2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hııı fazla da alınabiliyor canım
demekki 7.aya kadar dikkat etmek lazımmış

EVET DİKKAT ETMEK GEREK ama hep açım aççççç:)))

belguncuğum benim yerimede söylemiş sağolsun
gaz olayındada oluyor,ishal olacağındada öyle
benimde serteşti şimdi
arada bi iğne batar gibi ağrıyor

aynen ishal olacağın zamanda öle oluyor demek herkesde olabiliyormuş soda en güzel çaresi saf soda:)

merabayın kızlar aklinialirimsmile
bakıyorumda herkes burda bensiz kaynatıyorsunuz ha :dilcikar:

hoşgeldin kaynıyor kazanlar gel:)

ben de geldiiimmm

merhaba arkdaşlar

hoşgeldin canım

cumartesi bende dr.dayım gene ayrıntılı ultrasonum var bukez... bende korkuyorum bu gidişle 70 i bulmasak barii belgün......kaydirigubbakcemile3

ikimizde cumartesi doktordayız hadi inş hayırlı haberlerle gelicez..kızzz korkuyorum valla 70imi buluruz 80imi görücez:)))))))hiiii amanınnn şu boğazım bir dursa aç aç aç nereye kadar cokacimcoook

evet canmn ben gittim eşim oruç
bide nöbetten çıktı bebişimde uyyodu
onunla gitcek olsak bebişin kahvaltı yapması lazımdı ki buda bir saat demek
bnde aldım arabamı:))))!!!!! gittim gördüm pazarı:)))
araba derken pazar arabası heea:))))))))))))))
valla meyve aldım patates soğan aldım maydovnoz falan aldım
kalmamış ki bişiy
he bide patlıcan aldımm
evet cnm semizotu çoook faydalı balıktaki omega 3den yani bebek zekasını geliştirme özlliği var ilerki aylarda hergün yiyin
allah'tan bu defa kışa geldi hamişliğim bol bol balık yicem:)))
bizim bahçede çok oolluo semizotu ben pazardan almıom
biz sulak biyerde yaşıozda üstüne afiyetopuyorumnanaktan

Cancer ve Enimopa hoşgeldiniz kızlar...
Özlenen canım bencede gaz sıkışmasıdır.. ama çok tedirgin olduysan doktorunu bir ara derim ben.. Çok geçmiş olsun..

hoşbuldum belgungum

al benden de o kadar hep açım hep açım:)

inşallah fazla deforme olmadan doğuuruuz sağlıkla bebişlerimizi

ohhh sonra da seneye yaz tatili zamanına kadar veririz kilolarımızı ohh ıhhh sonra da kendimize yeni ciciler alıp bebeğimizle tatile çıkarızzz

ayy amma hayaller kurdumkaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim ben çok sevdim ismini umarım uslu bir bebek olur maşallah sizinkidede Allah uzun sağlıklı bir ömür versin yeni gelen misafirinizde hayırlısıyla gelsin inşallah sağlıkla huzurla

doktor erkek dedi bilmiyorum karar değiştirmezse bebiş çok enteresan bir rüyaymış bende gördüm bir kere benimki biberondan süt içiyordu ama sadece yürüme söz konusu değildi mavi tulumlar içinde esmer bir bebekti a.s.

hoşgeldin cnmm
bende şimdi yedim yarım ekmek vardı bitti ama sanki doymadımmm bilmiyorumkismile yaa neden doymuyorummmm benim oğlum çok aç olcak eyvahedigeldismile ewe ek gelir şart sempatiksalakcinni yoksa para mı dayanırr bu boğazaaaa sempatiksalakcinni
bu sabah burası biras serindi ama öğlene doğru yine eskisi gibi ıscık ıscık oldu sempatiksalakcinni

kızlarrr semizotu çok faydalı evet bebek içinde faydalı bizim içinde ileriki zamanlarda dah asık yemek gerekir ben semizotunun yapraklarını tek tek ayıklıyorum mesela ve bolcana temizliyorum sonra onu güzelcene sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorum üzerine pulbiberli yağ ohhh afiyet olsun:)))

