- 11 Ağustos 2008
- 12.347
- 1.657
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.541
vuslatyaren geçmiş olsun canım
kaşıntı için mi gidecektin?
cancer bende hissetmeye başlamadım
arada bi pıt pıt ları hissediyorum ama bende emin değilim
vuslatyaren geçmiş olsun canım
kaşıntı için mi gidecektin?
cancer bende hissetmeye başlamadım
arada bi pıt pıt ları hissediyorum ama bende emin değilim
canım inşallah tez zamanda sonuçlanırdaevet ya kaşıntı için gittim kadın doğum prof.a o fakültede 2farklı bölüme yönlendirdi,fakültede bazı tahliller yapıldı 1tahlilim kaldı o da özelde yapılıyomuş 60TL.bugün yarın onu da yaptırıp hem fakülte hem profa tekrar gidecem.karaciğer enz yüksek çıkıyo 0-64 arası olması gereken bi değer bende 377 olmuş.bazı değerler öle 2-3 katına çıkmış yani.karaciğerimi zorluyo hamilelik ama bakalım inş derdini veren RABBİM dermanını da verir.ama ALLAHIM kimseye yaşatmasın bu kaşıntı çok berbat bişey.
evet ya kaşıntı için gittim kadın doğum prof.a o fakültede 2farklı bölüme yönlendirdi,fakültede bazı tahliller yapıldı 1tahlilim kaldı o da özelde yapılıyomuş 60TL.bugün yarın onu da yaptırıp hem fakülte hem profa tekrar gidecem.karaciğer enz yüksek çıkıyo 0-64 arası olması gereken bi değer bende 377 olmuş.bazı değerler öle 2-3 katına çıkmış yani.karaciğerimi zorluyo hamilelik ama bakalım inş derdini veren RABBİM dermanını da verir.ama ALLAHIM kimseye yaşatmasın bu kaşıntı çok berbat bişey.
kızlar eşim dün bunu beğendi ama fiyatı çok gibi 549,00
herkese günaydınlarrrrrrr
işe gitmeden damladım haber veriyim diye sıkı durun geliyorrrdelikafadulden
oğluşumuz olucakkkkkk nazlı oğluşşşgamyoncuiremsu nihayet öğrendik günlerden sonra yine inat etti ama zafer benim
öğrenmeden kalkmıycam dedim derin derin nefes aldım kalktım dolaştım tekrar baktı dktr bir boşlukta gördük pipisini nihayet :sm_cool:neyse ayrıntılı sonra konuşuruz ben işe gidiyom ordan bakarım hepicinizi öptük teyzoşlarrr:dance:
sağolun dirimcim,denizcim.ALLAH size yaşatmasın.evet dirim karaciğer enz yüksek çıkmasıyla ilgili galiba bide safra ile ilgili tahlil yapılcak işte özelde.bakalım hayırlısı.
evet canım ikisinin fiyatı yok canım küçük değil hem oto koltuğu hemde taşımadeniz ikisinin fiyatı mı 549 tl?
ana kucağı küçük gibi geldi resimde mi öyle duruyor acaba?
çok şekerler kraft olduğu için pahalı ama uygunlarıda var yine kraft olan
kızlarr küçükinsan die bi site var üye oldum güzel bilgiler varr size de tavsiye edeyim dedimm opuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım bizimde erkekti ve bacaklarını kasmıştı oda nazlıydı doktor baya uğraşmıştı
sağol canım evet bizimkide çok inat yaptı ama yılmadım öğrendik:lepi:senin karınca gibi hissettiğin bebişin hareketleri canım gözün aydın senindeaklinialirimsmilebende bebeğimi hissedebiliyorum acaba gerçekten bebekmi böle bir karıncalanma içimde sanki karınca dolaşıyormuş gibi acaba bebekmidir yemek yediğim ve tatlı yediğim zamanlar özellikle çok hissediyorum
evet kız beklerken oğlan deyince şaşırdık kaydirigubbakcemile3ama çevremdekiler hep oğlun olucak sen bi güzelleştin diyolardı ilk hamileliğimdede güzelleşmiştimzemuszemusseninde gözün aydın cnm test sonucun iyi çıkmış sevindimalkisalkisalkiscanım maşallah
ne güzel bi duygudur kimbilir bende daha hissetmeye başlamadım
canım günaydın a.s.
canım günaydın,
bende saat 10 oldu mu uyuklamaya başlıyorum fisfisfis
canım günaydın kaydirigubbakcemile5
canım sanada günaydın a.s.
