- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.701
benimde kayınvalidemin kocamaaannn bahçesi var herşeyi kendi yetiştirio marul salatalık domates biber patlıcan çörekotu kekik erik elma nar semizotu şimdilik aklıma bunlar geldi kendilerine kadar herşey var zemuszemus bizde gittimi sömürüyos hepsinden getiriyos ewe :jeyyar: organik doğal hepsii sositososito
kendimi şanslı hissediyorum opuyorumnanaktan
buhafta sonu yine gidices biras sömüresim varr :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
balık yemek istiyorum ama sonra kokusundan yiyemiyorummmm bilmiyorumkismile
ama inşş bigün yıkıcam duvarları guclubacismile ve yicemmm
ayy kızlar ben yine bişiiler yiyip gelicemm bilmiyorumkismile
canım alıntı yapın yanında bi buton var orayı tıklıyon istediğin kişiden alıntı yapıp cevap yaz diyosun
aynen bizimkilerde öle eşimin amcası sebze falan ekio
geçen yeni geldik daha sömürdük geldik gene
kurutmalık falan aldım geldim dizdim dışarda :))
cnm balığı dışarda yiyin o halde
en azından pişerken ki kokusunu duymaz hemen yersinnn
bukadar çok acıktıına inanamıorum artık
şişko olsan inanırdım ama sırnaşık şey
arkadaşlar siz ne kadar çok acıkıyorsunuz öyle ya ya ben o kadarda değil kahvaltı ettim öğle yemeği yedim 4 de yiycem akşam yiycem sonra meyve ve su içicem sizce bu kadarı fazla değilmi yoksa ben açıkmıyorum o kadarda
çok uzun senin yol
alıntı yapın hemen yanında HQ diye yer var kimlerden alıntı yapacaksan tıklıyorsun tek tek sonra cevap yaz diyorsun o kadarr
arkadaşlar siz ne kadar çok acıkıyorsunuz öyle ya ya ben o kadarda değil kahvaltı ettim öğle yemeği yedim 4 de yiycem akşam yiycem sonra meyve ve su içicem sizce bu kadarı fazla değilmi yoksa ben açıkmıyorum o kadarda
hee bak bu daha pratikmişşş
işte sormassan kendi başına yapmaya kalkarsan bööle olurr bilmiyorumkismile
ağlamak istiorum yaaaaaaaaaa
kahvaltı hazır
ekmek yooook
kazındım resmen
mafoldumben
hoşbulduk cnmmm sende pazarda yorulmuşsun gelmişsinn sıcaktan közlenmişsindir kıss kaydirigubbakcemile3 sende hoşgeldinnnn a.s.
bende yeni kendi kendime keşfettim altta bütün cevapları görüntüle dion yeni sayfa açılıo ordan kopyalıon sonra bu ekrana gelionn hemen yazının çerçevesinde üstte alıntı yap dio sarı kare bi şekil onu tıklıon arasına hooopp yapıştırıverionn
işte olduu aklinialirimsmile
yapabildinmi gıızzz CADIARZU
ama başka yolu varsa bilmiommbilmiyorumkismile ben bunu kendim keşfettim ehümehümm sositososito
çoq manyaq bişiler oldu bu aletekaydirigubbakcemile3
ayyy bravo sana canım bütün gün bu kadarcık şeyle durabiliosann alkisalkisalkis
ben onları ara öğün yapıom bilmiyorumkismile
aman yapamıorum galibaa
maaşallah sanada özgeycim
boshayallersmilehoşbuldum belgungum
al benden de o kadar hep açım hep açım:)
inşallah fazla deforme olmadan doğuuruuz sağlıkla bebişlerimizi
ohhh sonra da seneye yaz tatili zamanına kadar veririz kilolarımızı ohh ıhhh sonra da kendimize yeni ciciler alıp bebeğimizle tatile çıkarızzz
ayy amma hayaller kurdumkaydirigubbakcemile3
herkes cevaplamış sempatiksalakcinnihunny cim hoşgeldin ama bu defada pazardan sıcaktan deil açlıktan bayılcam
oğlumda uyandı ben bi çay koyim gelirimm
siz kaynatın bu arada
şu çoklu alıntıyı nası yapıonuz ya bana biri anlatsın herkese tek tek yapmak zorunda kalıorumm
gelince okurum cevap beklomm
canım bende sevmiyorum eşimde...Bizde geçen gün tatil hayalleri kuruyorduk otel ayarlayacak eşim kış mevsiminden o zaman daha uygun oluyor erken rezervasyon olunca
bu hafta sonu da balık yemeğe götürecekmiş evde yapamıyorum kokusuna dayanamıyorum artık önceden yapıyordum ama bu aralar hoşuma gitmeyen koku duyarsam hemen çıkarıyorum
yolu yarıladık biz şafak 141 :lepi:
canım çok geçmiş olsun tekrarArkadaşlar çok teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplar için . az önce doktorumu aradım idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi .daha önceki hamileliğimde de kum dökmüştüm tam da bu aylarda..buscopan içebilirsin dedi , en yakın polikliniğe idrar tahlili yaptır sonucu bana bildir dedi .ona göre ilaç verecekmiş..Hamilelikte bu idrar yolu enfeksiyonu en büyük problem sizde dikkat edinn..
hoşgeldin loliss bayanssulusmileselam kızlar
ayyy iki saattir geçmiş okuyorum bitiremedim çenebazlar sizilaelaelaelaelae
selam kızlar,
eelifes, doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara...a.s.
ayy bebish yazık sana, ben de boyle durumlarda cok sinir olurum. zaten karnım çok acıkınca da asabi olurum. bir de bizim sadece ekmek almak için bile yürümemiz gereken mesafe 15 dakika. nasıl bir yerse burası. arabayla gidiyoruz her defasında.
kızlar yarın dr randevum var. ayrıntılı ultrasona gireceğim. ama kendi doktorumda değil. daha hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez eşim atıl yüksel'den randevu almıştı. ben tanımıyordum adamı, eşim arkadaşlarından öğrenmiş. önceki hamileliğimde de randevu almıştı ama randevu vakti gelmeden bebiş gitmişti. bu defa inş. bir sorun çıkmaz. adamın bir muayenesi de 450 liraymış,klava: bunu duyunca gitmeyelim dedim ama eşimi ikna edemedim. zaten bir kere gideceğiz diyor. salı da aynı işi kendi doktorum yapacak zaten. umarım değer vereceğimiz paraya. :uhm: doktor olmak varmış şu hayatta!
üniversitede hocamıymış canım?dirimcim, fazla popüler bu adam, alanında çok iyiymiş. 2-3 aydan önce randevu almak zaten imkansızmış. gece 2'ye kadar çalışıyormuş. böyle olunca da tabi fiyat belirlemek ona kalmış.
üniversitede hocamıymış canım?
istanbulda sanırım
maşallah elversede başından sonuna kadar bu hocaya gitsek sempatiksalakcinni
ben geldim kısslarrr ama uykumda geldi napsam acabaa kafamçokkarıştı
bunları yapıp yorumları yazdıktan sonra f5 yap sayfayı yenileki seçili olanların seçimi kalksın çok komik yaaaaaaaaa:dance:izninle burda gülmekten ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?