- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.321
sanada iyi tatiller.. yüzmek gerçekten çok rahatlatıyor.. ben hergun yarım saat mutlaka yüzüyorum havuzda..
1 ay geçmek bilmiyor.. ben bazen dayanamıyorum birkac gun kala arayıp dayanamıyorum yarın gelsem olmazmı diyorum:)) acıyolar halime gel hadi diyorlar..
ya bu arada kahraman beyle doğumu konuştunmu hiç?? çınarlıda yaptırıyormuş galiba??? fiyatını filan konustunuzmu? acaba erkenmi bu gittiğimde konuşsam fiyat için?
Hiç konuşmadım canım ya. Daha da erken diye sormuyorum. Ama Çınarlı ve Kent Hastanesi'nde doğum yaptırdığını biliyorum. Geçen sene 1 Aralık'da kuzenim Çınarlı'da doğum yaptı. Çok memnun kaldı. Anestezistleri çok iyi. Sezeryanla oldu doğumu. Anestezi sırasında da hiç acı hissetmedim dedi. Çınarlı'nın tek kötü yanı odalar ufakAma olsun...1 gece en fazla 2 gece kalınıyor nasıl olsa...
Fiyatını da 2500-3000 diye duydum. Ama onu da konuşmadık. Ben 18 hafta 3 günlük hamileyim. Daha erken diye sormaya çekiniyorum.
ayyy bu ay bi çıtlatmaya çalısıcam bakalım... çınarlıda fiyatlar dediğin gibiymiş.. kent uçmuş 5 - 6 binlerden bahsediyorlar.. bide ege sağlığı düşünüyorum bakalım... zaten Kahraman Bey oldukça tuzlu bide ben antalyadan gelip gidicem 8ıncı aya kadar git gel yol parası.. yok çatlak kremiydi.. masraf cok bari dogum uygun olsa biraz
ayy şu çatlak kremlerini sürmek de o kadar zor geliyor ki... bir gün sürüyorsam iki gün unutuyorum... aslında ihmal etmemek lazım. sonradan pişman olmayalım :))
yaa hiç sorma. benim bir arkadaşımın vücudu o kadar çatladı ki, bronzlaştığı lazım çatlak olan bölgelerinde beyaz çizgiler oluyor resmen. bunu aklıma getirip sürekli kullanmam lazım aslında ! gerçi biraz da ırsi birşeymiş. annnen de hamileyken çatlak olduysa sende de olur diyorlar...
Benim de artık çatlak kremine başlamam lazım aklıma geldikçe bepanthol falan sürüyorum ama düzenli değil.Yarın randevum var kızımı görmeye gidicem gidince de doktoruma sorup ona göre krem alıcam.Yarın görüşüceğimizi hissettiğinden midir bilmem bugün kıpır kıpır çok net hissediyorum hareketlerini...:))
canımcım benim annem dermokozmetik uzmanı. musteladan şaşma derim :) bende 18. haftamdayım. hafif hafif kıpırdanmaları oluyor ama net değil sanki. benim bebiş tembel galiba :))
kaynanamda yazlıkta nasıl olcak tatil bakalım... mır mır mır tepemde olur elinde sürekli yiyecek bişeylerle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?