- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.581
bencede kaynanalara taviz yok herşeye karışmaya bayılıyorlar sanki kimsenin onlar kadar aklı yok
evet doğru söylüyon daha zaman çok ama ben biraz tez canlıyım hemen herşey bir anda olucak sempatiksalakcinnisabırsızım birazkaydirigubbakcemile3canım yavaş yavaş alırız daha zamanımız çok ben az az alacağım şimdilik 7 parça bişi aldım
çocuk olunca ne olcak kimbilir
sağol canım cümlemizde sağ salim alırız inşallahopuyorumnanaktancanım hayırlı olsun ogluşun göstermiş sonunda sağ salim kucagına al mehmet serdarını inş.
hiç sorma ya çattık laelaelaelaelae ne yicemi biliyorum ben söylemesine gerek yok önceden yiyemiyodum mide bulantılarım yüzünden ne yesem çıkarıyodum torunu gelişemiycek diye korkuyo benle alakası yok aslında
canım valla benimki ocaktan sonra burdayım dio hiç çekemem valla iki suratla ne demek istediğimi anlar gider evine doğum yaptıktan sonra tamam yardıma ihtiyaç oluyor ama anneyle bebeğin başbaşa kalması gerekiyor ve elde bebeği mıncıklıycaklarını düşündükçe sinirim tepeme çıkıyor valla koycam beşiğine bir iki iğneli laf bu kadar herkes haddini bilmeli bence o kadar değil kötükedihüso
sağol canım cümlemizde sağ salim alırız inşallahopuyorumnanaktan
canım senin çok veya az yemenle alakalı değilki bebişinin beslenmesi makul ölçülerde yediğin yeterli zaten önemli olan sağlıklı beslenmen tabi bunu onların anlamasını bekleyemezsin dediğim gibi ne yaparsan yap illaki bilgiçlik taslıycaklar sen bide bebeğin doğduğunda gör allah yardım etsin sana boshayallersmile
biz anneme yakın taşıncaz zaten kaynanam da gelir ikisi beraber baksın bence bir zararı yok kaynanamı seviyorum
ne güzel bende seviyorum ama sürekli ye diye baskı yaparken sinirlerimi zıplatıyo o kadar
şanlısın valla ne diyeyim boshayallersmilebenim kaynanam da ye der ama sıkmaz öyle
kaynanama gıcık oluyorummmmm çok ısırarcı her akşam yemekleri orda yiyoruz eşime yemekten sonra kalk gidelim diyorum yok gitmeyin süt iç aynı dırım bendede varki ben sütten nefret ederim onun yerine bol bol yağurt yiyorum sevmediğim şeyleri zorla önüme getiriyor zaten bir kaç problem yaşadığımız için sevmiyorum kim nederse desin hiç bir zamanda sevmeyeceğim onun yüzünden maddi olarak çöktük kendimizi anca toparlıyoruz ben eşimi baazı konularda düzeltikçe o başına buyruk karar verdiriyor o yüzden gıcık oluyorum zaten tek erkek 3 kız kardeşi var eşimde hiç destekçim olmadığı için anneci babacı sürekli o yüzden aile fertlerini sevmiyorum hepsi batıyor bana
günaydın kızlarrrrr
çitos valla senin bebişin cinsiyetini merak ettim,önce bi geçmişe bakim sonuç neymiş diye öyle yazayım dedim,hadi gözün aydın arkadaşım ben de yarın öğrenicem inşallah.
kızlar yaa kaynanalar çekiştiriliyor ama ayıp bensiz olur mu
benim kaynanam da ye der ama sıkmaz öyle
sağol canım darısı başına inşallah senin bebişte benimki gibi naz yapmaz hemen gösterirkaydirigubbakcemile3günaydın kızlarrrrr
çitos valla senin bebişin cinsiyetini merak ettim,önce bi geçmişe bakim sonuç neymiş diye öyle yazayım dedim,hadi gözün aydın arkadaşım ben de yarın öğrenicem inşallah.
kızlar yaa kaynanalar çekiştiriliyor ama ayıp bensiz olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?