- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.941
kızlar benim bulantılarda azdı bugünlerde.yemek kokusuna tahammül edemiyorum.bulantı için rennie şurubu öneren arkadaşlara bir sorum olacak bende rennienin emilen hapından var acaba o da aynı etkiyi gösterir mi?
kızlar slm bu ikili test kaçıncı haftada yapılıyo
bana drun yazdığı da rennie tablet.zaten şurubun tadı gıcık ben çok zor yutuyorum.ama benim midem bulanacaksa hiçbişey ne maden suyu ne ilaç kar etmiyor çıkarmadan rahatlamıyorum.umarım sen fayda görürsün
günaydın kızlar hepinize.off off midem çok kötü çok :sinifsinif:
önceki sayfalarda yazmıştım ama kimseden cevap alamadım :1no2: bebişlerine isim düşünenleriniz var mı?kız olursa şu erkek olursa şu diye kararlaştıranlar hadi duyalım meleklerimizin isimlerini
benim bebişim tahminen erkek doktorumuz öyle söyledi.
benim aklımdaki isimler şimdilik erkek olursa Arda,kız olursa Azra
tabi çok maymun iştahlı olduğum için heran değişebilir bu isimler
canım senin için çok üzüldüm rabbim sana ve minik yavruna uzun ömür versin inşallah tekrardan hamile kalırsın :gitme:arkadaşlar merhaba ben cts günü bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için doktora gittim ama 8 haftalıkken kaybettiğimi öğrendim zaten ultrasound u açtığı an anladım hareketsiz yatıyordu oracıkta 8 haftalık boyutuyla çok zor bir durum ama eşim o kadar destek oldu ki çok kolay atlattım hemen aldıralım dedi acıbadem deki doktorum hemen aldı 2 saat sonra da eve geldim zaten bir kızım var 2 yaşında allah ona ve sizin bebişlerinize sağlık versin..ben artık bu topicten çıkıyorum size sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum en içten dileklerimle hepiniz minik ellerinize kavuşun inşallah çok gönülden diliyorum kendinize ve bebeğinize iyi bakın kısa süreli de olsa tanıştığıma sevindim hepinize teşekkürler..
çokmu bulanıyor canım ya maden suyunu denedınmı sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?