- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.401
bizimkisi ayın 20 sinde kesinleşecek inşallah değişmez gamyoncuiremsu
28,270 ıu/f 0,6029 MoMbakalım teori doğrumu :))) gerçi elma şekerinin tutmuş bizimde tutabilir... dediğiniz gibi benim ne oğlum ne kızım var hangisi gelmek isterse gelsin :)))) sağlıklı hayırlı olsunda...
ya ben resim eklemeye çalışıyorum sürekli yüklemede sorun yaşandı diyor.. evde de denedim aynı niye hep beni buluyor.....akannehir
hep oğlum olsun isterdimsende erkek ıstıyorsun calıba denızcım..
amin canım sağol inşallah seninde kalbine göre verir:Saruboceq:allah gonlune gore versın canım..
bende su ıkılı test sonucuma bakayım...benım mom ne ımış..
hep oğlum olsun isterdim
geçenlerde eşime inat kızımız olsun diyordum ama doktor erkek diyince sanırım eşimden daha fazla sevindim
Arkadaşlar 9 + 2 hamileyim.İlk muayeneye 5 . haftamda gitmiştim.Şimdi bu ay kontrole gitmek istemiyorum.Zaten doktorada ne soracaklarımı sorabiliyorum ne de ilgileniyor.Oradan oraya koşuşturup eziyet oluyor.İkili test falan 3. ay ya artık 12. haftamda falan gitmeyi düşünüyorum.Ağrım falan ters giden birşeyde yok.Devamlı gitmek zorunda mıyım bilmiyorumkismile
adilemir sağol canım
ocak 2011 erkek dolu olacak sanırım gamyoncuiremsu
Arkadaşlar 9 + 2 hamileyim.İlk muayeneye 5 . haftamda gitmiştim.Şimdi bu ay kontrole gitmek istemiyorum.Zaten doktorada ne soracaklarımı sorabiliyorum ne de ilgileniyor.Oradan oraya koşuşturup eziyet oluyor.İkili test falan 3. ay ya artık 12. haftamda falan gitmeyi düşünüyorum.Ağrım falan ters giden birşeyde yok.Devamlı gitmek zorunda mıyım bilmiyorumkismile
Devlete gidiyorum.Peki bu ikili test falan çok mu pahalı sigortam falan da yok.Çok masraf oluyor bize akannehir
ben özel hastanede yaptırdım canım çünkü bizim dktr özel hastanede çalışıyor 3lüyüde orda yaptırırımboshayallersmilebenım doktorum onumuzdekı hafta pazartesı donuyor yıllık ıznınden..daha ıkılı test sonucumu gosteremedım...haftaya pazartesı ıkılı test sonucumu gosterırken ultrasona sokmaz tabı...
15 gun sonrakı kontrolde bakar belkı cınsıyete..
3 lu test yapıyormu devlet hastahenesı...ıkılı testı ozel labaratuarda yaptırdık..uçluyude ozeldemı yaptırcenız kızlar..
sen kalp atışlarını falandamı duymadın canım ben çatlıyom meraktan elimden gelse herhafta gitmek isterim akannehirbence daha iyi ilgilenen bi dktr bul ve kontrollerini aksatma a.sArkadaşlar 9 + 2 hamileyim.İlk muayeneye 5 . haftamda gitmiştim.Şimdi bu ay kontrole gitmek istemiyorum.Zaten doktorada ne soracaklarımı sorabiliyorum ne de ilgileniyor.Oradan oraya koşuşturup eziyet oluyor.İkili test falan 3. ay ya artık 12. haftamda falan gitmeyi düşünüyorum.Ağrım falan ters giden birşeyde yok.Devamlı gitmek zorunda mıyım bilmiyorumkismile
amin canım cümlemizin inşallahallah gonlune gore versın canım..saglıklı olsun ..:lepi:
ben devlette bır doktora gıdıyorum...Devlete gidiyorum.Peki bu ikili test falan çok mu pahalı sigortam falan da yok.Çok masraf oluyor bize akannehir Zaten bebeği falan göstermiyorki 2 dk kendi bakıyo resmini tutuşturuyor elime.Maddi durumumuz da iyi değilki özele gidelim. Ne yapayım bilemedim.Doktor değiştirsemde aynı olacak harala gürele
anladım canımben özel hastanede yaptırdım canım çünkü bizim dktr özel hastanede çalışıyor 3lüyüde orda yaptırırımboshayallersmile
s
evet ya...kız benden gelsın demii...o zaman canım doktorunu değiştir,ilgili bir doktor aynı zamanda iyi bir arkadaş ve psikolog olabiliyor,bebeğini bu yüzden görmeyi engelleme,insan her gidişinde daha da bir bağlanıyor hatta ben şu an zamanı sayıyorum önümüzdeki randevumuz 10 Ağustos'ta :2:
Allahtan ki oğlumun cd'si çıktı teyzeleri bakıp bakıp seviyorum kaydirigubbakcemile3
topiğe artık kız gelsin oğullarımıza nasıl gelin bulacağız yoksa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?