:teytey:
hihhiih ben demiştim bide erkek oluyormuş diye sempatiksalakcinni
kız kız dedik oğlan oldu
canım çok sevindim adına alkisalkisalkis
gözün aydın
sağol bitanem inanki bende çok rahatladım sağlıklı olsunda önemi yok diyoruz ama bir yandanda meraktan çatlıyoz işte delikafadulden:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: ayyy canım inan çok sevindim ben demiştimmm :jeyyar: bak gösterdi pipisiniii hihoyyyt ayy benim oğluşuma arkadaş geliooo :sm_cool: :sm_cool: ayy tekrardan tebrik ederim cnmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis oh beee rahatladım vallaa :lepi: olumunekankayizsmile
neyse canım yine kaynatırıss tekrardan hayırlı olsunn opuyorumnanaktan :teytey: :teytey:
kolay gelsin cnmm görüşürüssss
sabahdan beri bu haberi bekliodumm :sm_cool: delikafadulden
sağol canım inşallah en kısa zamanda sende öğrenirsinopuyorumnanaktanHerkese günaydiiiiiiiiiiiinbayanssulusmile
Cancercim senin adina cok sevindim zemuszemus ben ise cok hafif hisseder gibi oluyorum ama öyle tam belirgin degil canim
Manolyacim umarim güzel haberlerle gelirsin ...
Citoscum gözün aydin canim oglun oluyormus, Allah kucagina almayi da nasip eder insallah ... zemuszemus
Su cinsiyeti birde ben ögrene bilsem ya kizlar deli olucam artik .. delikafadulden
evet dünürlük aynen devam ama roller değişti kız evi naz evi sen olucan artık :roflol:günaydın güzel annelerrr
canım bizim dünürlük devam ediyor yani kaydirigubbakcemile3 gözün aydın iyi bak damadıma
sağol cancercim benim gelin hazır siz başınıza kayırın artıkkaydirigubbakcemile3gözün aydın cnm.bizim oğlanlar çoğunluğu ele geçirdi yeniden.yakında gelin kavgası yaparız
cnm benimki karıncalanma şeklinde değil resmen tekmeledi.hatta ben mi yanılıyorum diye eşimde elini koydu karnıma 2 defada onun elini tekmeledi.
söylediğin şey mantıklı aslında yemek yediğin zaman hissediyorsan büyük ihtimal bebişindir.takla atıyorlar keratalar içerdekaydirigubbakcemile3
sağol belgüncüm bende kız hissediyordum ama tersi çıktıHerkese kocaman günaydınnnnnnnn zemuszemus
hadi bakalım git gel hayırlısıyla gör kızını canım
ayy negüzellll çok sevindim adına hadi gözün aydın cancercim herkes hissetti bir ben hissedemedim diyen bende varım bakk inş en kısa zmaanda hissederim bende ayy ne güzle bir duygudurrr:))
günaydınnn canımm hadi gözün aydınnn ayyyy oğlun olacak demekk heheheh herkes kız dedi erkek çıktı aslan parçasııı hihoyyyt :teytey: ayyy nasıl sevindim anlatamamm iiki gitmişsin bakhihoyyyt ohhh be dünya varmış ben bile rahatladım:))))))
çok güzel cnm hadi gözün aydın sevindim 3lü testin ii çıkmasına..ayyy benimde aminosentez olalı 11 gün oldu sonucu almama kaldı 17-20 gün...
zaten ben hep soruyordum dktra böyle olunca kızmı oluyor diye hiç net cevap vermiyordu oğlanda olabilir onunda nazlısı oluyor diyıordukaydirigubbakcemile3sağol canım aminnn inşallah sağlıkla kucaklarız hepimiz:Saruboceq:citoscum sende nihayet cinsiyeti öğrenebildin hayırlı olsun canım.
bi de cinsiyeti göstermeyenler kızdır derler.sen bu tezi de çürütmüş oldun.
RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:
gözün aydin canim ... bayanssulusmile
tavsiyen için teşekkürler.ben çatlaklar için bebe yağı kullanıyorum.banyodan çıkarken vücudum nemliyken heryere sürüyorum sonrada hafif duruluyorum.:kedi:
bir sey degil canim, bu sefer bende öyle yapiyorum, ikincide akillandim -tatlicadiarzu-
ayy inşş canım sende en kısa zamanda öğrenirsinn opuyorumnanaktan ya siz öğrenmedikçe ben meraklanıyorumm delikafadulden Allah ım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşş
aslında cinsiyet önemli değil ama insan merak edio işte boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 canim güldürdün beni, sagol canim inan meraktan catliycam, ama sende merak ediyorum deyince tuhaf oldum, yani cok sevindim, duygulandim agliycam simdi bääähhhh senağlama ... opuyorumnanaktan
teşekkürler canım.bizimde ilk tarama 7 eylülde
bide bizim cd miz olsaydı,maşallah canım
canım bende pek hissetmediğim için daha hamile gibi hissetmiyorum kendimi:)
maşallah
gözün aydin canim ... bayanssulusmile
canım bende göbeğe,bacaklara sırtıma felan sürüyorum
göğüslerede sürmek lazımmış ayrıca
kimi hamilenin kolları da çatlıyormuş
biz en iyisi heryeti yağlıyalım
dimi canim heryerimizi yaglayalim bu sabah bende dusdan sonra yaglamisim, ayiptir söylemesi hafif sakarimdir, yani uyku sakari ... fark etmemisim, yaglandiktan sonra badi giydim, tabi bir is yerinde geldim badiden disar gecmis cok komik bir görüntü olusmus :kedi:
evet ya kaşıntı için gittim kadın doğum prof.a o fakültede 2farklı bölüme yönlendirdi,fakültede bazı tahliller yapıldı 1tahlilim kaldı o da özelde yapılıyomuş 60TL.bugün yarın onu da yaptırıp hem fakülte hem profa tekrar gidecem.karaciğer enz yüksek çıkıyo 0-64 arası olması gereken bi değer bende 377 olmuş.bazı değerler öle 2-3 katına çıkmış yani.karaciğerimi zorluyo hamilelik ama bakalım inş derdini veren RABBİM dermanını da verir.ama ALLAHIM kimseye yaşatmasın bu kaşıntı çok berbat bişey.
canim gecmis olsun
umarim tez zamanda kurtulursun
benimde hamilelikte daima vagin bölgesinde mantar olusuyor, oda ayri bir dert,
inan hem kasinti, hemde sizinti yapiyor anliycan cok geriyor beni ohaoldumsmile
canim cok begendim ... cok güzelmis
çok teşekkür ederim belgüncüm.inan muhteşem birşey umarım sende en kısa zamanda hissedersin.sen henüz 18.haftanın içindesin ben 20.haftamdayım yeni hissettim.umarım sen benim kadar geç hissetmezsin.
ben hep sağlıklı olsunda hissetmesemde olur diyordum ama biryandan da içim gidiyordu burda anlatıldıkça.:kedi:
belguncuğum günaydın canım
teşekkürler
inşallah seninde amniyosentezin sonucu güzel çıkar canım
güzel haberlerini bekliyoruz
güzelmiş cnm ama gerçekten fiyatı yüksekmiş bence biraz daha araştırın CADIARZU
sanada geçmiş olsun vuslatyarencim inşallah tahlillerin iyi çıkara.s.sağolun dirimcim,denizcim.ALLAH size yaşatmasın.evet dirim karaciğer enz yüksek çıkmasıyla ilgili galiba bide safra ile ilgili tahlil yapılcak işte özelde.bakalım hayırlısı.
sağol mügecim önce sağlık tabiki işte dediğim gibi insanız merakta edemeden duramıyozkaydirigubbakcemile3canım gözün aydın :) öncelikle bebeklerin sağlıklı olması önemli tabii ama insan cinsiyetini de çoook merak ediyor. sonunda öğrenebilmene çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?