- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.741
teşekkürler denizcimikaydirigubbakcemile3
doktorlarn söledikleri öle malesef ama cnm annelerimiz de yaşadı we gördü onlar bizden daha iii bilio onların sölediklerine göre bu seyrmeler oluo... ee zaten bizdede olduğuna göre doktrlar yanılabilio :)=):
kızlar avatarım nasıl net gözükmüyor gerçi ama kocişimin evlenme teklifi yaptığı yemek menüsü kaydirigubbakcemile3
bende bacak ağrılarım olduğu için istemiştim yazdı biraz kullandıktan sonra geçti ağrım oldukça içiyorum artık
Canım sen gerekli bilgileriniz yaz ben eklerim
günaydın herkese.
seyirme diyorsunuz ama kızlar internette yazılanlara ve doktorların söylediklerine göre bebeğin hareketlerini 14. haftadan önce hissetmek imkansızmış.o da en erken haliyle.
eğer öyleyse gerçekten çok şanslısınız ne güzel,darısı başımıza ne diyelim..
Ayyy inanmıyorummm bende 9 + 5 im.Dün gece karnımda bi pıt pıt pıt pıt hissettim böyle tam geçti diyorum bi daha pıt geliyo karnım acıktı uyurken midem yapıyo herhalde dedim emin olamadım.Acaba ne zaman hareket edecek bizim ki
Teşekkür ederim canım,
elma sekeri - 25 yaş -3 nisan (SAT)- 8 Ocak 2011- 78 kg maalesef- cinsiyeti kesin Kız- adı daha bellı degıll
bu arada cok romantık bı evlılık teklıfı olmus resim biraz kucuk duruyor cok net secılmıyor ama bı kıapın sayfasında yesıllıkler ıcınde sen ve eşin oldugunu tahmın edıyoum bıde orda mor bı yazı var :))) ama yazıyı okuyamadım sekerım
Ekledim cnım papatya topluyorduk elimde papatyalar var çok seviyorum papatyaları birde mor renk en sevdiğim renktir evim genelde mor eşyalarla döşeli
yazdı da evet mor renk ile benimle evlenir misin yazıyor
canım resim çok hoş duruyor:))kızlar avatarım nasıl net gözükmüyor gerçi ama kocişimin evlenme teklifi yaptığı yemek menüsü kaydirigubbakcemile3
ne güzel canımkızlar beim resmim nasıl olmuş ama düşünmek bile çok güzel iki cici kızı güzel süslü süslü giydiririm.erkek çocuk istiyodum birini ama sırf farklılık olsun diye aslında ben kızları seviom evde de kızlar kulübü kurcaz kızı olacak anne ve bebekleri de beklioz
kızlar beim resmim nasıl olmuş ama düşünmek bile çok güzel iki cici kızı güzel süslü süslü giydiririm.erkek çocuk istiyodum birini ama sırf farklılık olsun diye aslında ben kızları seviom evde de kızlar kulübü kurcaz kızı olacak anne ve bebekleri de beklioz
amin canım çok sağolMaaşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin.
canım resim çok hoş duruyor:))
ama pek seçilmiyor
Allah mutluluğunuzu daim etsin
hmm ben de konak hastanesine gidiyorum doktorum da erkan türköz belki de karşılaşmışızdır delikafaduldenben konak hastanesine gidiyorum canım. orda yaptırdım.
bilmiyorum canım ben de öyle duymuştum ama asitiyle içmek daha güzel oluyosağol canım bir de demişsin ya madensuyu gazı çıkınca ne faydası olur ki sudan farksız olmaz mı
ay ben hiç bişey hissetmiyom yadoktorlarn söledikleri öle malesef ama cnm annelerimiz de yaşadı we gördü onlar bizden daha iii bilio onların sölediklerine göre bu seyrmeler oluo... ee zaten bizdede olduğuna göre doktrlar yanılabilio :)=):
bende bacak ağrılarım olduğu için istemiştim yazdı biraz kullandıktan sonra geçti ağrım oldukça içiyorum artık
Saol canım bende arada içsem iyi olucak iki gecedir bacak ağrısından uyku tutmuyo dolanıp duruyorum bütün gece
Bu arada resim çok hoş eşin güzel akıl etmiş
KIZLARRR SELAMMM
bugün benim doğum günümmmm ve en güzel hediyeyi biraz önce sağ alt kasığımda titremelere neden olan bebişimden aldımm çok duygulandım.. sizleri okurken bende hissedebilsem diyordum dualarım kabul oldu.. hepiniziii çokk öpüyorum...
KIZLARRR SELAMMM
bugün benim doğum günümmmm ve en güzel hediyeyi biraz önce sağ alt kasığımda titremelere neden olan bebişimden aldımm çok duygulandım.. sizleri okurken bende hissedebilsem diyordum dualarım kabul oldu.. hepiniziii çokk öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?