2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhabaaa kızlarr..
bugün doktor teyzemize gittik. minikimizi gördük.uyuyordu yumurcak.
ikili testi yaptırdık hayırlısı bakalım. inşALLAH sonuçlarımız güzel çıkar..
benim yumurcağımda %80 erkek :) hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatle doğsunlarda erkek kız farketmez :)
bizim cinsiyetimize erkek yazarmısın deniz teyzesi

Çitoscumm bilgiler için çok sağol benimde yanlış bildiğim birsürü şey varmış...

bende öğlenleri yiyemiyorum, akşamları az yiyorum amaaaa gel gelelim 60 kilo olmuşum noluyor anlamadım.. çok oturmaktan olabilir mi? sanırım hızlı gidiyorum akannehir

çok sevindim inşallah sorunsuz devam eder.. erkekler kendilerini göstermeye başladılar.. bakalım bende 17 sinde öğreneceğim nasipse :))opuyorumnanaktan

gözün aydın canım.forumda erkek bebek tahminleri çoğaldı.umarım test sonuçlarında olumlu çıkar.:Saruboceq:

inşallah güzel çıkar sonuçlar canım
evet erkekler önde gidiyoruz gamyoncuiremsu

Arkadaslar merhaba,
Ben de 11+3 gunluk hamileyim, bugun ikili testim vardi, cok sukur suan icin hersey yolunda.
Ucuncu hamileligimi yasiyorum, ilk ikisi 6. Hafta dolaylarinda dusukle sonuclandi.
Yapilan tetkiklerde pihtilasma problemim oldugu anlasildi, fragmin igne kullaniyorum suan.
Benim durumumda olan anne adayi var mi aranizda???

hamile kaldığımdan beri hiç sinemaya gitmedim alacakaranlığın tutulma serisi bugün vizyonda gitsek mi ne ilk sinema keyfimiz olur kaydirigubbakcemile3

hamile kaldığımdan beri hiç sinemaya gitmedim alacakaranlığın tutulma serisi bugün vizyonda gitsek mi ne ilk sinema keyfimiz olur kaydirigubbakcemile3

ayy evet bende çok merak ediyorum bu bölümü.ama ben alt yazılı film izlemeyi sevmiyorum gözlerim şaş beş oluyor :bbo:

slm kızlar
sonunda annemlerdeyim
maalesef çıkarmam hala devam ediyor belki 12de biter diyodum ama olmadı
ikili teste bu hafta gitcem
cinsiyet belli olur mu acaba

slm kızlar,
yoğunluktan giremiyorum her zamanki gibi -tatlicadiarzu-

erkek olursa toprak ya da alperen kız olursa elif yaren düşünüyoruz :asigim:

topiği erkek bebişler bastı galiba kaydirigubbakcemile3 kız bebişler anladığım kadarıyla cinsiyetini göstermiyorlar erkekler ise maşallah bir söz var anlamışsınızdır kaydirigubbakcemile3 onu ispat ediyor şeker şeyler ,bakalım benimki gösterecek mi cumartesi?

kızlar herkeze slm...
uzun zamandır giremiyodum nete.kanamalarımdan dolayı kayınvalidem annem geziyorum.sürekli bi endişe sürekli bi korku.ama maşallah bu ahfta herşey yolunda.akıntım bile kesildi.pazartesi dr a gittik.herşeyin yolunda olduğunu öğrendik.yüksek ihtimallede oğluşmuş bizimki.kıpır kıpırdı inanamadım kızlar.hareket ettiğini gördüm.harika bişey umarım kucağımızdada sağlıkla görcez.isimler yazılıyo şöle bi baktımda.biz KAYRA düşünüyoruz.anlamı çok hoşumuza gitti.ama önce şu ikili testide bi atlatsak çok fazla rahatlıcam.

bulantı yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun allahım hepimizin yardımcısı olsun.bebişler ve güzel anneler rabbim yanımızda olsun.

slm kızlar bende yeni geldim hastaneden bebeğimi gördüm eli ayağı durmadı öyleee oynuyodu çok farklı bi duygu sevinçten ağladım çıkınca tam o sırada yanıma sakat bi çocuk geldi bu kezde sevinç deil çocuğun o haline ağlama krizine girdim gözüme bakıp ağlama abla demesinmi hemen yardım falan ettim bana ayakkabı alsana diye yalvardı şu an yazarken bile ağlıyorum normalde hiç ağlayamam ben çocuğun hali gözümün önünden gitmiyo allah kimseye vermesin doğurup hemde sakat haliyle soğaka atıyolar (

Gözünüz aydın kızlar ben de ağlayacağımı sanırdım gülüp durdum gördükçe ben güldükçe kayboluyordu ekrandan göbek hareket ettiğinden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…