- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.681
canım bence koşu bandı daha yararlı bisikletle sadece basen ve kalça kasları çalışıyor ama koşu bandıyla tüm vücut kasları çalışıyor ayrıca diyetisyenler yürüyüşü tavsiye ediyolar kolay ve kalıcı zayıflık içinsositosositobirde voit markayı tavsiye edebilirim ben çok memnunum alırken yağ ölçüm özelliği ,güvenlik düğmesi ve otomatik eğim varmı diye sorarsına.sevet bebişim kendini hissettirdi teyzesi çok güzel bi duygu inşallah yakında sizlerde duyarsınız :asigim:canım bende alayım diyorum
doğumdan önce almak daha iyi o zaman
koşu bandı bisikletten daha mı iyi canım?
bide alırken neye dikkat etmem gerekir?
canım ne güzel bi duygudur kimbilir:))
şimdiden başladı tepiklere:)))
seninde kandilin mübarek olsun canım benim
eminim ki müthiş bi duygudur
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
kandiliniz mübarek olsun kızlar.
güzel anneler kandiliniz mübarek olsun...........
sizlerinde mübarek olsunopuyorumnanaktanmerhabalar, kandiliniz kutlu olsun.
çok sevindim nevacım gözün aydınkaydirigubbakcemile5çok şükür ikili testim normal çıktı arkadaşlar hihoyyyt
Gözün aydın canım
canım geçmiş olsun,iyice dinlen.ama içini ferah tut bu mübarek günde.doktor pimpiriklenmiştir,birşey yoktur bebişindeöyle düşün,ama kasık ağrıları normalmiş bu dönemlerde çok yorulmadıktan sonra birşey olacağını sanmıyorum..geçmiş olsun tekrar:ecrin_bebek:
canım hayırlı olsun,sevindimçok şükür ikili testim normal çıktı arkadaşlar hihoyyyt
canım inşallah geçerProgestan hap kullanıyorum günde 2 defa, inş. benimki de geçici bir durumdur.
canım bende alayım diyorum
doğumdan önce almak daha iyi o zaman
koşu bandı bisikletten daha mı iyi canım?
bide alırken neye dikkat etmem gerekir?
canım ne güzel bi duygudur kimbilir:))
şimdiden başladı tepiklere:)))
seninde kandilin mübarek olsun canım benim
eminim ki müthiş bi duygudur
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
kızlar yaaa cinsiyetleri siz mi sordunuz doktor kendisi mi söyledi?ben bebişi görünce tüm soruları unutuyorum o da bişi demediohaoldumsmile bi de sizce 5cm pek mi minik normal mi su andabilmiyorumkismile
merhaba canım doktorum kendisi söyledi, zaten bakınca göründüğü için erkek olduğu
ben kağıda yazıyorum soruları ozaman unutmamış oluyorum tavsiye ederim.
benim yumurcağımda 5,5 cm di. sanırım normaldir canım.
herkezin kandili mübarek olsun ...
kızlar bende 1 aydır elevit kullanıyorum.. ama bunun dışında demir hapı ve balık yağı hapı verdi omega için..(ben balık yiyemiyorum malesef).. günde 3 hap içiyorum.. Çokmu acaba? şu demir hapı gereklimi diye dusunuyorum.. siz ayrıca bir demir hapı kullanıyormusunuz??
aynen bende yürüyüş bandı alcam nasılsa doğumdan sonra almak gerekiyo çalışıyorum o yüzden hiç yürüme şansım olmuyo eve gelincede dışarı çıkmaya üşeniyorum şimdiden alıp yürümek daha iyi
zeycane canım bu profildeki foto senin şu andaki göbüşün mübilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?