2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doktorlarn söledikleri öle malesef ama cnm annelerimiz de yaşadı we gördü onlar bizden daha iii bilio onların sölediklerine göre bu seyrmeler oluo... ee zaten bizdede olduğuna göre doktrlar yanılabilio :)=):

Doktorlar ayrıca diyorduki hamilelik adet gecikmesinden önce anlaşılamaz.Ben ilk hafta hissettim.Meğer annem falan da öyle hemen hissetmiş beni.Ben hatta artık psikolojik olarak yapıyorum diye sinir oluyordum.

Ben nefes nefese kalınca yada korkunca bebeğimin kalbinin sesini hisseder gibi oluyorum ama hissedilir mi acaba ya? böyle içimde birşey pıt pıt yapıyor gibi oluyo.Eşim dışardan hissedemiyo ama ben duyuyorum.Bide kendi kalbim mi diye dikkat ettim benimki ayrı o ayrı atıyo

kızlar beim resmim nasıl olmuş ama düşünmek bile çok güzel iki cici kızı güzel süslü süslü giydiririm.erkek çocuk istiyodum birini ama sırf farklılık olsun diye aslında ben kızları seviom evde de kızlar kulübü kurcaz kızı olacak anne ve bebekleri de beklioz

bende bacak ağrılarım olduğu için istemiştim yazdı biraz kullandıktan sonra geçti ağrım oldukça içiyorum artık

Canım sen gerekli bilgileriniz yaz ben eklerim

Teşekkür ederim canım,
elma sekeri - 25 yaş -3 nisan (SAT)- 8 Ocak 2011- 78 kg maalesef- cinsiyeti kesin Kız- adı daha bellı degıll

bu arada cok romantık bı evlılık teklıfı olmus resim biraz kucuk duruyor cok net secılmıyor ama bı kıapın sayfasında yesıllıkler ıcınde sen ve eşin oldugunu tahmın edıyoum bıde orda mor bı yazı var :))) ama yazıyı okuyamadım sekerım

doktorlarn söledikleri öle malesef ama cnm annelerimiz de yaşadı we gördü onlar bizden daha iii bilio onların sölediklerine göre bu seyrmeler oluo... ee zaten bizdede olduğuna göre doktrlar yanılabilio :)=):

sennkide bnmki gibi oluo olabilir ccnm dewamı gelirse bilki bebişinden bnm 3 gndr böle::)

Ekledim cnım papatya topluyorduk elimde papatyalar var çok seviyorum papatyaları birde mor renk en sevdiğim renktir evim genelde mor eşyalarla döşeli
yazdı da evet mor renk ile benimle evlenir misin yazıyor

yahu biz tabloda da geniş yer kaplamışız galiba 9ay olunca da böle yer kaplarım enim boyum eşitlenir belki de yuvarlanarak giderimsırnaşık şey

kızlar avatarım nasıl net gözükmüyor gerçi ama kocişimin evlenme teklifi yaptığı yemek menüsü kaydirigubbakcemile3
canım resim çok hoş duruyor:))
ama pek seçilmiyor
Allah mutluluğunuzu daim etsin

ne güzel canım
kulağa hoş geliyor kızlar kulubu:)
ilerde birbirlerine hep destek olurlar

ne güzel ya kızlar daha cici oluyor sağ salim kucağımıza alırız inşallah topiğin kız nüfusuna baya yardımcı oluyorsun bayanssulusmile
Maaşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin.
amin canım çok sağol
canım resim çok hoş duruyor:))
ama pek seçilmiyor
Allah mutluluğunuzu daim etsin

çok teşekkür ederim canım hepimiz hep mutlu olalım inşallah opuyorumnanaktan

ben konak hastanesine gidiyorum canım. orda yaptırdım.
hmm ben de konak hastanesine gidiyorum doktorum da erkan türköz belki de karşılaşmışızdır delikafadulden
sağol canım bir de demişsin ya madensuyu gazı çıkınca ne faydası olur ki sudan farksız olmaz mı
bilmiyorum canım ben de öyle duymuştum ama asitiyle içmek daha güzel oluyo

ay ben hiç bişey hissetmiyom ya

KIZLARRR SELAMMM
bugün benim doğum günümmmm ve en güzel hediyeyi biraz önce sağ alt kasığımda titremelere neden olan bebişimden aldımm çok duygulandım.. sizleri okurken bende hissedebilsem diyordum dualarım kabul oldu.. hepiniziii çokk öpüyorum...

hadi gözün aydın canımm bebişinde doğum gununu kutlamış demek ki sırnaşık şey

Doğum gununu kutluyorum bende.Nice seneler sağlıkla eşin ve bebişinle mutlu olursun ınsallaha.s.

hadi gözünaydın canım
doğumgünün kutlu olsun ALLAH bebişinle ve sevdiklerinle nice mutlu yaşlara erdirsinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…