2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

teyzesi bizim prensesimiz olacak sen bunun rengine aldanma nette bu renkte buldum onu koydum 2 renk seçeneği daha varmış

teyzesi bizim prensesimiz olacak sen bunun rengine aldanma nette bu renkte buldum onu koydum 2 renk seçeneği daha varmış

denizcim bişi dicem sana gülmeyin:))))))))))))paylaştığın bebek arabasına bakınca bir an çitos payylaştı sandım okadar merakla beklemişim ki cinsiyetini öğrenince piskolojime yer etmiş gözüm öle gördü valla:)))))))))))))))))))))))))))neyse farketmiyor bebek arabası pembe mavi çok güzel ama birascık pahalı biraz daha araştırınnn benceeee mucuks:)))

kaydirigubbakcemile3 ay dün ben ciciler alırken kızıma eşim bakmış hoşuna gitmiş ama pahalı geldi bize sağlam bişi olsunda marka olmasa da olur

merhaba kızlar bu akşam kayınvalidemler gelcek yine yemek ye baskısı süt iç yogurt ye baskısı yaptı iki lafındamn biri bu yemiyosun yemiyosun dün akşam komşuda bende dedimki sürekli yanımdamısın nerden biliyosun yemek yemediğimi dedim komşuda artık eskisi gibi değil yiyo yemek dedi ya öylemi dedi sanırım biraz alındı anladım hareketlerinden ama hala süt iç baskısı yapıyo aldırmamaya çalışıyorum ama olmuyo :umursamaz:kafayı yedircek yakında banasempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

Akşam eve gider gitmez çekecem cicilerimizi ekleyecem sonra da bakalım beğenecek misiniz
merakla bekliyor olucaz cnm:jeyyar:bizde pazar günü bakıcaz bişiler beşiğini önceden beğenmiştim zati hastane çıkışı bakıcam tulum falan alıcam off birsürü şey var alıcak bir güne sığmazki:2:

kizlar hiziniza güc yetmiyor ...
ben biraz calisayim ara sira göz atarim
vaktim oldukca yazarim öpülüdünüz Şeniz
kolay gelsin cnm bende işime bakıyım buralardayım

sen çocukmusunda baskı yapıyor anlamıyorumki :umursamaz:canın istediği sürece yersin alla alla kaynanatörlük yapıcak ya illaki takma kafana salla gitsin ne yaparsan yap daha fazlasını isterler senden taviz verme asla canımlmaz:

canım yavaş yavaş alırız daha zamanımız çok ben az az alacağım şimdilik 7 parça bişi aldım

canım hayırlı olsun ogluşun göstermiş sonunda sağ salim kucagına al mehmet serdarını inş.

hiç sorma ya çattık laelaelaelaelae ne yicemi biliyorum ben söylemesine gerek yok önceden yiyemiyodum mide bulantılarım yüzünden ne yesem çıkarıyodum torunu gelişemiycek diye korkuyo benle alakası yok aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…