- 11 Ağustos 2008
- 12.383
- 1.700
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.701
aynen öyle cnm kimsede olmadı galiba bu göbüş son ayda ki halimi düşünemiyorum bile doğuma nasıl giderim artık orası meçhul işte
günaydn hanmlar benm bebişimde tepik demiyelimde böle seyirmeler yapıo 3 gündür çok fazla akşam yatınca eşimde koydu elini oda hissetti..çook erken biliorum ama nasıl bişii bu böle harika sizede oluomu
Günaydın herkese
Bende doktoruma yeni haplarımı yazarken sordum balık hapını, bu aylarda gerek yok
sonraki aylarda kullanıcaksın onu dedi
günaydn hanmlar benm bebişimde tepik demiyelimde böle seyirmeler yapıo 3 gündür çok fazla akşam yatınca eşimde koydu elini oda hissetti..çook erken biliorum ama nasıl bişii bu böle harika sizede oluomu
Canım peki size magnezyum verdi mi doktor?içimi rahatlattın şekerim.:CüvCüv:
Ay ne kadar güzel maaşallah kaçıncı haftandasın canım
one_rose hayırlı olsun canım
canım sanırım bi çaresi yok
ben bulantılar için sürekli ekmek yiyorum
doktor şurup veriyormuş sanırım ama ben kullanmadım
tuğçe canım nasıl bişeyki
bende hiç olmadı
elmaşekeri bende balık yemiyorum hiç ya
cevizde yiyemiyoum
doktora gidersem bi sorayım diyorum
ya kızlar 1 ayı geçti doktora gitmedim
hayırlısıyla gitseydim bi
stres yaptım inşallah iyidir
hamile kalmadan önceki gibi yiyebiliyorum
fazlasını almıyo midem,inşallah bebek iyidir
bu arada herkese tekrardan günaydın
benim seğirmeler 11,haftadan buyana vardı ama dün sabah ve akşam üzeri 2 kez tepiğini hissettim bebişimin:asigim:bugün henüz hissetmedim uyuyo galibakaydirigubbakcemile3bi yerin seyirmedimi cnm senn hç aynı öle ama daha uzun sürüo böle ara ara oluo özellikle aksam üstü 4 de başlıo gece yatana kadr ben :)
Canım peki size magnezyum verdi mi doktor?
Ben Demir+Folik asit+Vitamin B12 içeren bi hap, Kalsiyum+D2 vitamini içeren eritme tablet ve Magnezyum eritme tozu kullanıyorum
Magnezyumu bacak ağrıları için verdiğini söylemişti bende ağrımadıkça pek içmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?