- 11 Ağustos 2008
- 12.383
- 1.700
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.381
haklısın canımbende 1 kg aldım henüz hergün tartılıyorum zemuszemusevet canım 3,aydan sonra hızlanıyor kg almak ama ayda 1,5 en fazla 2 kg almak normalmiş dktrum öyle dedia.s
ben şahsi fikrimi paylaştım canım gerisi sana kalmış dediğim gibi eşlerimizde bizim için çok önemli kendini zorlamadan girersin ozamana.s
Günaydın Güzel Anneler ...a.s.
öncelik le benim fb hcg değerim uçmuş durumda 98,7 yani kız kesin gibi :))) hayırlısı inşallah.
bana dr. bebiş aşağıda diye ilişkiyi yasakladı.. Bu konuda Adam sana katılıyorum. herşey o değil sarılmak bile yeter bazen..Zaten birşey olur mu korkusu bana yetiyor.. Aynı korkuyu eşim de taşıyor.. ama romantizm her an yaratmak elimizde :)))Şeniz
benide doktor tartıyor ama benim tartıyla arada 1 kilo farkediyor :bbo:her kontrole gittiğimde doktorum tartıyor:) akşamları çıkıyor benim göbiş sabahlari iniyor opuyorumnanaktan dün gece uyandığımda karnımın davul gibi gerildiğini hissettim sabhata göğüslerim büyümüş gibi geldi şişmeye başlıyorum galiba kaydirigubbakcemile3
hepinizin fikirleri önemli benim için,paylaşımlarınız için teşekkür ederim insan bazen yakın arakadaşlarına soramadığı şeylei burda soruyor ve içimi rahatlatıyorsunuz a.s.
canım hayırlı olsunmerhaba annişler,, bende 13 hafta 3 gunluk hamıleyım.8 ocak 2011 doğum görünüyor. Zaten fazla kıloyla başladığım için bugune kadar hıc almadım.78 kiloyum
selam canımherkese selamlarrrr kızlar
günaydın canımGünaydın Güzel Anneler ...a.s.
öncelik le benim fb hcg değerim uçmuş durumda 98,7 yani kız kesin gibi :))) hayırlısı inşallah.
bana dr. bebiş aşağıda diye ilişkiyi yasakladı.. Bu konuda Adam sana katılıyorum. herşey o değil sarılmak bile yeter bazen..Zaten birşey olur mu korkusu bana yetiyor.. Aynı korkuyu eşim de taşıyor.. ama romantizm her an yaratmak elimizde :)))Şeniz
bende daha kilo almadım ama bazen çok şişiyorum artık alyansımı bile takamıyorum korkumdan, geçen gün parmağıma oturdu çıldırdım çıkaramayınca.akannehir
birde benim şişme nedenim bana göre tuzlu yememden kaynaklanıyor.azaltmaya çalışıyorum ama bazen dozunu kaçırdığım oluyor
günaydın kızlar,
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun .
biraz özel olacak ama size bir şey sormak istiyorum,burda her şeyi paylaştığımız için en azından sınırlı çerçevede sormak isterim yanlış anlamazsanız.
Eşinizle birlikte oluyor musunuz hamile kaldığınızdan beri,açıkçası biz olmuyoruz nedense bebeğe birşey olacakmış endişesinde olduğumuz için fakat doktorumuz bir sakıncası yok olabilirsiniz diyor,sizde böyle misiniz endişe ediyor musunuz yani bir tek ben mi böyleyim o zaman bende mi sorun var?özel oldu kusura bakmayın ...
