- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #3.961
herkese slm nasılsınız kızlar
benim hiç keyfim yok gece uyuyamadım sıkıntı bastı beni ateşlendim resmen halada vücudumda sıcaklık var soğuk yer arıyorum noldu anlamadımakannehir
evet canım ya çok bulanıyor.acıkıyorum bulantı çoğalıyor yemek yiyorum çıkarıyorum.şaştım kaldım vallahi.dün içtim maden suyu içtikten sonra biraz rahatlattı ama sonra yine aynı :bbo:
Bende sık sık ıcıyorum canım maden suyunu gercekten cok zor bılıyorum cunku benımde basımda aynı dert var.5 gun oldu azalalı ama sabahları cıkarmıyorum artık fakat ınanılmaz bır öğürtü var hatta bazen tükürügümde kan bıle oluyor cok zorlanıyor sanırım mıdem.Çıkacaksa ne yaparsan yap cıkıyor yanı doktorada sordum cok faydalı maden suyu devam et sen bıde mıde ıcın bana dr gavıscon surup vermıstı bulantının ılk baslarında cok ısıme yaramıstı.14 haftada kaybolur yazıyo azalmaya basladıgına göre bıter dıye umut edıyorum.Allah hepımızın yardımcısı olsun
sağol canım benim ilk oldu normalde ayaklarım buz kesilirdi ama gece resmen korun içinde gibi cayır cayır yandı bende duş alıp yattım ama banamısın demedi :sinifsinif:eşim buz torbasıyla vucuduma masaj yaptı biraz öyle rahatladım :bbo:sanada geçmiş olsun canım baş ağrısı benimde arada oluyor bugün gazetede okudum muz yemek baş ağrısına iyi geliyormuşCADIARZUgeçmiş olsun çitos ateş bendede oluyo yatmadan önce duş alıp yatıyorum ozaman uyuyabiliyorum
birde bu hafta nedense başım ağrıyo hemen hergün
seninde tam tersi olmuş hormonların oyunu galiba busempatiksalakcinniMerhaba canım bende rahat yatamadım bu gece ama ben üşüdüm daha çok sempatiksalakcinni
geçmiş olsun çitos ateş bendede oluyo yatmadan önce duş alıp yatıyorum ozaman uyuyabiliyorum
birde bu hafta nedense başım ağrıyo hemen hergün
sanada geçmiş olsun canıma.s.günaydın kızlar
beni bu migren ağrıları mahvetti,2 gündür aralıksız başım ağrıyor hem de ne ağrı,sabahı sabah ettim yine bu gece:sinifsinif:
benim erkek olursa mehmet serdar kız olursa fatma feyza düşünüyoruz zemuszemusönceki sayfalarda yazmıştım ama kimseden cevap alamadım :1no2: bebişlerine isim düşünenleriniz var mı?kız olursa şu erkek olursa şu diye kararlaştıranlar hadi duyalım meleklerimizin isimlerini
benim bebişim tahminen erkek doktorumuz öyle söyledi.
benim aklımdaki isimler şimdilik erkek olursa Arda,kız olursa Azra
tabi çok maymun iştahlı olduğum için heran değişebilir bu isimler
sağol canım benim ilk oldu normalde ayaklarım buz kesilirdi ama gece resmen korun içinde gibi cayır cayır yandı bende duş alıp yattım ama banamısın demedi :sinifsinif:eşim buz torbasıyla vucuduma masaj yaptı biraz öyle rahatladım :bbo:sanada geçmiş olsun canım baş ağrısı benimde arada oluyor bugün gazetede okudum muz yemek baş ağrısına iyi geliyormuşCADIARZU
seninde tam tersi olmuş hormonların oyunu galiba busempatiksalakcinni
geçmiş olsun canım.
hamilelikte başağrısı muhtemelen artan progesteron hormonuna bağlıymış.aynı zamanda gebelikten önceki yaşantıda kahve,çay gibi kafeinli içecekler tüketilmesi ve bunların hamilelikte birlikte bırakılması da başağrısına yol açan nedenlerdenmiş.
sanada geçmiş olsun canıma.s.
benim erkek olursa mehmet serdar kız olursa fatma feyza düşünüyoruz zemuszemus
Günaydııınnn, hihoyyytlülülülülülü
sanırım ilk kez size günaydın diyebiliyorum, gerçi yine biraz geç ama benim için rekor. bugün okula geç gideceğim için girip bir günaydın demek istedim.
başağrısı çeken arkadaşlara geçmiş olsun. bunun bir nedeni de artan kan hacmiymiş. ama ilerleyen dönemlerde normalden daha az migren şikayeti yaşıyorlarmış. duyurulur.
evet canım iki isim olucak ama 2, isimleri kullanıcaza.syani kız olursada erkek olursada 2 ismi olacak
önceki sayfalarda yazmıştım ama kimseden cevap alamadım :1no2: bebişlerine isim düşünenleriniz var mı?kız olursa şu erkek olursa şu diye kararlaştıranlar hadi duyalım meleklerimizin isimlerini
benim bebişim tahminen erkek doktorumuz öyle söyledi.
benim aklımdaki isimler şimdilik erkek olursa Arda,kız olursa Azra
tabi çok maymun iştahlı olduğum için heran değişebilir bu isimler
rica ederim canım benimde bazı doğru bildiklerim vardı öğrenmiş oldumaklinialirimsmileGünaydın herkese, citos paylaşımın için çok teşekkürler doğru-yanlışlarımı öğrendim
canın ne zaman isterse o zaman ye canım zorlama kendini zaten zorlayınca sonu hiç iyi olmuyor:sinifsinif:Yemeğe gittim ama yiyemedim çıkarcam diye korktum bıraktım akşamları güzel yiyorumda öğlen yiyemiyorum artık
napıcaz bu bulantılarla bılmem:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?