2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim dr um ne sürersen sür çatlıcaksan çatlarsın boşuna o kremlere para harcama dedi ben de şimdilik bebe yağı sürüomm.umarım çatlamam:sm_cool:

Ben de bebeğime mustela almak istiyorum şimdiden araştırdım bütün ürünlerini ama son ay alırım artık.Bakalım doktorumuz ne diycek ona göre hareket edicem çatlak kremi için de.Babamız geldi iyi akşamlar herkese:))

selam kızlaar
yine bissssürü çene çalmışınız okuyamadım hepsini
yemek konuşmuşunuz yine yaa ama ben iftarda yine yalnızım hiç bişey pişirmek istemiyorum:2:
dün yeşil mercimek çorbası yapmıştım o yeter bana:gitme::gitme::gitme:

selam kızlar
herkesin eşi gelmiş çıkıo yavaş yavaş
bnmde geldi
zaten hep evde:))
bnde fırına vercem birazdan çöreği:))
açlıktan deilde susuzluktan ölcem yaa

şu çatlak işine gelince
ben hiç krem kullanmadım ama 2,5aylıktan itibaren ytardım eşim bacaklarıma karnıma kollarıma her yerime yedire yedire sürerdi
iyi die bubchin baby oil kullandım
bi şişesi yetti arrttıı doğduunda hatta oğlumda kullandı
karnımda bitanecik bile çatlak yokkk
ama bacaklarımda ve göğsümde anlatamam okyanus gbiiii
anneme çeksem daha fenaydım
annemin karnı çok çatlak
bnmkinde bişiy yok
o yüzden ben bu defa hiç bişiy kullanmıorum
üşenirim zaten:))))

bu arada DENİZCİMkaç gündür sorıyım diyorum senin ismin tuğba mı
nerden çiktı diyceksin
bi profil foton vardı ya senin işte ben o fotoya çok yakıştırdım bu ismi

neyse hadi sonra görüşrüüz
bnde çıkcam şimdi
hepinizi öptüm
tahminim mide fesatı geçirmek üzre olurum bugün gelemem ama gelirsem sizde olursanız görüşürüz gene

opuyorumnanaktan

iftar vakti geldikçe herkes kaçıor tek tek.ben yemeğimi yaptım,sofrayı bile hazırladım iftar vaktini beklemek kaldı geriye,bi girip bakim dedim ama maşallah yine kaynatmışsınız

canım ben de dalin in mor şişeli bebek yağını aldım karnım akşam yemekten sonra çok gerilio oturup kalkarken bile acıo yani o yüzden onu sürüyorum sanki iyi gelio yumuşatıo
annemde de kardeşimde de hiç çatlak olmadı inş bende de olmass zemuszemus
Allah oruçlarınızı kabul etsin
loliscimm Allah kabul etsin.. zor yaa insan yanlızken yiyemio ama benim gibi aç olunca yerr kaydirigubbakcemile3 önceleri bende yiyemezdim ama şimdi yiyiyorum valla :jeyyar: kimseyi beklemiyorumm
neyse kimseler kalmamışş herkes iftar telaşında anlaşılan kocişler geldi opuyorumnanaktan
herkese afiyet bal şeker olsun löp löp et olsunn opuyorumnanaktan

iyiakşamlar güzel hamişler

tetenoz aşısından falan konuşmuşsunuz bn salı günü oldum ilkini ikinciside 17 eylülde olucak

bide bnden kan ve idrar aldılar buda 4 ayda bir yapılıomuş hamilelere düzenli olarak

bizim burda top patladı oruçluların orucunu allah kabul etsin bende tutmak istiyorum ne ailem ne eşim izin vermiyor..denicem ama dayanabilirim inşallhh

kızlar yemek yedik yine başladı midem kaynayıp yanmaya:a015:

bende yidimmm cokacimcoook
ama çok su içiyorum ve karnım sanki acıkıo :1shok: neden bööle oluo
yarım saat oldu daha yiyelii
sizde de oluyomu yoksa ben mi anormalimm sempatiksalakcinni
benim de arada yanma oluo onun için doktorum gaviscon verdi iyi gelio naneli gibi ferahlatıo delikafadulden

bizim burda top patladı oruçluların orucunu allah kabul etsin bende tutmak istiyorum ne ailem ne eşim izin vermiyor..denicem ama dayanabilirim inşallhh

canım belki insan dayanmasına dayanır ama bebek için çok sakıncalı diyolarra.s ama yine de sen bilirsinn
hem dinimizde bi zorlama getirmemiş ben sonra telafi ederim die düşünüyorumm ama çocuk için telafisi olmass a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…