- 25 Nisan 2009
- 34.356
- 39.827
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #9.741
mrb kızlar oku oku bitmiyor valla..dünden beri benim moraller bozuk tatilden dün döndük 60 kilo geldim tartıda ağlıcam ya((52 kilo ile hamile kaldım 18 haftalık olduk ve ben tam 8 kilo aldım ama nie?yediklerime dikkat ediyorum yada ole sanıyorum?offfff ne olcak benim sonum hiç 53 ün üstüne bile çıkmazdım..
ya niye kimse bana birşey yazmıyor(((
canım..18 haftalıksın..8 kılo aldın..
bıraz hızlı ılerlıyorsun...
dıkkatte edıyormussun ama nasıl aldın 8 kıloyu...
hamılelıgın 6.ayından ıtıbaren zaten yaklasık 10 kılo rahat alınıyor...
doktoruna sor bakalım..belkı beslenme programı verır kuşum..bebek saglıklı olsun..canını sıkma..verırsın..kaydirigubbakcemile5
ya cnmım çok fazla birşey yemiyorum haplar mı aldırıyor bilmiyorum.dr um hiç yardımcı olmuyor kilomu ölçmedi bile bugüne kadar.belki zayıfım diye yapıyor ona şimdi normal geliyorum herhalde:))birkaç kez sordum hamilelere özel bir beslenme önermiyoruz diyor ama vitamin,demir haplarını yazıp duruyor...çok korkuyorum daha çok kilo almaktan((
adilemircim, 18 hafta 2 günlük hamileyim. SAT'a göre doğum 17 Ocak ama ultrasonda 7 veya 8 Ocak çıkıyor. Bakalım ne zaman doğacak bizim cimcime :))
ya cnmım çok fazla birşey yemiyorum haplar mı aldırıyor bilmiyorum.dr um hiç yardımcı olmuyor kilomu ölçmedi bile bugüne kadar.belki zayıfım diye yapıyor ona şimdi normal geliyorum herhalde:))birkaç kez sordum hamilelere özel bir beslenme önermiyoruz diyor ama vitamin,demir haplarını yazıp duruyor...çok korkuyorum daha çok kilo almaktan((
afıyet olsun....evet sevgili anneler benim için şuan yoğurt vakti
slm kızlaaarrr geçmişe bakamadım umarım bütün anneler ve bebişler iyidir..
canım..demır hapını aç karnına sabah ıçıyorum..vıtamın hapınıda kahvaltıdan hemen sonra ıçıyorum..
gec saatlere bırakma vıtamın hapını...
ve beslenmene dıkkat et..
kahvaltıda peynır ,yumurta, pekmezden 1 tatlı kasıgı,domates salatalık ve zeytınn...
ben peynırı çok yıyorum...
oglen ustu meyve,ayran...
oglen 2 gıbı 1 kase çorba..
arada yıne meyve..
akşam yemeklerden hafıf yıyorum...yogurt yıyebılırsın sebze yemegının yanına..
akşam ekmek yemıyorum..hatta oglende yemıyorum..
aralarda kuru meyve yıyebılırsın...
akşam yıne meyve...
sen nasıl yıyorsun..
demek doktorun kilonu ölçmedi bile bugüne kadar çok şanslısın :)) benim doktorum, muayenemizin ilk 5 dakikası içinde beni mutlaka tartıya çıkartıyor :))
şaka bir yana, bu kadar hızlı kilo almanın sebebi, yediklerine dikkat ettiğin halde, vücudunun su tutması da olabilir mi acaba ??? tabii buna doktorun karar verir yine de... bununla ilgili birşeyler okumuştum ama nerde olduğunu hatırlamıyorum. hamilelikte, yediklerine dikkat ettiği halde kilo alan hamilelerin vücudu su tutabiliyormuş. Bu durumda, doğumdan sonra alınan kilo hızlı veriliyormuş.
Az ve sık yemeye çalış, dolma & makarna, pilav & ekmek gibi gıdaları birlikte tüketmemeye çalış...
evet sevgili anneler benim için şuan yoğurt vakti
demek doktorun kilonu ölçmedi bile bugüne kadar çok şanslısın :)) benim doktorum, muayenemizin ilk 5 dakikası içinde beni mutlaka tartıya çıkartıyor :))
şaka bir yana, bu kadar hızlı kilo almanın sebebi, yediklerine dikkat ettiğin halde, vücudunun su tutması da olabilir mi acaba ??? tabii buna doktorun karar verir yine de... bununla ilgili birşeyler okumuştum ama nerde olduğunu hatırlamıyorum. hamilelikte, yediklerine dikkat ettiği halde kilo alan hamilelerin vücudu su tutabiliyormuş. Bu durumda, doğumdan sonra alınan kilo hızlı veriliyormuş.
Az ve sık yemeye çalış, dolma & makarna, pilav & ekmek gibi gıdaları birlikte tüketmemeye çalış...
ha bir de balık yağı hapı içiyorum bunun etkisi var mı bilmem???
evet sevgili anneler benim için şuan yoğurt vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?