2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bizimkilerde öle eşimin amcası sebze falan ekio
geçen yeni geldik daha sömürdük geldik gene
kurutmalık falan aldım geldim dizdim dışarda :))
cnm balığı dışarda yiyin o halde
en azından pişerken ki kokusunu duymaz hemen yersinnn
bukadar çok acıktıına inanamıorum artık
şişko olsan inanırdım ama sırnaşık şey

arkadaşlar siz ne kadar çok acıkıyorsunuz öyle ya ya ben o kadarda değil kahvaltı ettim öğle yemeği yedim 4 de yiycem akşam yiycem sonra meyve ve su içicem sizce bu kadarı fazla değilmi yoksa ben açıkmıyorum o kadarda

ayy karnım gerildi amaa yaaa bilmiyorumkismile yemicemm 1 saat geçsin ööle yicemmm
yani kilo alcam die yazık oğluşum ezilcek yaaaa ama napimm karnım açç :kedi:
ewett aslında dışarda yesek balığı yerim belkiii
neyse benim biras işim var 1 saat kadar ama burdayım açık kalcak döncem ben size yine yerimseniben olumunekankayizsmile

ayyy bravo sana canım bütün gün bu kadarcık şeyle durabiliosann alkisalkisalkis
ben onları ara öğün yapıom bilmiyorumkismile

çok uzun senin yol

alıntı yapın hemen yanında HQ diye yer var kimlerden alıntı yapacaksan tıklıyorsun tek tek sonra cevap yaz diyorsun o kadarr

hee bak bu daha pratikmişşş
işte sormassan kendi başına yapmaya kalkarsan bööle olurr bilmiyorumkismile

ağlamak istiorum yaaaaaaaaaa
kahvaltı hazır
ekmek yooook
kazındım resmen
mafoldumben

çoq manyaq bişiler oldu bu aletekaydirigubbakcemile3

ayyy bravo sana canım bütün gün bu kadarcık şeyle durabiliosann alkisalkisalkis
ben onları ara öğün yapıom bilmiyorumkismile

aman yapamıorum galibaa

maaşallah sanada özgeycim

valla durabiliyorum hamile kalmadan önce zayıflamak için diyet yapmıştım 7 kiloda vermiştim belki onun verdiği alışkanlık yada iştahım henüz açılmadı her acıktığımda meyveye yoğurda yöneliyorum kızıyorlar bana az yiyorum diye ama yani anca bu kadar sığıyor

selam kızlar,
eelifes, doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara...a.s.
ayy bebish yazık sana, ben de boyle durumlarda cok sinir olurum. zaten karnım çok acıkınca da asabi olurum. bir de bizim sadece ekmek almak için bile yürümemiz gereken mesafe 15 dakika. nasıl bir yerse burası. arabayla gidiyoruz her defasında.
kızlar yarın dr randevum var. ayrıntılı ultrasona gireceğim. ama kendi doktorumda değil. daha hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez eşim atıl yüksel'den randevu almıştı. ben tanımıyordum adamı, eşim arkadaşlarından öğrenmiş. önceki hamileliğimde de randevu almıştı ama randevu vakti gelmeden bebiş gitmişti. bu defa inş. bir sorun çıkmaz. adamın bir muayenesi de 450 liraymış, klava: bunu duyunca gitmeyelim dedim ama eşimi ikna edemedim. zaten bir kere gideceğiz diyor. salı da aynı işi kendi doktorum yapacak zaten. umarım değer vereceğimiz paraya. :uhm: doktor olmak varmış şu hayatta!

boshayallersmile
hayali bile çok güzel canım ya:)))

herkes cevaplamış sempatiksalakcinni

canım bende sevmiyorum eşimde...
biz fırında yapıyoruz,alüminyum folyoda kokusu çok olmuyor
balık çorbasıda güzel oluyor
içmeyenlerin aklında bulunsun
canım biz de kasım gibi gitmiştik,beleğe
5 yıldızlı oteller kasımın başından itibaren 80-90 a düşüyor sempatiksalakcinni

canım çok geçmiş olsun tekrar

selam kızlar
ayyy iki saattir geçmiş okuyorum bitiremedim çenebazlar sizilaelaelaelaelae
hoşgeldin loliss bayanssulusmile

canım 450 çokmuş
dışarda baktığı için mi okadar çok?
bizede organ taraması için 160 tl dedi hastane
hoca parası hariçmiş,kendi doktorum yapsa ekstradan 160 da vermicez
çok gidiyo ya,neyse doğuma kadar sıkalım dişlerimizi sempatiksalakcinni

dirimcim, fazla popüler bu adam, alanında çok iyiymiş. 2-3 aydan önce randevu almak zaten imkansızmış. gece 2'ye kadar çalışıyormuş. böyle olunca da tabi fiyat belirlemek ona kalmış.

dirimcim, fazla popüler bu adam, alanında çok iyiymiş. 2-3 aydan önce randevu almak zaten imkansızmış. gece 2'ye kadar çalışıyormuş. böyle olunca da tabi fiyat belirlemek ona kalmış.
üniversitede hocamıymış canım?
istanbulda sanırım
maşallah elversede başından sonuna kadar bu hocaya gitsek sempatiksalakcinni

üniversitede hocamıymış canım?
istanbulda sanırım
maşallah elversede başından sonuna kadar bu hocaya gitsek sempatiksalakcinni

evet çapa'da hocaymış. ama orada rutin muayene yapıyor mu bilmiyorum. başından sonuna kadar ona gittiğimizi düşünemiyorum. ben herhalde maaşın hepsini doğrudan ona verip "buyrun hocam maaşınız" derdim.

bunları yapıp yorumları yazdıktan sonra f5 yap sayfayı yenileki seçili olanların seçimi kalksın çok komik yaaaaaaaaa:dance:izninle burda gülmekten ölüyorum

gül güll
bnde zaten aptallıma güldüm kendim
yapamadım
bana göre deil bu işler
gabba gençlik işte gittimi gidiosempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…