2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

vuslatyaren geçmiş olsun canım
kaşıntı için mi gidecektin?

cancer bende hissetmeye başlamadım
arada bi pıt pıt ları hissediyorum ama bende emin değilim

neyse canlar.ben gidip biraz uzanayım belki yine hissederim oğluşumu.
hepinize güzel bir gün diliyorum.hepinize hayırlı cumalar a.s.
fazla kaynatmayın okuması zor oluyor

citoscum sende nihayet cinsiyeti öğrenebildin hayırlı olsun canım.
bi de cinsiyeti göstermeyenler kızdır derler.sen bu tezi de çürütmüş oldun.
RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:

cnm ben pıtpıtları hiç önemsemiyordum bağırsak hareketi diye.akşamki hareketlerini hissedince o pıtpıtlar gerçekten gaz gibi geliyor bana.
en kısa zamanda hissedersin sende umarım a.s.:Saruboceq:

evet ya kaşıntı için gittim kadın doğum prof.a o fakültede 2farklı bölüme yönlendirdi,fakültede bazı tahliller yapıldı 1tahlilim kaldı o da özelde yapılıyomuş 60TL.bugün yarın onu da yaptırıp hem fakülte hem profa tekrar gidecem.karaciğer enz yüksek çıkıyo 0-64 arası olması gereken bi değer bende 377 olmuş.bazı değerler öle 2-3 katına çıkmış yani.karaciğerimi zorluyo hamilelik ama bakalım inş derdini veren RABBİM dermanını da verir.ama ALLAHIM kimseye yaşatmasın bu kaşıntı çok berbat bişey.

canım inşallah tez zamanda sonuçlanırda
sen de kurtulursun,çaresi vardır mutlaka
kaşıntı, karaciğer enz.yüksek çıktığı için mi olabilirmiş canım

canım inşallah bir an önce geçer çok geçmiş olsun

sağolun dirimcim,denizcim.ALLAH size yaşatmasın.evet dirim karaciğer enz yüksek çıkmasıyla ilgili galiba bide safra ile ilgili tahlil yapılcak işte özelde.bakalım hayırlısı.

canım gözün aydın :) öncelikle bebeklerin sağlıklı olması önemli tabii ama insan cinsiyetini de çoook merak ediyor. sonunda öğrenebilmene çok sevindim

sağolun dirimcim,denizcim.ALLAH size yaşatmasın.evet dirim karaciğer enz yüksek çıkmasıyla ilgili galiba bide safra ile ilgili tahlil yapılcak işte özelde.bakalım hayırlısı.

çok geçmiş olsun canım ama mutlaka bir çaresi vardrı. sen kendini üzme ki bebek de üzülmesin... en kısa zamanda şikayetlerin geçer inşallah...

kızlarr küçükinsan die bi site var üye oldum güzel bilgiler varr size de tavsiye edeyim dedimm opuyorumnanaktan

deniz ikisinin fiyatı mı 549 tl?
ana kucağı küçük gibi geldi resimde mi öyle duruyor acaba?
evet canım ikisinin fiyatı yok canım küçük değil hem oto koltuğu hemde taşıma
çok şekerler kraft olduğu için pahalı ama uygunlarıda var yine kraft olan

dün ilk defa baktık araştırcaz tabi daha eşimin dayısı alacakmış daha çok araştırırız

hayırlı olsun canım bizimde erkekti ve bacaklarını kasmıştı oda nazlıydı doktor baya uğraşmıştı

bende bebeğimi hissedebiliyorum acaba gerçekten bebekmi böle bir karıncalanma içimde sanki karınca dolaşıyormuş gibi acaba bebekmidir yemek yediğim ve tatlı yediğim zamanlar özellikle çok hissediyorum
sağol canım evet bizimkide çok inat yaptı ama yılmadım öğrendik:lepi:senin karınca gibi hissettiğin bebişin hareketleri canım gözün aydın senindeaklinialirimsmile

evet kız beklerken oğlan deyince şaşırdık kaydirigubbakcemile3ama çevremdekiler hep oğlun olucak sen bi güzelleştin diyolardı ilk hamileliğimdede güzelleşmiştimzemuszemusseninde gözün aydın cnm test sonucun iyi çıkmış sevindimalkisalkisalkis

sağol bitanem inanki bende çok rahatladım sağlıklı olsunda önemi yok diyoruz ama bir yandanda meraktan çatlıyoz işte delikafadulden

sağol canım inşallah en kısa zamanda sende öğrenirsinopuyorumnanaktan

günaydın güzel annelerrr

canım bizim dünürlük devam ediyor yani kaydirigubbakcemile3 gözün aydın iyi bak damadıma
evet dünürlük aynen devam ama roller değişti kız evi naz evi sen olucan artık :roflol:

sağol cancercim benim gelin hazır siz başınıza kayırın artıkkaydirigubbakcemile3

sağol belgüncüm bende kız hissediyordum ama tersi çıktıhayırlı evlat olsun hepimizinki inşallah:Saruboceq:

zaten ben hep soruyordum dktra böyle olunca kızmı oluyor diye hiç net cevap vermiyordu oğlanda olabilir onunda nazlısı oluyor diyıordukaydirigubbakcemile3sağol canım aminnn inşallah sağlıkla kucaklarız hepimiz:Saruboceq:

ayyy inşş canımcımm inşşş aynen bende hep sağlıklı olsunda diyorum ama içimde gitmiyor değil hani

belguncuğum günaydın canım
teşekkürler
inşallah seninde amniyosentezin sonucu güzel çıkar canım
güzel haberlerini bekliyoruz

inş canım aminn inş..

ah canımm kıyamam yaaa yüksekte( rabbim şifanı versin inş..tezzz zamanda inş bir problem çıkmaz canım çok çok geçmiş olsun tekrardan güzle haberlerini bekliyoruz

kızlar eşim dün bunu beğendi ama fiyatı çok gibi 549,00

çok şeker cnm ama kraft olmasından dolayı çok pahalı yani çokd aha uygunları vardır bence daha uygunu ve yine güzel bulabilecekken bukadar para vermemek daha ii diye düşünüyorum hem bak daha oğluşunun birrr sürüüü eksikleri olacak opuyorumnanaktan

kızlar eşim dün bunu beğendi ama fiyatı çok gibi 549,00
güzelmiş cnm ama gerçekten fiyatı yüksekmiş bence biraz daha araştırın CADIARZU

sanada geçmiş olsun vuslatyarencim inşallah tahlillerin iyi çıkara.s.

canım gözün aydın :) öncelikle bebeklerin sağlıklı olması önemli tabii ama insan cinsiyetini de çoook merak ediyor. sonunda öğrenebilmene çok sevindim
sağol mügecim önce sağlık tabiki işte dediğim gibi insanız merakta edemeden duramıyozkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…