- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.561
çok şeker cnm ama kraft olmasından dolayı çok pahalı yani çokd aha uygunları vardır bence daha uygunu ve yine güzel bulabilecekken bukadar para vermemek daha ii diye düşünüyorum hem bak daha oğluşunun birrr sürüüü eksikleri olacak opuyorumnanaktan
tickerimi değiştireyim artık
teyzesi bizim prensesimiz olacak sen bunun rengine aldanma nette bu renkte buldum onu koydum 2 renk seçeneği daha varmış
denizcim bişi dicem sana gülmeyin:))))))))))))paylaştığın bebek arabasına bakınca bir an çitos payylaştı sandım okadar merakla beklemişim ki cinsiyetini öğrenince piskolojime yer etmiş gözüm öle gördü valla:)))))))))))))))))))))))))))neyse farketmiyor bebek arabası pembe mavi çok güzel ama birascık pahalı biraz daha araştırınnn benceeee mucuks:)))
kızlar eşim dün bunu beğendi ama fiyatı çok gibi 549,00[/QUOTE]
Bende bakmıştım kraftta çok beğenmiştim. 3'lü modelleri vardı benim gibi herşeyi takım olarak kullanan birisi için çok ideal görünmüştü.Sonra biraz araştırma yaptım kk da herkes en önemli şeyin hafiflik olduğunu söylüyor. tek elle açık kapanmasını istiyorlar. fonksiyonundan çok bunlar önemliymiş. bide kraft ağır olarak nitelendirilmiş. bakıcaz artık.
değiştirdimevet en mavişinden olsun gamyoncuiremsu listeye ekledim bende sabah okur okumaz
değiştirdimsağol canımŞeniz
mehmet serdar olucak cnmopuyorumnanaktanSerdar mı olacak ismi onuda ekleyeyim
merakla bekliyor olucaz cnm:jeyyar:bizde pazar günü bakıcaz bişiler beşiğini önceden beğenmiştim zati hastane çıkışı bakıcam tulum falan alıcam off birsürü şey var alıcak bir güne sığmazki:2:Akşam eve gider gitmez çekecem cicilerimizi ekleyecem sonra da bakalım beğenecek misiniz
mehmet serdar olucak cnmopuyorumnanaktan
kolay gelsin cnm bende işime bakıyım buralardayımkizlar hiziniza güc yetmiyor ...
ben biraz calisayim ara sira göz atarim
vaktim oldukca yazarim öpülüdünüz Şeniz
sen çocukmusunda baskı yapıyor anlamıyorumki :umursamaz:canın istediği sürece yersin alla alla kaynanatörlük yapıcak ya illaki takma kafana salla gitsin ne yaparsan yap daha fazlasını isterler senden taviz verme asla canımmerhaba kızlar bu akşam kayınvalidemler gelcek yine yemek ye baskısı süt iç yogurt ye baskısı yaptı iki lafındamn biri bu yemiyosun yemiyosun dün akşam komşuda bende dedimki sürekli yanımdamısın nerden biliyosun yemek yemediğimi dedim komşuda artık eskisi gibi değil yiyo yemek dedi ya öylemi dedi sanırım biraz alındı anladım hareketlerinden ama hala süt iç baskısı yapıyo aldırmamaya çalışıyorum ama olmuyo :umursamaz:kafayı yedircek yakında banasempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-
merakla bekliyor olucaz cnm:jeyyar:bizde pazar günü bakıcaz bişiler beşiğini önceden beğenmiştim zati hastane çıkışı bakıcam tulum falan alıcam off birsürü şey var alıcak bir güne sığmazki:2:
sağol canım opuyorumnanaktantahminleri boşa çıkardı bizim ufaklık tam süpriz yaptı kaydirigubbakcemile3Anammmm..Citos ogluşun mu gelior..Bu kadar nazlanınca ben kesin kız demiştim.:Neyse bi prens daha geldi aramıza inş..Gözün aydın .. gamyoncuiremsu
kolay gelsin cnm bende işime bakıyım buralardayım
sen çocukmusunda baskı yapıyor anlamıyorumki :umursamaz:canın istediği sürece yersin alla alla kaynanatörlük yapıcak ya illaki takma kafana salla gitsin ne yaparsan yap daha fazlasını isterler senden taviz verme asla canımlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?