- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.861
ben nerdeyse yenilerini ekleyecem delikafadulden
bende yeni göbeğimi ölçtüm 94 cm. olmuş akannehir
Kızlar selam herkeze:))) İzmire geldim internete girmeye çok vaktim olmuyor ama takip ediyorum yinede..İyi haber alanların hepsine hayırlı olsun :) Benim randevum çarşamba günü bende inşallah iyi haberlerle gelirim:)
Bu arada göbiş topiğimiz süper!!!! Deniz ve Suhan süpersiniz!!! benim daha bi resmim bile yok ama en kısa zamanda ekleyeceğim:))
Kızlar selam herkeze:))) İzmire geldim internete girmeye çok vaktim olmuyor ama takip ediyorum yinede..İyi haber alanların hepsine hayırlı olsun :) Benim randevum çarşamba günü bende inşallah iyi haberlerle gelirim:)
Bu arada göbiş topiğimiz süper!!!! Deniz ve Suhan süpersiniz!!! benim daha bi resmim bile yok ama en kısa zamanda ekleyeceğim:))
merhaba canım hoş geldin benim koçiş şimdiden bol bol resmimi çekiyor hepsi birer hatıra ilerde gösteririz yavrumuza inşallah
merhaba kızlar,
ben bugün çoook mutluyum:dance::teytey:.
bebişimi gördüm, ense kalınlığı da normal çıktı. geçen defa 12+5'te kaybettiğim için bebeğimi bu benim için yeni bir başlangıç oldu. tekrar hamile kaldığımda bile bu kadar sevinememiştim. dr. bebğin çok sağlıklı göründüğünü söyledi. 2li test için kan da verdik ama sonuç perşembeye kaldı. temmuz sonunda 4lü test yapacaklar. ay çook tatlıydı bebişim, yerim ben onuuu hihoyyyt
bu arada boy ölçümünü hala baş-popo olarak yapıyorlar, değil mi? vuslatyaren'in ikizleriyle karşılaştırınca benimki biraz küçük mü ne!! (vuslat senin miniklere maşallah-benimkini dövmezler di mi?naniknanik)
merhaba kızlar,
bebişimi gördüm, ense kalınlığı da normal çıktı. geçen defa 12+5'te kaybettiğim için bebeğimi bu benim için yeni bir başlangıç oldu. tekrar hamile kaldığımda bile bu kadar sevinememiştim. dr. bebğin çok sağlıklı göründüğünü söyledi. 2li test için kan da verdik ama sonuç perşembeye kaldı. temmuz sonunda 4lü test yapacaklar. ay çook tatlıydı bebişim, yerim ben onuuu hihoyyyt
bu arada boy ölçümünü hala baş-popo olarak yapıyorlar, değil mi? vuslatyaren'in ikizleriyle karşılaştırınca benimki biraz küçük mü ne!! (vuslat senin miniklere maşallah-benimkini dövmezler di mi?naniknanik)
çok teşekkür ederim kızlar,
gerçekten senin işin zor vuslat, ama dediğin gibi şafağa az kalmış, ondan sonra daha rahat edersin herhalde. kurban bayramından sonra da okula gitmeyiz, izne ayrılırız belki!
bir tek bana mı 4lü test yapacaklar?
kızlar doktor geçen hafta mide bulantısı için metpamid adlı mide bulantısı için ilça verdi ama hamileliklete kullanımında şöyle yazıyo
Metoklopramid, plasental bariyerden fetusa geçer. Hamilelikte kullanım ile ilgili yeterli ve uygun çalışmalar bulunmadığından; yarar – zarar ilişkisi ve fetusda oluşabilecek zarar göz önünde bulundurularak, doktor kontrolü altında kullanılmalıdır.
şimdi midem çok bulanıyo ama bu yazıyı okuyunca kullanmaktan vazgeçtim bu ilacı kadın dogum uzmanı verdi kullanan varmı bu ilaçtan bi zararı olurmu diye düşünüyorum:sm_confused:
slm kızlar nasılsınız?ben de hala bulantılar geçmedi bugün 2defa çıkardım yine.artık çok bunaldım bundan.neyse ki okul bitiyo 2gün kaldı en azından evde dinlencem şafak2
ayyy azalır inşallah yoksa çok zor oluyo şuanda midem bulanmakla bulanmamak arasında maden suyu içtim ama aynı.dr da bana maden suyunu önerdi.ama eğer kusacaksam bunu hiçbişey engellemiyo.galiba ikiz olması da bana bu kadar yoğun yaşatıyo.ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun.benım 3 gundur kusmalarım azaldı canım cıkarmıyorum hıc ama mıdem bulanmaya devam edıyor bu arada maden suyu cokıyıgeldı bana doktorada sordum zararı yok faydasıvar ınsallah azalıcak bulantılar doktor 13 haftada azalır dedı bakalım beklıycez
merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?