2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam herkeze:))) İzmire geldim internete girmeye çok vaktim olmuyor ama takip ediyorum yinede..İyi haber alanların hepsine hayırlı olsun :) Benim randevum çarşamba günü bende inşallah iyi haberlerle gelirim:)
Bu arada göbiş topiğimiz süper!!!! Deniz ve Suhan süpersiniz!!! benim daha bi resmim bile yok ama en kısa zamanda ekleyeceğim:))

merhaba canım hoş geldin benim koçiş şimdiden bol bol resmimi çekiyor hepsi birer hatıra ilerde gösteririz yavrumuza inşallah

selam canım çokkkkk sağol...opuyorumnanaktan sorma görmemiş gibi sürekli bir göbiş resmi çekme hali var bende de..Her halimin resmi olsun istiyorum.. Bu arada hakikatten de görmedim, bilmiyorumkismile

slm kızlar nasılsınız?ben de hala bulantılar geçmedi bugün 2defa çıkardım yine.artık çok bunaldım bundan.neyse ki okul bitiyo 2gün kaldı en azından evde dinlencem şafak2

merhaba kızlar,
ben bugün çoook mutluyum:dance::teytey:.
bebişimi gördüm, ense kalınlığı da normal çıktı. geçen defa 12+5'te kaybettiğim için bebeğimi bu benim için yeni bir başlangıç oldu. tekrar hamile kaldığımda bile bu kadar sevinememiştim. dr. bebğin çok sağlıklı göründüğünü söyledi. 2li test için kan da verdik ama sonuç perşembeye kaldı. temmuz sonunda 4lü test yapacaklar. ay çook tatlıydı bebişim, yerim ben onuuu hihoyyyt
bu arada boy ölçümünü hala baş-popo olarak yapıyorlar, değil mi? vuslatyaren'in ikizleriyle karşılaştırınca benimki biraz küçük mü ne!! (vuslat senin miniklere maşallah -benimkini dövmezler di mi?naniknanik)

gözün aydın canım çok sevindim

iyi hadi gözünaydın güzel haberler almışsın.merak etme onlar uslu dövmezler ama valla benden çıkarıyolar acısını dövmekten beter oluyom bazen mide bulantısı kusma öldürdü otobüste 2dk ayakta kalsam bayılcak gibi oluyom millet halime acıyıp yer veriyo.hayırlısıyla sağ salim doğsalardı-tatlicadiarzu-

çok teşekkür ederim kızlar,

gerçekten senin işin zor vuslat, ama dediğin gibi şafağa az kalmış, ondan sonra daha rahat edersin herhalde. kurban bayramından sonra da okula gitmeyiz, izne ayrılırız belki!

bir tek bana mı 4lü test yapacaklar?

biz henüz diğer testler için konuşmadık canım

canım cokmu mıden bulanıyor senın cıkarıyormusunkı sanırım topıkte bulantıdan en cok cekenlerden bırı benım metpamıd ben ıkı doktora sordum kullanabılırsın dedı ama ınan hıcbıseye yaramadı o yuzden bıraktım kullanmadım.bırarada emedur fıtıl verdı ablamız doktor bıde bızım ondanda toplasan 10 tane cok caresız kalınca kullandım ama dedıgım gıbı hıcbısey gecırmıyo gercekten.çeken bılır bu durumu bende 3 gundur ıstıfra etmıyorum ama bulantılarım devam edıyordoktorum 13 haftaya dogru ıyıce azalır dedı beklemekten baksa yapıcak bısey yok sanrıım.bıde bana maden suyu ıyı geldı ıstersen bı dene

slm kızlar nasılsınız?ben de hala bulantılar geçmedi bugün 2defa çıkardım yine.artık çok bunaldım bundan.neyse ki okul bitiyo 2gün kaldı en azından evde dinlencem şafak2

benım 3 gundur kusmalarım azaldı canım cıkarmıyorum hıc ama mıdem bulanmaya devam edıyor bu arada maden suyu cokıyıgeldı bana doktorada sordum zararı yok faydasıvar ınsallah azalıcak bulantılar doktor 13 haftada azalır dedı bakalım beklıycez

ayyy azalır inşallah yoksa çok zor oluyo şuanda midem bulanmakla bulanmamak arasında maden suyu içtim ama aynı.dr da bana maden suyunu önerdi.ama eğer kusacaksam bunu hiçbişey engellemiyo.galiba ikiz olması da bana bu kadar yoğun yaşatıyo.ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun.

Mrb arkadaşlar.. Bi kaç gündür yazıları okuyorum ama yazamayack kadar bulanıyodum.. Şükür biraz daha iyiym bugün.. Bi bakıyorum günde 4 defa cıkarıyom.. Bi bakıyom midem bulanmıyor.. Bu seferde korkuyorum :))) Doktoru arıyom gel diyo o da hemen :) Yazık adam da alıştı benle korkmaya Neyse ki şimdilik iyi bebişim şükür.. Rabbim bebeklerimizi saglıkla bize bağışlasın inş..

Merhaba kızlar, bugün ikili test olduk bizimki baya ugrastırdı doktorukaydirigubbakcemile3 hic yerinde durmadı. Boyumuz 6,8 cm olmus parmakları mınnacık burnu herseyi secılıodu. doktor ölcümler suan bi risk göstermio ama sonucları 2 güne ögrenırız dedi.

ya tr'deki doktorların masallahı var hemen seciolar cinsiyeti bizim ki agustos sonu anca tam söylerim dedı. ben oysa alısveriş yapmayı düsünüodum türkiyede. bende gıttıgımde tr'de baktırırım artıkkaydirigubbakcemile3

deep çok sevindim canım senin adına... inşallah hep böyle sorunsuz devam eder.. bende 7 haftaya kadar çok korktum benimde ozaman düşmüştü ... insan o zamanı atlatınca rahatlıyor.. Bundan sonra bişey olmaz allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…