- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.301
sırnaşık şey anneme daha gitmeden siparişi verdim.. hazırla ispanakları yufkaları dedim:))))))
ütü benim kabusum.. kocam başka bişi giyiyor ve hepsi ütülenicek şeyler.. hoş bende piskopat gibi çorap dışında herşeyi ütülüyorum.. bebişten sonra sallamaya başlarım artık...
ayyyy ben karşıyakanın tam karşısından göztepedenim .... siz gelin boşverin kaynanayı bende kalın
kızlar yemek hazırlamam lazım ama kalkasım gelmiooo
yok canım ne kusuru insan başına herşey gelio Allah ım ewlat acısı göstermesinn yüzünü görüpde kaybetmek daha zorr
bende hala afedersin wc ye otururken bile korkuyorum ilk bebeğimi ewde wc de düşürmüştüm hep aklıma gelio
Allah ım kimseye göstermesinnn :çok üzgünüm:
ama kasık ağrıları normalmişş hatta ağrı olmaması anormalmiş hemen doktora gidin diolarr
sırnaşık şey anneme daha gitmeden siparişi verdim.. hazırla ispanakları yufkaları dedim:))))))
ütü benim kabusum.. kocam başka bişi giyiyor ve hepsi ütülenicek şeyler.. hoş bende piskopat gibi çorap dışında herşeyi ütülüyorum.. bebişten sonra sallamaya başlarım artık...
ayyyy ben karşıyakanın tam karşısından göztepedenim .... siz gelin boşverin kaynanayı bende kalın
nasıl yani tuvalette düştü ağrı oldumu peki nasıl farkettin cnm
neyse kızlar ben kalkıyorum arada gelirimm hepinizi kocamannn öptümm Şeniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn görüşürüss
cnm zaten 10 gün hep kanamam oldu salak doktor hiç bi şey vermedi ne hap ne iğne her gittiğimde normal kanama dedi gönderdi kan kaybından gitcekmişimde haberim yokmuşşklava:
hep ağrım vardı zaten ayağa kalkamıyodum sonra gece wc ye gittim ve elime geldi Allah ım çok kötü bişey yarabbim kimselere yaşatmasınnn
sibushcum İzmir'e kontrole mi geliyorsun ? Yanlış anlamadıysam sen de Kahrama Bey'in şanslı hamilelerindensin değil mi ? :)):CüvCüv:
bende 5,30 gibi çıkarım yemek yapcam daha çok acıktımmmmmm cokacimcoook
evet canım 28inde randevum var... koçişin işleride çok yogun değilken gelip öncesindede tatil yapalım dedik canım çeşmemde..
ohhh ne güzelll iyi tatiller cnm size be de yeni geldim tatilden ama yetmedi:1closedeyes:
kızlar hadi kaçıom ben öpüyorum hepinizi
evet canım 28inde randevum var... koçişin işleride çok yogun değilken gelip öncesindede tatil yapalım dedik canım çeşmemde..
bende bu hafta tatile çıkıyorum. biz de karaburun'da olucaz. bol bol yüzücem. İzmir'in her köşesi güzel ya... çeşme'yi de çok severim. sana şimdiden iyi tatiller. ıspanaklı börekler için de şimdiden afiyet olsun :))
bizim randevumuz 4 Eylül'de...Çok var daha yaa...nasıl geçecek vakit...
bizimde 2 eylülde kızımı çok özledim
kızlar bende çıkıyorum kocişim iş yerime geliyormuş evimiz çok uzak gibi beni almaya geliyor
bende bu hafta tatile çıkıyorum. biz de karaburun'da olucaz. bol bol yüzücem. İzmir'in her köşesi güzel ya... çeşme'yi de çok severim. sana şimdiden iyi tatiller. ıspanaklı börekler için de şimdiden afiyet olsun :))
bizim randevumuz 4 Eylül'de...Çok var daha yaa...nasıl geçecek vakit...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?