek yapmışlar benide çagırıyolar gidiyorum yiyorum hepsinden sonra annemi aradım böyle rüya gördüm diye annemde dediki babannenlerde gün var gel istersensempatiksalakcinni aynı şey benim başımada geldi canım bişey çekti eşim çok aradı zar zor buldu en sonunda normalde herşey önceden çıkar bunun zamanı gelmemişkafamçokkarıştı yersin eninde sonunda

ben folik asidi içemiyom korkuyorum bişi olurmu diye

ben 12. haftaya kadar içtim ama bıraktım şimdi elevit içiyorum sadece ama folik asid çok önemliymiş

içmiycem zaten bebege zararlı olcak diye korkuyorum daha önce başka sebebten kullandım ozamanda etki etmemişti valla eskisine nazaran iyi gibiyim en azından sadece bulanıyorum tabi bulanmada insanı mahvediyo sanki çıkartım çıkarcam diye korkuyorum çıkarınca midem yaralı gibi oluyodu bu hale şükür beni hastaneye yatırmışlardı kimbilir kaç gün kalcaktım ben kendim dayanamadım çıkmak istedim benim bi akrabam 25 gün bu mide bulantıları sebebiyle yatmış allah muhafaza evde bulanmaya razıyım umarım geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…