- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.881
canım cokmu mıden bulanıyor senın cıkarıyormusunkı sanırım topıkte bulantıdan en cok cekenlerden bırı benım metpamıd ben ıkı doktora sordum kullanabılırsın dedı ama ınan hıcbıseye yaramadı o yuzden bıraktım kullanmadım.bırarada emedur fıtıl verdı ablamız doktor bıde bızım ondanda toplasan 10 tane cok caresız kalınca kullandım ama dedıgım gıbı hıcbısey gecırmıyo gercekten.çeken bılır bu durumu bende 3 gundur ıstıfra etmıyorum ama bulantılarım devam edıyordoktorum 13 haftaya dogru ıyıce azalır dedı beklemekten baksa yapıcak bısey yok sanrıım.bıde bana maden suyu ıyı geldı ıstersen bı dene
gözün aydın canım senin adına çok sevindim hihoyyytmerhaba kızlar,
ben bugün çoook mutluyum:dance::teytey:.
bebişimi gördüm, ense kalınlığı da normal çıktı. geçen defa 12+5'te kaybettiğim için bebeğimi bu benim için yeni bir başlangıç oldu. tekrar hamile kaldığımda bile bu kadar sevinememiştim. dr. bebğin çok sağlıklı göründüğünü söyledi. 2li test için kan da verdik ama sonuç perşembeye kaldı. temmuz sonunda 4lü test yapacaklar. ay çook tatlıydı bebişim, yerim ben onuuu hihoyyyt
bu arada boy ölçümünü hala baş-popo olarak yapıyorlar, değil mi? vuslatyaren'in ikizleriyle karşılaştırınca benimki biraz küçük mü ne!! (vuslat senin miniklere maşallah-benimkini dövmezler di mi?naniknanik)
geçmiş olsun gülaycım bende aynı sen gibiydim bulanınca nerdeyse seviniyordum bazenMrb arkadaşlar.. Bi kaç gündür yazıları okuyorum ama yazamayack kadar bulanıyodum.. Şükür biraz daha iyiym bugün.. Bi bakıyorum günde 4 defa cıkarıyom.. Bi bakıyom midem bulanmıyor.. Bu seferde korkuyorum :))) Doktoru arıyom gel diyo o da hemen :) Yazık adam da alıştı benle korkmayaNeyse ki şimdilik iyi bebişim şükür.. Rabbim bebeklerimizi saglıkla bize bağışlasın inş..
maşallah bebişine canımMerhaba kızlar, bugün ikili test olduk bizimki baya ugrastırdı doktorukaydirigubbakcemile3 hic yerinde durmadı. Boyumuz 6,8 cm olmus parmakları mınnacık burnu herseyi secılıodu. doktor ölcümler suan bi risk göstermio ama sonucları 2 güne ögrenırız dedi.
ya tr'deki doktorların masallahı var hemen seciolar cinsiyeti bizim ki agustos sonu anca tam söylerim dedı. ben oysa alısveriş yapmayı düsünüodum türkiyede. bende gıttıgımde tr'de baktırırım artıkkaydirigubbakcemile3
o pıt pıtlar seyirmeler bende 1 haftan beri oluyor canım sanırım hissetmeye başladık benim ikinci hamileliğim olduğu için erken başladım hisstmeyezemuszemusilkinde 4,aydan sonra hissetmiştimCADIARZUkızlar bugün erkenci olmamın asıl sebebi sanki bugün 2 defa karnım oynadı gibi...böyle pıt ladı sanki... Ama daha erken sanırım hissetmek.. Sizce gazmıdır?:uhm:
geçmiş olsun elifcim 12,haftadan itibaren geçiyor bulantılarda seninde az kalmış artık maden suyu bana çok iyi geliyor halen günde 1 defa içiyorum bayağı rahatlatıyo mide ekşimesi oluyor bende onada faydası oldu:2:benim midem dün bütün gün bulandı serum yemiştim geçen pazartesi sonra bu kadar fazla değildi ama dün epey bulandı bu sabah iyi gibiyim ama ne olcak bilmiyorum günün ilerliyen saatlerinde bende 1 haftadır çıkarmıyorum bi tek çok geç saatde meyve yemiştim onu çıkardım geçen pazar dedigin gibi dayanacaz artık doktorada 9 temmuzda gidicem başka doktorada gitmek istemiyorum bakalım maden suyu içtim iyi gelio ama tam rahatlatmadı beni sadece hafifletiyor
geçmiş olsun elifcim 12,haftadan itibaren geçiyor bulantılarda seninde az kalmış artık maden suyu bana çok iyi geliyor halen günde 1 defa içiyorum bayağı rahatlatıyo mide ekşimesi oluyor bende onada faydası oldu:2:
günaydın canımopuyorumnanaktangünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inşllh geçer canım rüyanda sendemi bişiler yiyon bende sürekli yemek yiyom birde olmayan meyvaları yediriyolar banasagol canım evet az kaldı inş geçer dediğin gibi rüyamda gördügüm şeyleri rahat rahat yerimcokacimcoook bende maden suyu kullanıyorum ama etkisi çok değil ama yinede rahatlatıyo en yakın zamanda geçer inş.
