2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çocuk olunca ne olcak kimbilir

canım valla benimki ocaktan sonra burdayım dio hiç çekemem valla iki suratla ne demek istediğimi anlar gider evine doğum yaptıktan sonra tamam yardıma ihtiyaç oluyor ama anneyle bebeğin başbaşa kalması gerekiyor ve elde bebeği mıncıklıycaklarını düşündükçe sinirim tepeme çıkıyor valla koycam beşiğine bir iki iğneli laf bu kadar herkes haddini bilmeli bence o kadar değil kötükedihüso

sağol canım cümlemizde sağ salim alırız inşallahopuyorumnanaktan
canım senin çok veya az yemenle alakalı değilki bebişinin beslenmesi makul ölçülerde yediğin yeterli zaten önemli olan sağlıklı beslenmen tabi bunu onların anlamasını bekleyemezsin dediğim gibi ne yaparsan yap illaki bilgiçlik taslıycaklar sen bide bebeğin doğduğunda gör allah yardım etsin sana boshayallersmile

allahtan benimkiler yakın gelcem diyen yok dogumdan sonra annemi çagımayı düşünüyom ama annemde onlar darılırlar diye düşünüyo neyse o gün gelsin bakacazalsanaalsanasmile

ben artık yiyorum zaten günlük meyve süt yogurt su ne yemem gerekiyosa yiyebildiğim kadar yiyorum ama bunu anlatamıyorum neyse yapcak bişiy yok bakcaz bu akşam neler olcakkötükedihüso

Kızlar nasılsınız? Sayfalar almış yürümüş, geçmişi okuyamıyorum yoğunluktan maalesef, neler yapıyorsunuz? Yaaa sizin göbüşlere baktım da kendim de utandım, 6 aylık top gibi duruyo, üstelik sadece 1 kilo aldım, daha ilerleyen günlerde ne olacak hayal edemiyorum...

kaynanama gıcık oluyorummmmm çok ısırarcı her akşam yemekleri orda yiyoruz eşime yemekten sonra kalk gidelim diyorum yok gitmeyin süt iç aynı dırım bendede varki ben sütten nefret ederim onun yerine bol bol yağurt yiyorum sevmediğim şeyleri zorla önüme getiriyor zaten bir kaç problem yaşadığımız için sevmiyorum kim nederse desin hiç bir zamanda sevmeyeceğim onun yüzünden maddi olarak çöktük kendimizi anca toparlıyoruz ben eşimi baazı konularda düzeltikçe o başına buyruk karar verdiriyor o yüzden gıcık oluyorum zaten tek erkek 3 kız kardeşi var eşimde hiç destekçim olmadığı için anneci babacı sürekli o yüzden aile fertlerini sevmiyorum hepsi batıyor bana

dışardan baskı yapılınca ane aile huzuru ne iç huzur kalıyo Allaha havale ediceksin benim eşimde annesinin bitanesi başka erkek kardeşi var ama eşim başka öyle her zaman annesini dinlemez evlenmedende öyleymiş biz birlikte kararlar alıyoruz fikrimi soruyo çok şükür

günaydın kızlarrrrr
çitos valla senin bebişin cinsiyetini merak ettim,önce bi geçmişe bakim sonuç neymiş diye öyle yazayım dedim,hadi gözün aydın arkadaşım ben de yarın öğrenicem inşallah.
kızlar yaa kaynanalar çekiştiriliyor ama ayıp bensiz olur mu

iki saatir yazıcam unutuyorum bu gece sahurdan sonra çok zor uyudum sag tarafımda kasıgıma yakın sanki yırtılma oluyo çok canım acıyo ayakta durunca sanki derim ayrıverecekmiş gibi hissediyorum öne dogru egiliyorum tam dediğim yerdede küçükken oldugum ameliyat yerim var ondanmı kaynaklınıyo acaba bu acıma eyvahedigeldismile

benim kaynanam da ye der ama sıkmaz öyle

şimdi hangimiz daha şanslıyız bilemedim :))) benim kayınvalidem de hamile kalmadan önce de hamile kaldıktan sonra "yeme" diyenlerden :)))

hamile kalmadan önce tatlıya çok düşkündüm "çok yeme" derdi :))

geçenlerde dedim ki "anne artık dondurma bile istemiyor canım, yiyemiyorum" "ooo iyi işte ne güzel" dedi :)))

bu arada kilo problememim falan da yok... boyum da 1.75.

ama benim kayınvalidemde zayıflık takıntısı var maalesef. iyi kadın, hoş kadın, seviyorum da kendisini ama maalesef böyle... yemek konusunda kendine bile eziyet eder. kilo almamak için çok sevdiği şeyleri bile yemez, içmez...

Aaa, bir de yaş takıntısı var. "Bu genç yaşımda babaanne oluyorum" diyor ama 53 yaşında :))

Ne yapalım, onu da böyle kabul ediyorum ben, evet bazen sinirleniyor insan ama bunlar için hayatı kendime, eşime ve bebeğime zehir edemem....

slm kızlar biraz uyudum geldim.
dün kaynanama gitmiştim ya arkadaşına battaniye siparişi vermiş örgü.bana dediki zıbınına,battaniyesine hiç karışma ben elimden geldiğince hepsini alırım dedi.sen ne zaman müsait olursan gel gidelim beğen dedi.Allah razı olsun valla.
doğumda annem yanımda olur kaynanam içinde en uygunu bu.çünkü görümcem hasta olduğu için başımda bekleyemez.ama yinede ziyaret eder.

sağol canım darısı başına inşallah senin bebişte benimki gibi naz yapmaz hemen gösterirkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…