- 25 Nisan 2009
- 34.385
- 39.879
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #4.861
Merhaba canım listemizden bakabilirsin cinsiyetlere
akannehir
nerden bakıyorum cınsıyetlere denızcım..bılmıyorum kııı..akannehir
gunaydınnkaydirigubbakcemile2günaydınnnkaydirigubbakcemile3
kızlar doğumdan korkanınız var mı?bence hiç korkmayın tamam o an biraz zor ama abartılan gibi kesinlikle değil hele normal doğum yapıp da o bebeğin sesini duyunca insan herşeyi unutuyor bu tarif edilemez bir duygu sağlığınız elverirse mutlaka normal doğum yapın derim ben.benim ikiz olmasına rağmen şartlar uygun olursa normal yapmayı düşünüyorum.bir de ilk hamileliğimde hep şöle düşünürdüm amannnn bu bebek içimde kalcak değil ya bi şekilde çıkcak
kızlar doğumdan korkanınız var mı?bence hiç korkmayın tamam o an biraz zor ama abartılan gibi kesinlikle değil hele normal doğum yapıp da o bebeğin sesini duyunca insan herşeyi unutuyor bu tarif edilemez bir duygu sağlığınız elverirse mutlaka normal doğum yapın derim ben.benim ikiz olmasına rağmen şartlar uygun olursa normal yapmayı düşünüyorum.bir de ilk hamileliğimde hep şöle düşünürdüm amannnn bu bebek içimde kalcak değil ya bi şekilde çıkcak
gunaydınnkaydirigubbakcemile2
bende ılk dogum normaldı..inşallah buda normal olur..
tanıdıgım var ıkız olup normal dogum yapan..şartlar uygunsa neden olmasın...
olumunekankayizsmile
ayyy ne bilim inşaallah normal olur doğurur kalkarım hem iki bebek bana daha fazla ihtiyaçları olcak sezeryanla iileşene kadar epey zaman geçio bide narkoz beni çok fena yapıo kus kus halim kalmıo inş RABBİM hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin
evet canım senın ıkız..hemen toparlanmak lazım..akrabaların varmı sana yardımcı olacak..
kolay degıl çunku..
ıkızların bırı kızdı..ama ıkıncısıde kız mış..hayırlı olsun...bende merak edıyorum benımkını..
evet ikisi de kız muhtemelen %15 yanılma payımız var dedi ama bu çok düşük bi ihtimal bi kız da evde vardı üçlemiş olcaz RABBİM ne verirse hayırlısını versin ama biri erkek olsa farklılık olurdu ama nasip.galiba senin de bi oğlun var inş hayırlısıyla RABBİM sana da kız verir tabi senin gönlündeki neyse onu versin de. annem var çok şükür aramızda bi cadde var evlerimiz birbirini görüyo o bakar bana ama heralde bebeklere bakıcı tutcaz yada büyük kızı kreş vs bi yere yollucaz bakalım hayırlısıyla o günleri görelim de inşallah
Ben cesaretliyim baya normal doğum istiyorum kesinlikle inşallah bir problem çıkıp da sezaryen olmaz
geçen gün temmuz topiğine girdim baktım şöle bir okuyunca ben heyecanlandım ya eyvahedigeldismile
bırkaç ay sonra bızım topıge bakıp heycanlancaklar...
bızde doguma yaklasınca yanı..
hayırlısıyla o gunlerı gorsek..teker teker dogum yapsak..sırayla sempatiksalakcinni akannehir
zaman çabuk geçsin istiyorum inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kuzucuklarımızı kucaklarımıza benim gibi ilk bebeği olanlar daha heyecanlıdır sanırım
zaman çabuk geçsin istiyorum inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kuzucuklarımızı kucaklarımıza benim gibi ilk bebeği olanlar daha heyecanlıdır sanırım
inşallah denizcim.ama emin ol ki her birinin heyecanı ayrı oluyo mesela benim ilki tekti bunun ikiz olması ayrı bi heyecan katıyo acaba kaçar kg olcaklar kime benzeyecekler vs.bir de ayrı yumurta ikizi iki kız çok merak ediyorum.RABBİM hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş
ılk bebek heyecanlı..ama ıkıncıde bır okadar heyecanlı emın ol denızcım...sonuçta yenı bır can..yenı bır merak...olumunekankayizsmile
evet gordum
suhanın cınsıyetı bellı olmus..
aynı gundeydık onunla...
benımkı bellı degıl
pazartesı ıkılı sonucumu gostermeye gıdıcem..
ama bakmaz ultrasondan..
uçlu test ıçın gıdınce bakar belkım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?