- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #5.081
hangi semte geliyosunuz tatlım
pendik kadıköy veya esenlere yakın yerler olursa makbul olur teşekkürlera.s.
Merhaba arkadaşlar ben de üç aylık hamileyim. Kısmetse ocak 2011 de doğum. Hangi hastanelere gidiyorsunuz yardımcı olun . birde ikili test yaptırdınız mı? lütfen cevap verin
faydası olmuş muydu peki canım
evet çıkartınca insan rahatlıyo[/Qserumda bulantı ilacı koyarlarsa faydası var canım ben 9 şişe serum yedım öle cok kötüydüm şukur azaldı bıraz artık sadece sabahları rahatsız edıyor ama henuz iştahım düzelmedi malesef.serum takarlarsa içine dramamine koydur metpamid ve emedur pek kesmyor
günaydın güzel anneler a.s.
günaydın kızlar...
Yaa ben bu bahar hastanesi hakkında bilgi almak istiyorum.. Iyimidir kötümüdür.?. şimdilik ona gidiyorum ama kafam karışık.. Dr aradım bikere ulaşamadım şimdi ulaşamıyorsam doğum yaklaşınca nasıl ulaşacağım izmir olsaydı çevrem vardı ama bursada çevremde yok.. Gerçi bursalı arkadaşlar da dr. Seçimi yapmakta zorlanıyor.. Necdet kırker vardı ama pembe maviye geçmiş orası da çok pahalı sgklı değil sanırım..işimiiiz çokkk zor....akannehir
günaydın kızlar...
yaa ben bu bahar hastanesi hakkında bilgi almak istiyorum.. iyimidir kötümüdür.?. şimdilik ona gidiyorum ama kafam karışık.. dr aradım bikere ulaşamadım şimdi ulaşamıyorsam doğum yaklaşınca nasıl ulaşacağım izmir olsaydı çevrem vardı ama bursada çevremde yok.. gerçi bursalı arkadaşlar da dr. seçimi yapmakta zorlanıyor.. necdet kırker vardı ama pembe maviye geçmiş orası da çok pahalı sgklı değil sanırım..işimiiiz çokkk zor....akannehir
günaydın kızlar
opuyorumnanaktangünaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?