2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaslar bende hamıle kalmadan önce 50 kıloydum sonra cok ıstıfra edınce 45 kadar dustum suanda son 3 haftada o 5 kıloyu gerı aldım yıne 50 yım aynı hızla gıderse sanırım bende baya kılo alıcam umarım öle olmass 60 kıloyla kapatsam ne guzel olur yaa

kızlar uyudum uyandım geldimm mirmirmirmir
ama yine acıkmışımm cokacimcoook neyse muhabbet iyi bende bişiler atıştırıp geliom
öptümm Şeniz

belgün ve hunny cim teşekkürler canımm.. hunny benim damadı da gezdiririm artık arka koltukta bugün ben onu yarın o beni hahhaha:roflol:

tmm cnmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay ne güldümm. ya bende de ehiyet var ama eşim araba vermio evham bişii olur die bilmiyorumkismile
neyse sen bizi gzdirirsin sonrada damadın gezdirirr kaydirigubbakcemile3

selam hoşgeldin.hayırdır inş gazın falanmı var acaba benim gazım olunca sıkışma oluyor öle bir tarafım acayip ağrıyor sonra sertleşiyor top gibi oluyor ama sonra düzeliyor mşneral su içiyorum genelde öle durumlarda gerçi hergün içiyorum ama oda işe yarıyor ama gazın olup olmadığını bilmiyoruz ki allah korusun bişi olmaz canım merak etme sen doktorunu aradınmı bir ara istersen

canım doğum günün kutlu olsun a.s.

yaaa ay benim arkadaşlarım kuzenler herkes 7.aydan sonra 10 kilo aldık falan diyorlar hep nasıl yani yaaaaa
hııı fazla da alınabiliyor canım
demekki 7.aya kadar dikkat etmek lazımmış

canım benim karnım sertleşti iyice
ama hareket edebiliyorum,hiç bilmiyorum canım
doktoruna git istersen

canım bende 60 ı hayal ediyorum ama bu gidişle zor sanki
toplamda 10 kilodan fazla alırım diye düşünüyorum
aksilik eşiminde zayıflayacağı tuttu :sm_confused:
tam zamanında yani:çok üzgünüm:

canım panik yapma rahim genişlediği için kasılmalar olur bende de oluo şimi bile kasıklarımda ve bilimde ağrı var afedersin wc ye bile zor oturduğum oluo
normaldir yani bikaç arkadaşda demişti yerimseniben sakın üzme kendini bebiş etkilenir bak a.s benimde kasılmalardan sonra çok yediğimden heralde taş gibi sertleşio göbişimm yerimseniben

belguncuğum benim yerimede söylemiş sağolsun
gaz olayındada oluyor,ishal olacağındada öyle
benimde serteşti şimdi
arada bi iğne batar gibi ağrıyor

benım eşim hem uzun hemde cok zayıf sayılmas ama yınede bu kısa boyumla cok şişko olmak ıstemem acıkcası sanırım her sabah kahvaltıdan sonra yedıgım sarellelı ekmekler gerı dönmeye basladıbilmiyorumkismile

geçmişi okudum

gülay geçmiş olsun

özlenen senin yaşadığın durum bizler de de oluyor içini rahat tut ama yüreğin ferahlamassa kontrole git canım

benim doktorun dediğine göre kasıklarda belde kalçalarda leğen kemiklerde...vs birçok yerde bu dönemden itibaren ağrılar olabilmekteymiş..

bende de ara ara vajinda iğne gibi batmalar oluyor mesela

bu mübarek günlerin hatrına dualarımız kabul olur inş.Allah sağlıkla kucaklarımıza almaya nasip etsinn hepimiziinnn

ben geldimmmmm

açlıktan ve sıcaktan ölmek üzereyken geldim eve sonnda
duştan çıkıncada attım kendimi burayaa
kaynamış yaa
oku oku bitmedi
kilo meselesini okudum da topikte en hızlı ben gidiorum heralde yaaaaaaaa
54le başladım şimdi açım ve 61.200 geliorum
açım derken öle böle deil sadece bi dilim kavun yedim hepsi o bide pazara gittik yani kalori yakalım dieklava:
ağlamak hakkımı kullanmak istiorum yaaaaaaaa
nolcak benm bu haliim
bu gidiş gidiş deil gene
yuvarlanış resmen
gelsin bana 26lar geneeeeeeee:çok üzgünüm:

kız bebish bu sıcakta nasıl gittin anam pazara bide eşyaları sen mi taşıdın

ne aldın bakayım pazardan

bende gitcem akşam üstü.semizotu alcem pek faydalıymış ya bide taze fasulye alcam..bideee bu sıcakta kaldıysa bol booooolll meyve alcam tam bir meyve canavarıyım ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…