2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm saol ya ne iyi olurrr valla.kaynanam ölür artık kıskançlıktankaydirigubbakcemile

nasıl yani tuvalette düştü ağrı oldumu peki nasıl farkettin cnm

sibushcum İzmir'e kontrole mi geliyorsun ? Yanlış anlamadıysam sen de Kahrama Bey'in şanslı hamilelerindensin değil mi ? :)):CüvCüv:

neyse kızlar ben kalkıyorum arada gelirimm hepinizi kocamannn öptümm Şeniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn görüşürüss

nasıl yani tuvalette düştü ağrı oldumu peki nasıl farkettin cnm

cnm zaten 10 gün hep kanamam oldu salak doktor hiç bi şey vermedi ne hap ne iğne her gittiğimde normal kanama dedi gönderdi kan kaybından gitcekmişimde haberim yokmuşş klava:

hep ağrım vardı zaten ayağa kalkamıyodum sonra gece wc ye gittim ve elime geldi Allah ım çok kötü bişey yarabbim kimselere yaşatmasınnn

amin cnm allah kimseye yaşatmasın..bu drların hiçbirine güvenmiyorum zaten ben.üzme kendinş bu bebişini kucağına alınca biter bu kötü anılar.öpüyrm seni cnm ben de yemek hazırlamaya gidicem.byeee

evet canım 28inde randevum var... koçişin işleride çok yogun değilken gelip öncesindede tatil yapalım dedik canım çeşmemde..

bende bu hafta tatile çıkıyorum. biz de karaburun'da olucaz. bol bol yüzücem. İzmir'in her köşesi güzel ya... çeşme'yi de çok severim. sana şimdiden iyi tatiller. ıspanaklı börekler için de şimdiden afiyet olsun :))

bizim randevumuz 4 Eylül'de...Çok var daha yaa...nasıl geçecek vakit...

bizimde 2 eylülde kızımı çok özledim

kızlar bende çıkıyorum kocişim iş yerime geliyormuş evimiz çok uzak gibi beni almaya geliyor

sanada iyi tatiller.. yüzmek gerçekten çok rahatlatıyor.. ben hergun yarım saat mutlaka yüzüyorum havuzda..

1 ay geçmek bilmiyor.. ben bazen dayanamıyorum birkac gun kala arayıp dayanamıyorum yarın gelsem olmazmı diyorum:)) acıyolar halime gel hadi diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…