- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.361
Kızlar konuyla ilgili bişey söylemek istiyorum biz eşimle ilişkiye devam ediyoruz yalnız sadece biraz seyrelttik ve dikkatliyiz.Tabi düşük tehlikesi olanlar için değil bu sözüm.Ama ben çocuktan sonra evliliği bozulan ve düzelsede eskisi gibi olmayan çok evlilik gördüm.Bunun en baş nedenininde araya konulan uzun ayrılıkların(cinsel anlamda) olduğunu düşünüyorum.Çünkü 9 ay hamilelik doğum sonrasıda 2 aya yakın dersek neredeyse bir yıl ayrı kalmak demektir.Zaten erkekler doğum sürecinde çoğunlukla kendilerini yanlız hissediyorlarmış birde böyle olursa gerçekten hiç hoş bir durum değil.Açıkcası bende böyle birşey istemiyorum.Bayanların bu konuda yanlış yaptığını düşünüyorum.Bende ilişkimizde hiçbişeyin değişmediğini çocuğun bizi sevgili olmaktan uzaklaştıramayacağını eşime gösteriyorum.Tabi bunlar benim düşüncem.benim mutlu olmam ve çocuğumuda mutlu eebilmem için mutlu bir yuvada olmam şart.Bence olayı birde bu boyuttan düşünün. Tabiki sağlık sorunu varsa o çok ayrı.Ben normal hamileliklerden bahsediyorum.
doktorum banada birlikte olmamızda bir sakınca olmadığını söyledi.nettede araştırdım dikkatli davranıldığı sürece hamileliğin hiçbir ayında cinsellik zararlı değilmiş.sonuçta vücudun doğal ihtiyaçlarından biri yani.
hem bu bebişlerde o şekilde oldular dimi ama
Kızlar konuyla ilgili bişey söylemek istiyorum biz eşimle ilişkiye devam ediyoruz yalnız sadece biraz seyrelttik ve dikkatliyiz.Tabi düşük tehlikesi olanlar için değil bu sözüm.Ama ben çocuktan sonra evliliği bozulan ve düzelsede eskisi gibi olmayan çok evlilik gördüm.Bunun en baş nedenininde araya konulan uzun ayrılıkların(cinsel anlamda) olduğunu düşünüyorum.Çünkü 9 ay hamilelik doğum sonrasıda 2 aya yakın dersek neredeyse bir yıl ayrı kalmak demektir.Zaten erkekler doğum sürecinde çoğunlukla kendilerini yanlız hissediyorlarmış birde böyle olursa gerçekten hiç hoş bir durum değil.Açıkcası bende böyle birşey istemiyorum.Bayanların bu konuda yanlış yaptığını düşünüyorum.Bende ilişkimizde hiçbişeyin değişmediğini çocuğun bizi sevgili olmaktan uzaklaştıramayacağını eşime gösteriyorum.Tabi bunlar benim düşüncem.benim mutlu olmam ve çocuğumuda mutlu eebilmem için mutlu bir yuvada olmam şart.Bence olayı birde bu boyuttan düşünün. Tabiki sağlık sorunu varsa o çok ayrı.Ben normal hamileliklerden bahsediyorum.
canım neden vicdan azabı çekiyorsunki tamam eşlerimiz bizim için çok önemli ama bizde keyfimizden etmiyoruzki can taşıyoruz sonuçta ona bişi olucak diye korkuyoruz haklı olarak yinede sen bilirsin uygun pozisyonda girebilirsin dktrunda izin vermiş nasılsa boshayallersmileeşim sağolsun o konuda çok anlayışlı ben istemedikten sonra asla zorlamaz zaten bi bebişimizi kaybettik bunada bişi olucak diye o da benimle aynı korkuları yaşıyor o yüzdende sabırlı :asigim:öyle ama bu seferde eşime karşı vicdan azabı çekiyorum benim için rahat sorun yok olmasa da olur ama erkekler bizim gibi değil :kedi:
nevacığım bizde ilişkiye devam ediyoruzgünaydın kızlar,
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun .
biraz özel olacak ama size bir şey sormak istiyorum,burda her şeyi paylaştığımız için en azından sınırlı çerçevede sormak isterim yanlış anlamazsanız.
Eşinizle birlikte oluyor musunuz hamile kaldığınızdan beri,açıkçası biz olmuyoruz nedense bebeğe birşey olacakmış endişesinde olduğumuz için fakat doktorumuz bir sakıncası yok olabilirsiniz diyor,sizde böyle misiniz endişe ediyor musunuz yani bir tek ben mi böyleyim o zaman bende mi sorun var?özel oldu kusura bakmayın ...
canım neden vicdan azabı çekiyorsunki tamam eşlerimiz bizim için çok önemli ama bizde keyfimizden etmiyoruzki can taşıyoruz sonuçta ona bişi olucak diye korkuyoruz haklı olarak yinede sen bilirsin uygun pozisyonda girebilirsin dktrunda izin vermiş nasılsa boshayallersmileeşim sağolsun o konuda çok anlayışlı ben istemedikten sonra asla zorlamaz zaten bi bebişimizi kaybettik bunada bişi olucak diye o da benimle aynı korkuları yaşıyor o yüzdende sabırlı :asigim:
kızlar kilo durumu nasıl gidiyor
3 aydan sonra kilo alınıyor değil mi?
canım sen hastanede mi tartılıyorsun aynı zamanda?3 ayda 1 kilo aldım sadece,doktorumdan aferini kaptım kaydirigubbakcemile3 ama sonrası önemli olan ilerleyen dönemlerde fazlasıyla alacağız kaydirigubbakcemile3
bende 1 kg aldım henüz hergün tartılıyorum zemuszemusevet canım 3,aydan sonra hızlanıyor kg almak ama ayda 1,5 en fazla 2 kg almak normalmiş dktrum öyle dedia.skızlar kilo durumu nasıl gidiyor
3 aydan sonra kilo alınıyor değil mi?
ben şahsi fikrimi paylaştım canım gerisi sana kalmış dediğim gibi eşlerimizde bizim için çok önemli kendini zorlamadan girersin ozamana.seşim bu konuda beni zorlamıyor tam tersi bebişimiz iyi olsun önemli olan bu diyor anlayış gösteriyor yani ama tabii bu böyle devam edemez normal yaşantımıza geri dönmeliyiz ama daha dikkatli ve daha az birlikte olarak ,tavsiyelerinizi dikkate alacağım,yorumlarınız için teşekkür ederim :1hug:
benimde öyle dişimi fırçalarken çok kanıyor diş etim akannehirbu arada benim diş etlerim çok hassaslaştı bu kerata ne varsa çekiyo herhal....
canım sen hastanede mi tartılıyorsun aynı zamanda?
bende almadım daha,ama göbekte şişkinlik devam ediyor
bende 1 kg aldım henüz hergün tartılıyorum zemuszemusevet canım 3,aydan sonra hızlanıyor kg almak ama ayda 1,5 en fazla 2 kg almak normalmiş dktrum öyle dedia.s
ben şahsi fikrimi paylaştım canım gerisi sana kalmış dediğim gibi eşlerimizde bizim için çok önemli kendini zorlamadan girersin ozamana.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?