2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar sanırım ben hariç herkess dertli kayınvalıdesınden benımkı 71 yasında esım tekne kazıntısı 40 yasında dogurmus kayınvalıdem öle herseyede karısmass kendı halındedır ıyı bırıdır yanı saygı gösterdıkce aramızda bı sorun olacagını sanmıyorum

benim kaynanam 43 yaşında babaanne olmaya baya hevesli şimdiden ördüğü cicileri sevip konuşuyor

benim ki yeme demez ya evine gittiğimde hemen sorar karnınız açmı diye toksak eğer meyve falan getirir yemesemde sıkmaz öyle hamileliğimin başında çok süt içiyordum dün de sordu sütü hala içiyor musun mu diye evet dedim iyi yapıyorsun dedi tuzlu fazla yeme ama eksiltme de dedi çünkü benim tansiyonum düşer sürekli

canım bunlar rahiminin genişlemesinden kaynaklı acılar merak etme hepimize oluyor zaman zaman özellikle haftası doldukça a.s

günaydın hanımlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
hayırlı mübarek cumalr hepimizeeeeeeeeee
tamamen unutmuştum sela verilmeye başlayınca geldi aklımaaaa

muhabbet çok güsel ve derin:kaynana :))

ama ben şimdi gidim,bi abdest alıp yasin okuyim...

kızlar azönce rüyamda bebişimi gördüm yaaaaaaaaaa
melek kızımı gördümmmmmmmm
ayyy hiç bitmesin istedimmmmmmmmmm

neyse ben gidim daa oğluma kahvaltı yaptırıcam
gelcem ama yine
hepinizi öptümm

evet baya bir sonra geldi aklı başına tüm kararları beraber alıyoruz ama giden gitti olan oldu zamanında şimdi bana sormuş kime sormuş ne önemi var

bizim iki tarafında ilk torunu evet seviyorlar hepsi seviniyor hayaller kuruyor ama ben çok severken bir anda böyle soğudum halada çok bayılmıyorum açıkcası ve annemde anneside aynı şehirde yaşıyoruz ama çok karıştı zamanında o yüzden ağzıyla kuş tutsa bana yaranamaz benden uzak Allaha yakın olsun bende hiç bir iç işlerine karışmam onlarda benden uzak dursunlar bir zahmet

slm kızlarr gece kaynatmışsınız yinee bakamadım geçmişe

çitos tickerdan anladım ki bi prens daha geliyor toiğe hayırlı olsun oğluşun canımm sonunda gösterdi şaşırttı beni ben hep kız zannederdim :))

kayınvalidemi bende çok seviyorum
ufak tefek şeyler oluyor ama hiç yansıtmıyoruz birbirimize
yaprak sarar dondurucuma koyar,yemek yapar gönderir
kızım sen çalışıyosun diye.halılarımı yıkar,evi temizlemeye gelir :hulya:
daha bir sürü şey ararım kızım niye aramıyosun seni özledim der
yemek yeme konusundada zorlamaz ye diye ama tabağımı doldurur akannehir
sesimi çıkarmadan yiyorum artık
dediğim gibi arada bi yanlış anlamalar oluyor ama ondada konuyu kapatıyoruz hemen

hala mönüye ihtiyacın varmı dün akşamki menü pek parlak değildi ama istersen verebilirim

oh oh maşallah benimkide elinden geleni verir evlendiğim günden beri sakınmıyo birşeyini
ilk hamile kaldıgım günden beri soruyo ne istiyosun diye belki iyi niyetinden yapıyo ama tarzı yanlış

dedğin gibi bazı şeyler kolay unutulmuyo mesela benimde kayınvalidem evlenmeden önce alışverişlerde çok sıkıntı yaptı çok strese soktu geçen sene 44 kilo oldum onun yüzünden ama evlendikten sonrada çok iyi davrandı birşeyini sakınmadı ama başta yaptıkları hala aklımda atmaya çalışsamda kafamdan iyi yönlerini bulmaya çalışsamda yinede düzelmiyo takmamaya çalışıyorum aklımdan uzaklaştırmaya çalışıyorum fazla muhabbete girmiyorum yoksa olmuyor.....

oh oh maşallah benimkide elinden geleni verir evlendiğim günden beri sakınmıyo birşeyini
ilk hamile kaldıgım günden beri soruyo ne istiyosun diye belki iyi niyetinden yapıyo ama tarzı yanlış
canım eski nesil oldukları için sanırım
tarzları mutlaka yanlış tabi
mesela geçen doğum günü vardı
kısır,yaş pasta vs.felan vardı
ben kısırı fazla aldım,hazır yaş pastayı sevmiyorum zaten
ye ye sen iki canlısın diye daha birinci koca dilimi yemeden ikinciyi koydular
bebeğe faydası yokki,zaten içinde katkı maddeside oluyor diyorum
ama laf uçup gidiyo,öyle ufak tefek şeyleri görmezden gelmeye çalışıyorum
sırf 2.dilimi almadım diye dirim az yiyor diyorlar
onlar öyle görmüş işte,yanlışlarını bu saatten sonra düzeltemeyiz

kayınvalidene içten bir tebrik koyuyorum :lepi::lepi:

benimki yanımda değil ama yanımda olsa seninki gibi olurdu çok iyidir saolsun severim kayınvalidemi

güzel bir siteye benziyor canım sağol

bişey değil canım opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 canim güldürdün beni, sagol canim inan meraktan catliycam, ama sende merak ediyorum deyince tuhaf oldum, yani cok sevindim, duygulandim agliycam simdi bääähhhh senağlama ... opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan ayy canım benimmm inş hep böyle sadece mutluluk gözyaşları olur topiğimizde olumunekankayizsmile

