- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.841
gök gürlemeden yağsa bende çok seviyom yağmuru ama şimşek çaktımı gircek delik arıyom resmeneyvahedigeldismile
sağol canım:lepi:inşallah seninde iyi çıkar sonuçların:Saruboceq:
bekleyince geçmiyor mübarek saatler inşallah sende hayırlı haber duyarsın canım:Saruboceq:
sağol canım darısı bekleyenlere olsun inşallah
hoşgeldin aramıza elfella sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağınaa.s.
sende benim gibi not defteri tut canım ben bir hafta önceden sorularımı not alıyom çünkü orda heycanla unutuyo insan nediycenikaydirigubbakcemile3
ewet doktor 29 Aralıktan sonra bekliicez dedi aralık sonu ocak başı gibi sanırım
eşimin doğumgünü 4 ocak bana en güzel hediyemi vericen fln diyo kaydirigubbakcemile3
Dilek,sen, ben çok yakınız bakalım hankisi erken davranıcak
merhaba ocak anneleri.beni de aranıza alır mısınız?topiği biraz geç farketmişim ben:))doktorum tam tarih vermedi ama ocak 20 itibariyle doğacak gibi görünüyor.ne güzel 12.haftada cinsiyetleri öğrenenler var inşallah bizim zıpır da gösterir gelecek randevuda.
Evet yaa sahi asnilde vardı niye gelmiyo ki acaba yaz dolayısıylamı onun bide riskliydi sanırımoo çok romantikk bencede en güzel hediye olur
asnilde var aslında ama gelmiyo artık onundan benim gibi 5 ocak gözüküyodu dileğinkide 2 gün büyük benden en küçük benimki hepinizden önce doğururum şimdi ben :)) terstir benim işlerimm
ah canım sağlıkla gelsinler yeterki ama aynı gün olsa hepsi hiç fena olmaz dimi
Evet yaa sahi asnilde vardı niye gelmiyo ki acaba yaz dolayısıylamı onun bide riskliydi sanırım
aynı gün olsa çok hoş olur da sanmam o kadar da denk getiremeyiz heralde kaydirigubbakcemile3
halamıza söyledim o da dedi yılbaşını hastanede yapabiliriz o zaman diye kaydirigubbakcemile3
ama beklemeyip erken gelirlerse bilemem tabi sağlıklı gelsinler de ne zamansa olsun
aa işten çıktı o zaman iyi yapmış tekrar bi üzüntü yaşarsa atlatması daha zor olurbenimki çok hızlı 4+5 de karından göstermişti kendini ama dediğin gibi hayırlısı olsun
asnilin ki riskli diye sanırım evde yatıyo canım işyerinden giriyodu zaten çiçek arada haberini getiriyo tel den görüşüyolarmış
ewet annemlere gittiim zaman bilgisayar başında bırakmıyo beni torununa zararlıymışinternet olmayınca insan sıkılıyo evde bi şekilde zaman geçiriyoruz başında ama çok durmamak lazımmış zaralı diyolar ne derece doğru bilmiyorum
ewet annemlere gittiim zaman bilgisayar başında bırakmıyo beni torununa zararlıymış
bi dünya fırça yiiyorum kaydirigubbakcemile3 bugün tv de bi doktoru dinledim sigara da çok zararlıymış bebeğe 4-5 aydan sonra anne sigara içtiğinde içerde öksürür gibi hareketler yapıyomuş bebiş n.g.nin belgeselinde de öyle diyodu
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/374038-2011-ocak-annelerinin-gobusleri.html
göbüş topiğimizi unutmayın kızlar :CüvCüv:
denizcim göbişleri göstermeye bi ikimiz meraklıymışız desene....Yanlız kaldık.. nerde bu göbişler...
sağol canım şimdilik kesin olmamakla beraber erkek dedi bakalım ama bizde pipi görür gibi olduk eşimle kaydirigubbakcemile3 sağlıklı olsunlarda
çok şanslısın canım ya erkenden öğrendin cinsiyetini.hayırlı olsun minik oğluşun.bizde merakla bekliyoruz bakalım ne zaman öğreneceğiz.önce sağlık inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?