2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler:)))

zeycana canım zayıf olduğun için çok çıkmış sanırım
iç haznen de dar sanırım
hayırlısı,benimde akşama doğru şişiyor

bende inşallah 2011 ocakta anne olacağım ama birçok sorunum var bulantı ve kusma sorunumu bir türlü yenemedim ve 12. haftadayız hala azalma yok öneri bekliyorum.

Gunaydın 2011'ın ilk annelerii :))

ben son 1 aydır hiç balık yemıyorum zaten tazesını bulmakta mesele, doktorum balık yagı hapı felanda vermedı ,,,balık en cok 6.aydan sonra önemlı dıye bılıyordum ben acaba yanlısmı bılıyorum yaa, bende mı doktoruma bı hatırlatsam

günaydn hanmlar benm bebişimde tepik demiyelimde böle seyirmeler yapıo 3 gündür çok fazla akşam yatınca eşimde koydu elini oda hissetti..çook erken biliorum ama nasıl bişii bu böle harika sizede oluomu

günaydn hanmlar benm bebişimde tepik demiyelimde böle seyirmeler yapıo 3 gündür çok fazla akşam yatınca eşimde koydu elini oda hissetti..çook erken biliorum ama nasıl bişii bu böle harika sizede oluomu

hihoyyytayy super bıseeydır heralde,ben daha hıc o kadar net hıssetmedım. Ama bazı sabahlar ,gozumu acar acmaz sankı onun benden önce uyanmışta içimde kıpır hareket ettiğini hissediyorum . Bu biraz da hayal olabilirrr ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

one_rose hayırlı olsun canım
canım sanırım bi çaresi yok
ben bulantılar için sürekli ekmek yiyorum
doktor şurup veriyormuş sanırım ama ben kullanmadım

tuğçe canım nasıl bişeyki
bende hiç olmadı

elmaşekeri bende balık yemiyorum hiç ya
cevizde yiyemiyoum
doktora gidersem bi sorayım diyorum

ya kızlar 1 ayı geçti doktora gitmedim
hayırlısıyla gitseydim bi
stres yaptım inşallah iyidir
hamile kalmadan önceki gibi yiyebiliyorum
fazlasını almıyo midem,inşallah bebek iyidir

bu arada herkese tekrardan günaydın

bi yerin seyirmedimi cnm senn hç aynı öle ama daha uzun sürüo böle ara ara oluo özellikle aksam üstü 4 de başlıo gece yatana kadr ben :)

bi yerin seyirmedimi cnm senn hç aynı öle ama daha uzun sürüo böle ara ara oluo özellikle aksam üstü 4 de başlıo gece yatana kadr ben :)
benim seğirmeler 11,haftadan buyana vardı ama dün sabah ve akşam üzeri 2 kez tepiğini hissettim bebişimin:asigim:bugün henüz hissetmedim uyuyo galibakaydirigubbakcemile3

Yok vermedı canım, elevıt ve demır hapı kullanıyorum.

dirim'cım ben cevız yıyorum aslında cevız benım dıslerımı çok kaşındırır,eskıden hıc yemezdım ama sımdı alıstırdım kendımı sabahları 3-4 tane cevız yıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…