Akşam eve gider gitmez çekecem cicilerimizi ekleyecem sonra da bakalım beğenecek misiniz

hemen bekliyorus cnmm opuyorumnanaktan

biz anneme yakın taşıncaz zaten kaynanam da gelir ikisi beraber baksın bence bir zararı yok kaynanamı seviyorum

canım bende seviyorum ama bazen ne dediğini bilmiyoo löp die söyleyiveriooo :1shok: kalıyosun böyle

cnm bende uyudum biras öyle geldim geçmişi okiyim dedim valla bayağ kaynatmışınıss zemuszemus
ay ne güsell böyle kaynanalarda varmı halaa :1shok: kıs seninki belgesellere konu olur dünya konuşurr delikafadulden ne kadar iyi düşünmüşşş opuyorumnanaktan

aynenn canım bende onu diyorumm hani hiçbişeyi sakınmas zaten ben tek gelinim eşim de ööle ailesine pek düşkün değildir ewlenmeden önce ayrılmış zaten ewden
yani kıymetliyim ama ye baskısı çok üzerimde her lafın başı ufacık olcak o bebek bakamıcan hasta olcak başlarda hele tutunamıcak düşcek filan diodu o ööle dedikçe benim moralim daha çok bozuluyodu hep ağlayarak gidiyodum doktora mafoldumben zaten bişey yiyemiyorum bide ööle dedikçe mafoldumben iice moral gidiyodu
neyseki artık kıtlıktan çıkmış gibi yiyiyorumm cokacimcoook delikafadulden

ay hayırlı cumalar bu arada bende biras okuyayım ööle gelirim tekrardann
Allah ım dualarınızı kabul etsin arkadaşlarr opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kayınvalidene içten bir tebrik koyuyorum :lepi::lepi:

benimki yanımda değil ama yanımda olsa seninki gibi olurdu çok iyidir saolsun severim kayınvalidemi

canım ya bazen okadar utanıyorum ki,
dolabındakini çıkartıp veriyor,
var desem de olsun diyor
Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın canım benim
siz farklı şehirlerdemisiniz?

CADIARZU haklısın düzelmiyo idare etcez artıkmirmirmirmir

merhaba kızlar,
yokluğumu fırsat bilip amma yazmışsınız ya. ama insaf, nasıl okunacak bu kadar şey?
citos, hoşgeldin canım, merak ettik seni. ama neyse, dönüşün muhteşem olmuş. demek oğlun oluyor, tebrikler ve hayırlı olsun.
dün atıl yüksel'e gittik, randevular falan kaymış, tüm gün oradaydık. bebişimin tüm organları sağlam ve tam şükür.
amaaa....
kalp kapakçığında kalsiyum birikmesi varmış, bu bir kalp hastalığı değil. normal bir hastada önemli değil derim dedi.
ense kalınlığı 5,5 mm'ye çıkmış. 6dan sonrası riskmiş. normal bir hastada önemli değil derim dedi.
benim ikili testte riskim 1/26165'ti. süper dedi.
dörtlü testte 1/312' çıkmıştı. atuk bey bu da normal bir değer dedi. ama bizim laboratuvar sınırı yüksek tutup ona orta risk yazmış.
4lü test, ense kalınlığı ve kalpteki kalsiyumu beraber düşününce amniyosentez önerdi. dünden beri moralim bozuk. 1/100 down sendromu olabilirmiş. şimdi amniyosentezi düşünüyorum. sonuçta hastalık çıkmazsa rahatlarım. çıkarsa bebeğime kıyamam. tam da kıpır kıpır hareketlerini hissederken. zaten daha öncekini de 13. haftada almışlardı. buna bir kez daha dayanamam.
bugün kendi doktoruma da gideceğim. o da muhtemelen amniyosentez önerecek. down sendromu riski 1/100, amniyosentezle düşük ihtimali 1/200. riskler çok da farklı değil. bilmiyorum ne yapacağımı.
atıl bey 2li test daha kesin sonuç verir, ama 4lü de madem yapılmış, gözardı edemeyiz dedi. burun kemiği de var bebişimin. ben şimdi ne yapacağım. kızlar ne olur bugün "Ekin Demir"im için de dua edin. hem ramazan, hem cuma, hem de hamilelerin duası kabul olurmuş ya... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…