Beta hcg'nın cınsıyetle alakası varmı canım ya,, benım bıldıgım beta hcg baska bırsey mı kı acaba benımkı en son 10000dı cunku,kaydirigubbakcemile3
ama bebegımın cınsıyetı kız ultrasonda gorundu.
benimki düşük o zaman oğluşummu olucak benimdeohaoldumsmilehayırlı olsun canım.. benim daha 17 sinde görülecek nasipse heyecanla bekliyorum.. bu hcg değerinin yüksek olması kız olasılığını güçlendiriyormuş. Ablamda senin kesin kız diyor bakalım hayırlısı inşallah...boshayallersmile
bnm ilk zamanlarda kanamam wardı we doktorum yasaklamıştı..1 hafta önce gttiğimizde içimdeki kanamanın bittiğini söledi doktorum zaten bi 15 gündrde kahwerengi akıntım gelmio.bizde tam anlamıyla yapmasakta yani tam açık konuşamıuorum:) bi şeklde bişiler yapmaya çalışıoruz.ama tam olarak diiil..bilmiorum ne zman tam olarak yapıcaz..doktorum bu gttğimizde bi bilgi werr sanrım
benimki düşük o zaman oğluşummu olucak benimdeohaoldumsmile
:kedi:kaydirigubbakcemile3
kanamanın geçmesine sevindim.umarım sağlıcakla alırsın alırız bebişlerimizi kucağımıza :Saruboceq:
hayırlısı olsun canım,Allah gönlunuze gore versın.Cinsiyet önemlı degıl sağlıklı hayırlı olsun dıyoruz ama insan merak edıyor.Ben ikili teste gıtmıstım hıc beklemıyordum cınsıyetını ogrenecegımı.Doktorum pat dıye soyledı.uzun boylu bı kızın olacak dedı opuyorumnanaktan
sağlıklı olsunda hiç farketmez canım:Saruboceq:ama içimdeki his kızmış gibi geliyor onun için şaşırdım:kedi:kız mı istiyorsun canım sen? Rabbim herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:
bızımde bellı degıl..ama topık erkek doldu...kız az..::Slm güzel anneler..Mşşllh bebişler uykucu bi yandan, cinsiyetlerini de gösteriyolar hea :))
Şöle bi bktım da ikizler hariç genelde erkek çıkmış sanırım bebişler..Bakalım bizimki ne olacak
aynen benım doktorda soylemedı..sordum..çok erken ..daha soyleyemem..goremem dedı..akannehirMerhaba güzel anneler!
Sınavlar da bitti, artık ben de tatildeyim. umarım daha sık yazma imkanım olur.
bebeklerini kaybeden arkdaslara coook gecmis olsun. bundan sonra sağlıklı hamilelikler geçirirler inş.
yaa herkes cinsiyet öğreniyor, bizim dr cinsiyetin "c"sini ağzına almadı. ikili testte free beta hcg'nin düşük olması erkek olma ihtimalini güçlendirir diye bir yazı okumuştum. test sonuçlarını telefonda değerlendirirken onu araya sıkıştırıp sordum. "yok öyle bişey" deyip kestirip attı. hastane politikası gereği 16. haftadan önce söylemiyorlarmış diye duydum ama... gıcık oldum!klava: şimdiden öğrenen şanslı arkadaşları bir kez daha tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olsun.
evınız hayırlı olsun canım..Sağol canım nazar değdi diyorum kendi kendime
biz cinsiyetini öğrendik ama pek bir değişiklik olmadı zaten eşya almaya geç başlayacağım
nasip olursa iki ay sonra kendi evimize taşınacağız o zaman almaya başlarız
tuzu azalt..daha sımdıden sıslık olursa son zamanların zor geçer canım...bende daha kilo almadım ama bazen çok şişiyorum artık alyansımı bile takamıyorum korkumdan, geçen gün parmağıma oturdu çıldırdım çıkaramayınca.akannehir
birde benim şişme nedenim bana göre tuzlu yememden kaynaklanıyor.azaltmaya çalışıyorum ama bazen dozunu kaçırdığım oluyor
sağlıklı olsunda hiç farketmez canım:Saruboceq:ama içimdeki his kızmış gibi geliyor onun için şaşırdım:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?