2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar ben de üç aylık hamileyim. Kısmetse ocak 2011 de doğum. Hangi hastanelere gidiyorsunuz yardımcı olun . birde ikili test yaptırdınız mı? lütfen cevap verin

slm kızlar
benim hala çıkarmalarım devam ediyo
68 den 63e düştüm
bebek için faydalı hiç bişey yiyemiyorum
vitamin ilacıda midemi kötü yapıyo onuda içmiyorum
bu gidişle çöp bebek doğurucam sanırım

pendik kadıköy veya esenlere yakın yerler olursa makbul olur teşekkürlera.s.

pendikteyi ben de.nomarin ve pendorya ya mutlaka uğra çok güzel şeyler var bi de pendik merkezde bi yer var sadece hamile kıyafeti satıyo ben tarif edemem ama pendikte kime sorsan gösterir zaten kadıköy ve esenler de herşeyi her yerde bulabilirsin.bana da beklerim :içelim:

Merhaba arkadaşlar ben de üç aylık hamileyim. Kısmetse ocak 2011 de doğum. Hangi hastanelere gidiyorsunuz yardımcı olun . birde ikili test yaptırdınız mı? lütfen cevap verin

merhaba canım hoşgeldin aramıza.ben pendik bölge hastanesine gidiyorum banu hanıma.ikili testi de 3 aylık olan hemen hemen tüm arkadaşlar yaptırdık sen de geç kalma istersen devlet hastaneleri de yapıyo,ben öyle yaptırdımkaydirigubbakcemile2 inşallah yardımcı olabilmişimdir:1hug:

kızlar merhaba aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.şu sıralar başımda ara ara artan ağrılarla uğraşıyorum.2li testi yaptırmayan çok az arkadaşımız kalmış anlaşılan.umarım onlarda bir an önce testlerini yaptırır ve hayırlı haberlerini alırız.kıyafet konusu benimde kafamı kurcalıyor.aslında aldım 2 parça bişey taytla giyilebilecek tunik tarzı bişey.bunlar beni bir süre idare eder.ama sanırım iç çamaşırı için alışveriş yapmam gerek.göğüslerim büyüdü gibi geliyor :kedi:

teşekkür ederim lolis bende inşallah bugün yaptırıcam. Şişli etfale gidicem orada yaptıramazsam özel dora hastanesine gidicem sanırım. peki doğumu nerede yapacaksın ve doktorun kim

Buarada ben lcw kıyafetlere bır ara bakmıstım hiç begenmemıstım ama sanırım yenı modeller gelmıs eşim bırkac tshırt almıs dun su esprılı olanlardan fıyatlarıda cok uygun ve modellerı guzel bi bakın arkadaslar cunku hamıle gıyımlerde o tshırtler cok pahalı malesef

günaydın kızlar...
yaa ben bu bahar hastanesi hakkında bilgi almak istiyorum.. iyimidir kötümüdür.?. şimdilik ona gidiyorum ama kafam karışık.. dr aradım bikere ulaşamadım şimdi ulaşamıyorsam doğum yaklaşınca nasıl ulaşacağım izmir olsaydı çevrem vardı ama bursada çevremde yok.. gerçi bursalı arkadaşlar da dr. seçimi yapmakta zorlanıyor.. necdet kırker vardı ama pembe maviye geçmiş orası da çok pahalı sgklı değil sanırım..işimiiiz çokkk zor....akannehir

canım arkadas ekledım senı sanırım aradıgın bılgı bende özelden msj atıcam sımdı

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...turan-arkadaslar-doktor-tavsiyesi-lutfen.html

Canım burada da paylaşım olmuş senin için baktım bak istersen vereliniortak

günaydınlar..acaba bu haftalarda bebek hareketi hissedilirmi , kasıklarımda arada hafif pıtpıtlar hissediyorum, gerçi ilk hamileleiğim değil ama insan heyecanlanıyor yinede bebeğin hareketlerinin hissedilmesiyle hamileleik dahada güzelleşiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…