adilemir ne demek aralıkta doğurcam klava: kıss ööle olmass sık dişini bari 1 ocakda doğur bana bak ayrılmak yok sende ocak annesi olcan burda hep beraber doğurcass zemuszemus
sakın aralık annelerine kayam demeeee klava:
sen bizdensinn sositososito

biz çok acıktıkkk teyselerrrrrrr gidiyoruz yemek yemeğe şimdilik :))))görüşürüz yine kendinize iyi bkaın allaha emanet olun ekran açık yazılanları takip edicem gelince yine:)

ayyy boshayallersmile ne güsell hayallerr inşş seneye bebişlerimizl tatile gidicess boshayallersmile

Bizde karnımızı doyurduk geldik dün akşam yemeği erken yedik biraz sonra meyve yedik biraz zaman geçti acıktım dedim eşime bir şeyler atıştırdım kaldırdım soframı sonra yine canım bir şeyler istiyor ama ne olduğunu bulamadım açtım dolabın kapağını baktım baktım bir şey almadan geri döndüm ama bugün iştahım yok o öyle

hunny cim hoşgeldin ama bu defada pazardan sıcaktan deil açlıktan bayılcam
oğlumda uyandı ben bi çay koyim gelirimm
siz kaynatın bu arada

şu çoklu alıntıyı nası yapıonuz ya bana biri anlatsın herkese tek tek yapmak zorunda kalıorumm
gelince okurum cevap beklomm

benimde kayınvalidemin kocamaaannn bahçesi var herşeyi kendi yetiştirio marul salatalık domates biber patlıcan çörekotu kekik erik elma nar semizotu şimdilik aklıma bunlar geldi kendilerine kadar herşey var zemuszemus bizde gittimi sömürüyos hepsinden getiriyos ewe :jeyyar: organik doğal hepsii sositososito
kendimi şanslı hissediyorum opuyorumnanaktan
buhafta sonu yine gidices biras sömüresim varr :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
balık yemek istiyorum ama sonra kokusundan yiyemiyorummmm bilmiyorumkismile
ama inşş bigün yıkıcam duvarları guclubacismile ve yicemmm
ayy kızlar ben yine bişiiler yiyip gelicemm bilmiyorumkismile

Bizde geçen gün tatil hayalleri kuruyorduk otel ayarlayacak eşim kış mevsiminden o zaman daha uygun oluyor erken rezervasyon olunca

bu hafta sonu da balık yemeğe götürecekmiş evde yapamıyorum kokusuna dayanamıyorum artık önceden yapıyordum ama bu aralar hoşuma gitmeyen koku duyarsam hemen çıkarıyorum

yolu yarıladık biz şafak 141 :lepi:

hoşbulduk cnmmm sende pazarda yorulmuşsun gelmişsinn sıcaktan közlenmişsindir kıss kaydirigubbakcemile3 sende hoşgeldinnnn a.s.
bende yeni kendi kendime keşfettim altta bütün cevapları görüntüle dion yeni sayfa açılıo ordan kopyalıon sonra bu ekrana gelionn hemen yazının çerçevesinde üstte alıntı yap dio sarı kare bi şekil onu tıklıon arasına hooopp yapıştırıverionn
işte olduu aklinialirimsmile
yapabildinmi gıızzz CADIARZU
ama başka yolu varsa bilmiommbilmiyorumkismile ben bunu kendim keşfettim ehümehümm sositososito

canım alıntı yapın yanında bi buton var orayı tıklıyon istediğin kişiden alıntı yapıp cevap yaz diyosun

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplar için . az önce doktorumu aradım idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi .daha önceki hamileliğimde de kum dökmüştüm tam da bu aylarda..buscopan içebilirsin dedi , en yakın polikliniğe idrar tahlili yaptır sonucu bana bildir dedi .ona göre ilaç verecekmiş..Hamilelikte bu idrar yolu enfeksiyonu en büyük problem sizde dikkat edinn..

çok uzun senin yol

alıntı yapın hemen yanında HQ diye yer var kimlerden alıntı yapacaksan tıklıyorsun tek tek sonra cevap yaz diyorsun o kadarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…