2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doğumdan korkanınız var mı?bence hiç korkmayın tamam o an biraz zor ama abartılan gibi kesinlikle değil hele normal doğum yapıp da o bebeğin sesini duyunca insan herşeyi unutuyor bu tarif edilemez bir duygu sağlığınız elverirse mutlaka normal doğum yapın derim ben.benim ikiz olmasına rağmen şartlar uygun olursa normal yapmayı düşünüyorum.bir de ilk hamileliğimde hep şöle düşünürdüm amannnn bu bebek içimde kalcak değil ya bi şekilde çıkcak

evet gordum
suhanın cınsıyetı bellı olmus..
aynı gundeydık onunla...
benımkı bellı degıl
pazartesı ıkılı sonucumu gostermeye gıdıcem..
ama bakmaz ultrasondan..
uçlu test ıçın gıdınce bakar belkım..

günaydınnnkaydirigubbakcemile3
gunaydınnkaydirigubbakcemile2

bende ılk dogum normaldı..inşallah buda normal olur..
tanıdıgım var ıkız olup normal dogum yapan..şartlar uygunsa neden olmasın...
olumunekankayizsmile

Ben cesaretliyim baya normal doğum istiyorum kesinlikle inşallah bir problem çıkıp da sezaryen olmaz
geçen gün temmuz topiğine girdim baktım şöle bir okuyunca ben heyecanlandım ya eyvahedigeldismile

gunaydınnkaydirigubbakcemile2

bende ılk dogum normaldı..inşallah buda normal olur..
tanıdıgım var ıkız olup normal dogum yapan..şartlar uygunsa neden olmasın...
olumunekankayizsmile

ayyy ne bilim inşaallah normal olur doğurur kalkarım hem iki bebek bana daha fazla ihtiyaçları olcak sezeryanla iileşene kadar epey zaman geçio bide narkoz beni çok fena yapıo kus kus halim kalmıo inş RABBİM hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin

evet canım senın ıkız..hemen toparlanmak lazım..akrabaların varmı sana yardımcı olacak..
kolay degıl çunku..
ıkızların bırı kızdı..ama ıkıncısıde kız mış..hayırlı olsun...bende merak edıyorum benımkını..

evet ikisi de kız muhtemelen %15 yanılma payımız var dedi ama bu çok düşük bi ihtimal bi kız da evde vardı üçlemiş olcaz RABBİM ne verirse hayırlısını versin ama biri erkek olsa farklılık olurdu ama nasip.galiba senin de bi oğlun var inş hayırlısıyla RABBİM sana da kız verir tabi senin gönlündeki neyse onu versin de. annem var çok şükür aramızda bi cadde var evlerimiz birbirini görüyo o bakar bana ama heralde bebeklere bakıcı tutcaz yada büyük kızı kreş vs bi yere yollucaz bakalım hayırlısıyla o günleri görelim de inşallah

ayyy haklısın canım..
çok zor..
3 tane olcaklar maşallah..
benım bır oglum var..
bu kız olsa çok super olur..erkekte olsa super olur..
her ıkı durumada alıştırdım kendımı..
saglıklı olsunda...
annenle aranda 1 cadde olması ıyı...
benım annem 20 km uzakta..kayınvaldemde 20km uzakta...yakınız...
ben ıkısının tam ordasındayım...olumunekankayizsmile

Ben cesaretliyim baya normal doğum istiyorum kesinlikle inşallah bir problem çıkıp da sezaryen olmaz
geçen gün temmuz topiğine girdim baktım şöle bir okuyunca ben heyecanlandım ya eyvahedigeldismile

bırkaç ay sonra bızım topıge bakıp heycanlancaklar...
bızde doguma yaklasınca yanı..
hayırlısıyla o gunlerı gorsek..teker teker dogum yapsak..sırayla sempatiksalakcinni akannehir

bırkaç ay sonra bızım topıge bakıp heycanlancaklar...
bızde doguma yaklasınca yanı..
hayırlısıyla o gunlerı gorsek..teker teker dogum yapsak..sırayla sempatiksalakcinni akannehir

zaman çabuk geçsin istiyorum inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kuzucuklarımızı kucaklarımıza benim gibi ilk bebeği olanlar daha heyecanlıdır sanırım

zaman çabuk geçsin istiyorum inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kuzucuklarımızı kucaklarımıza benim gibi ilk bebeği olanlar daha heyecanlıdır sanırım

ılk bebek heyecanlı..ama ıkıncıde bır okadar heyecanlı emın ol denızcım...sonuçta yenı bır can..yenı bır merak...olumunekankayizsmile

inşallah denizcim.ama emin ol ki her birinin heyecanı ayrı oluyo mesela benim ilki tekti bunun ikiz olması ayrı bi heyecan katıyo acaba kaçar kg olcaklar kime benzeyecekler vs.bir de ayrı yumurta ikizi iki kız çok merak ediyorum.RABBİM hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş

senınkıler ayrı yumurta ıkızımı..
aaaaaaaaaaaa
o zaman bırbırlerının tıpkısı 0olmayacaklar..
ıkı ayrı kız daha..superrrr..
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım..
ben çıkıyorum
kendınıze ıyı bakın..havada çok sıcak yıne bugunn..opuyorumnanaktan

ılk bebek heyecanlı..ama ıkıncıde bır okadar heyecanlı emın ol denızcım...sonuçta yenı bır can..yenı bır merak...olumunekankayizsmile

birincisini bir çıkarayım ikincisinide yaşarız inşallah ben tek çocuğa karşıyım bir tane olsun ona iyi bakalım mantığı bana hiç uymuyor... yalnız büyümesini istemem kardeşin yeri farklı sonuçta iki tane abim var benim biri tam abilik yapıyordu diğeride ablam gibiydi kaydirigubbakcemile3 çok güzel bir ortamda büyüdüm şimdi yanlarına gittiğimde halen çocukmuşum gibi severler ilgilenirler çocuğumda bu duyguyu yaşamalı bence

selamm canımm benim dahaa belli olmadııı haftaya cumartesi belli olacak nasipse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…