- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.721
hoşgeldin cnm
bnde şimdi geldim
ama birazdan çıkıcam
kaç gündür eve bakmıorum doğru düzgün
bi süpürüp gelcem
ama
kopamıorumki burdan
:1no2:
dirim
nabr tatlım ??
neden herkes susuo??
dirim
nabr tatlım ??
neden herkes susuo??
gül güll
bnde zaten aptallıma güldüm kendim
yapamadım
bana göre deil bu işler
gabba gençlik işte gittimi gidiosempatiksalakcinni
kızlar geçen hafta hafta gebelik takibini veren bi siteye bakıyordum
biraz fazla kurcalamışım sanırım
doğum yapan bi bayanın fotografını koymuşlar akannehir
nerden girdim anlamadım senağlama
içim kıyıldı resmen
ben işteyim mesela ne güzel evde olsam keşke şimdi koltuğa uzansam tv karşısında uyuklasam
ohaoldumsmile
evet canım çok etkileniyorum ya aslında beni biraz kan da tutuyor hemen bayılıyorum
haliyle biri doğum hikayesini anlatsın gidiyorum oracıkta
tansiyon düşüyor,hastane kokusuma bile dayanamıyorum
bakalım doğuma nasıl gidicez
allah senı goruyor ya..kızlar geçen hafta hafta gebelik takibini veren bi siteye bakıyordum
biraz fazla kurcalamışım sanırım
doğum yapan bi bayanın fotografını koymuşlar akannehir
nerden girdim anlamadım senağlama
içim kıyıldı resmen
dogum ıznıne ayrılınca yatarsın bol bol canım..ben işteyim mesela ne güzel evde olsam keşke şimdi koltuğa uzansam tv karşısında uyuklasam
allah verıyor kolaylıgınıkaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmileohaoldumsmile
evet canım çok etkileniyorum ya aslında beni biraz kan da tutuyor hemen bayılıyorum
Kızlar herkese merhaba;ohaoldumsmile
haklısın..iştah acılıyor hamılelıkte..Kızlar herkese merhaba;
Sizleri sürekli takip ediyorum fakat çalıştığım için pek cevap yazma şansım olmuyor. Kilo konusunda benim doktorum da inanılmaz derecede sıkı ! :) Boyum 1.75, 68 kilo ile hamile kaldım. Şu anda 70 kiloyum. Bir daha ki kontrolüm de 1 kilodan fazla almamış olmam gerekiyormuş. Doktorumun söylediğine göre 6. aydan itibaren haftada 400-500 gr almaya başlayabilirmişim. Yediklerime elimden geldiğince dikkat ediyorum. Kızım da bana bu konuda çok yardımcı sağolsun. Önceden deli gibi tatlı yiyen ben, 3 aydır ağzıma dondurma, çikolata v.s. sürmedim. Sonuna kadar böyle gider umarım. Bol bol meyve tüketiyorum. Her gün, yarım litre 1/2 yağlı süt, büyük bir kase yoğurt, beyaz peynir ve kaşar peyniri (kalsiyum en yüksek kaşar da bulunuyormuş), ceviz ve fındık mutlaka tüketiyorum. Kızımın gelişimi de 10 gün önde şu anda (maaşallah tatlı kızıma :) ) Zaten önemli olan yediklerimin kızıma yaraması.
Yemek konusunda kendimi frenliyorum da alışveriş konusunda biri bana dur demeli :)) Sanırım ilk bebeğimiz olduğu için de beğendiğim herşeyi kızıma almak istiyorum :))
Doğacağı günü de sabırsızlıkla bekliyorum. Onu kucağıma aldığımda (sağlıklı ve sıhhatli olsun tabii...) dünyalar benim olacak.
Hepinize bu sıcaklarda sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum. Bebişler de Allah'a emanet...
Öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?