inşllh geçer canım rüyanda sendemi bişiler yiyon bende sürekli yemek yiyom birde olmayan meyvaları yediriyolar banageçende çok canım çekti ismini söylemeyim kocike arattım tarattım yokmuş halbuki geçen sene bu vakitler bulunuyordu benmi yanlış hatırlıyom yoksa bilmiyom bilmiyorumkismileher neyse inşllah bişi olmaz yemeyince avcumu yaladım ama
benim midem dün bütün gün bulandı serum yemiştim geçen pazartesi sonra bu kadar fazla değildi ama dün epey bulandı bu sabah iyi gibiyim ama ne olcak bilmiyorum günün ilerliyen saatlerinde bende 1 haftadır çıkarmıyorum bi tek çok geç saatde meyve yemiştim onu çıkardım geçen pazar dedigin gibi dayanacaz artık doktorada 9 temmuzda gidicem başka doktorada gitmek istemiyorum bakalım maden suyu içtim iyi gelio ama tam rahatlatmadı beni sadece hafifletiyor
inşllh geçer canım rüyanda sendemi bişiler yiyon bende sürekli yemek yiyom birde olmayan meyvaları yediriyolar banageçende çok canım çekti ismini söylemeyim kocike arattım tarattım yokmuş halbuki geçen sene bu vakitler bulunuyordu benmi yanlış hatırlıyom yoksa bilmiyom bilmiyorumkismileher neyse inşllah bişi olmaz yemeyince avcumu yaladım ama
merhaba kızlar,
ben bugün çoook mutluyum:dance::teytey:.
bebişimi gördüm, ense kalınlığı da normal çıktı. geçen defa 12+5'te kaybettiğim için bebeğimi bu benim için yeni bir başlangıç oldu. tekrar hamile kaldığımda bile bu kadar sevinememiştim. dr. bebğin çok sağlıklı göründüğünü söyledi. 2li test için kan da verdik ama sonuç perşembeye kaldı. temmuz sonunda 4lü test yapacaklar. ay çook tatlıydı bebişim, yerim ben onuuu hihoyyyt
bu arada boy ölçümünü hala baş-popo olarak yapıyorlar, değil mi? vuslatyaren'in ikizleriyle karşılaştırınca benimki biraz küçük mü ne!! (vuslat senin miniklere maşallah-benimkini dövmezler di mi?naniknanik)
evet her gece bi şölen var rüyamda orda doyuyomgeçen gece rüyamda babannemde altın günü varmış bir sürü yemek yapmışlar benide çagırıyolar gidiyorum yiyorum hepsinden sonra annemi aradım böyle rüya gördüm diye annemde dediki babannenlerde gün var gel istersensempatiksalakcinni aynı şey benim başımada geldi canım bişey çekti eşim çok aradı zar zor buldu en sonunda normalde herşey önceden çıkar bunun zamanı gelmemişkafamçokkarıştı yersin eninde sonunda
ben folik asidi içemiyom korkuyorum bişi olurmu diye
zaten kusmuyorsan ılacları içme bence dedıgım gıbı cıkacaksa ılacta engellemıyor bunyemızle ve hormonlarla ılgılı beklıycez azalsın dıye bende 4 gunden sonra bugun cıkardım malesef olsun en azından azalıyor dıye dusunuyorum ılk gunler bır hafta serum taktırdım toplam 8 sıse cok umutsuzdum en azından sımdı arada bıseyler yıyebılıyorum Allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah kısa zamanda bıter
ben 12. haftaya kadar içtim ama bıraktım şimdi elevit içiyorum sadece ama folik asid çok önemliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?