- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.661
kendıonıze ıyı bakın seker anneler...
muccuhhkk..Şeniz
belgün ve hunny cim teşekkürler canımm.. hunny benim damadı da gezdiririm artık arka koltukta bugün ben onu yarın o beni hahhaha:roflol:
arkadaşlar merhaba.. akşamdan beri karnımın sağ tarafında bir ağrı varr , hareket edemiyorum o derece yanii ,şimdide karnım top gibi sertleşti sankii ,ay napacağımı şaşırdımm .. aynı şeyi yaşayan varmı.. 34 haftalık erken doğum yapmıştım bu bebeğimide kaybetmek istemiyorumsenağlama
canım doğum günün kutlu olsun a.s.günaydın herkeseopuyorumnanaktan
bugün benim dogum günüm 25 oldum artık
bende bebişimi gördüm rüyamda dogumumu ilk emzirişimi yürüdüğü hali çok tatlı bir bebekti etkisinden kurtulamadım rabbim sag salim kucagımıza almayı nasip etsin meleklerimizi:Saruboceq:
hııı fazla da alınabiliyor canımyaaa ay benim arkadaşlarım kuzenler herkes 7.aydan sonra 10 kilo aldık falan diyorlar hep nasıl yani yaaaaa
canım benim karnım sertleşti iyicearkadaşlar merhaba.. akşamdan beri karnımın sağ tarafında bir ağrı varr , hareket edemiyorum o derece yanii ,şimdide karnım top gibi sertleşti sankii ,ay napacağımı şaşırdımm .. aynı şeyi yaşayan varmı.. 34 haftalık erken doğum yapmıştım bu bebeğimide kaybetmek istemiyorumsenağlama
canım bende 60 ı hayal ediyorum ama bu gidişle zor sankiselam arkadaslar bende hamıle kalmadan önce 50 kıloydum sonra cok ıstıfra edınce 45 kadar dustum suanda son 3 haftada o 5 kıloyu gerı aldım yıne 50 yım aynı hızla gıderse sanırım bende baya kılo alıcam umarım öle olmass 60 kıloyla kapatsam ne guzel olur yaa
arkadaşlar merhaba.. akşamdan beri karnımın sağ tarafında bir ağrı varr , hareket edemiyorum o derece yanii ,şimdide karnım top gibi sertleşti sankii ,ay napacağımı şaşırdımm .. aynı şeyi yaşayan varmı.. 34 haftalık erken doğum yapmıştım bu bebeğimide kaybetmek istemiyorumsenağlama
belguncuğum benim yerimede söylemiş sağolsunselam hoşgeldin.hayırdır inş gazın falanmı var acaba benim gazım olunca sıkışma oluyor öle bir tarafım acayip ağrıyor sonra sertleşiyor top gibi oluyor ama sonra düzeliyor mşneral su içiyorum genelde öle durumlarda gerçi hergün içiyorum ama oda işe yarıyor ama gazın olup olmadığını bilmiyoruz ki allah korusun bişi olmaz canım merak etme sen doktorunu aradınmı bir ara istersen
canım doğum günün kutlu olsun a.s.
hııı fazla da alınabiliyor canım
demekki 7.aya kadar dikkat etmek lazımmış
canım benim karnım sertleşti iyice
ama hareket edebiliyorum,hiç bilmiyorum canım
doktoruna git istersen
canım bende 60 ı hayal ediyorum ama bu gidişle zor sanki
toplamda 10 kilodan fazla alırım diye düşünüyorum
aksilik eşiminde zayıflayacağı tuttu :sm_confused:
tam zamanında yani:çok üzgünüm:
bende 62 şu anda:))ne olcaz böle biz cumartesi gidicez doktora bakalım kaça çıkmışız kaydirigubbakcemile
damadımıaklinialirimsmile hangi ara buldun kaydirigubbakcemile3
heeheheh şans işte.. hep erkek annelerimi bulcak gelin, bende damat buldum kızıma hunny le dünürüz biz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?