- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.601
canım bunlar rahiminin genişlemesinden kaynaklı acılar merak etme hepimize oluyor zaman zaman özellikle haftası doldukça a.siki saatir yazıcam unutuyorum bu gece sahurdan sonra çok zor uyudum sag tarafımda kasıgıma yakın sanki yırtılma oluyo çok canım acıyo ayakta durunca sanki derim ayrıverecekmiş gibi hissediyorum öne dogru egiliyorum tam dediğim yerdede küçükken oldugum ameliyat yerim var ondanmı kaynaklınıyo acaba bu acıma eyvahedigeldismile
dışardan baskı yapılınca ane aile huzuru ne iç huzur kalıyo Allaha havale ediceksin benim eşimde annesinin bitanesi başka erkek kardeşi var ama eşim başka öyle her zaman annesini dinlemez evlenmedende öyleymiş biz birlikte kararlar alıyoruz fikrimi soruyo çok şükür
canım bunlar rahiminin genişlemesinden kaynaklı acılar merak etme hepimize oluyor zaman zaman özellikle haftası doldukça a.s
günaydın hanımlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
hayırlı mübarek cumalr hepimizeeeeeeeeee
tamamen unutmuştum sela verilmeye başlayınca geldi aklımaaaa
muhabbet çok güsel ve derin:kaynana :))
ama ben şimdi gidim,bi abdest alıp yasin okuyim...
kızlar azönce rüyamda bebişimi gördüm yaaaaaaaaaa
melek kızımı gördümmmmmmmm
ayyy hiç bitmesin istedimmmmmmmmmm
neyse ben gidim daa oğluma kahvaltı yaptırıcam
gelcem ama yine
hepinizi öptümm
kayınvalidemi bende çok seviyorum
ufak tefek şeyler oluyor ama hiç yansıtmıyoruz birbirimize
yaprak sarar dondurucuma koyar,yemek yapar gönderir
kızım sen çalışıyosun diye.halılarımı yıkar,evi temizlemeye gelir :hulya:
daha bir sürü şey ararım kızım niye aramıyosun seni özledim der
yemek yeme konusundada zorlamaz ye diye ama tabağımı doldurur akannehir
sesimi çıkarmadan yiyorum artık
dediğim gibi arada bi yanlış anlamalar oluyor ama ondada konuyu kapatıyoruz hemen
evet baya bir sonra geldi aklı başına tüm kararları beraber alıyoruz ama giden gitti olan oldu zamanında şimdi bana sormuş kime sormuş ne önemi var
bizim iki tarafında ilk torunu evet seviyorlar hepsi seviniyor hayaller kuruyor ama ben çok severken bir anda böyle soğudum halada çok bayılmıyorum açıkcası ve annemde anneside aynı şehirde yaşıyoruz ama çok karıştı zamanında o yüzden ağzıyla kuş tutsa bana yaranamaz benden uzak Allaha yakın olsun bende hiç bir iç işlerine karışmam onlarda benden uzak dursunlar bir zahmet
canım eski nesil oldukları için sanırımoh oh maşallah benimkide elinden geleni verir evlendiğim günden beri sakınmıyo birşeyini
ilk hamile kaldıgım günden beri soruyo ne istiyosun diye belki iyi niyetinden yapıyo ama tarzı yanlış
kayınvalidemi bende çok seviyorum
ufak tefek şeyler oluyor ama hiç yansıtmıyoruz birbirimize
yaprak sarar dondurucuma koyar,yemek yapar gönderir
kızım sen çalışıyosun diye.halılarımı yıkar,evi temizlemeye gelir :hulya:
daha bir sürü şey ararım kızım niye aramıyosun seni özledim der
yemek yeme konusundada zorlamaz ye diye ama tabağımı doldurur akannehir
sesimi çıkarmadan yiyorum artık
dediğim gibi arada bi yanlış anlamalar oluyor ama ondada konuyu kapatıyoruz hemen
güzel bir siteye benziyor canım sağol
kaydirigubbakcemile3 canim güldürdün beni, sagol canim inan meraktan catliycam, ama sende merak ediyorum deyince tuhaf oldum, yani cok sevindim, duygulandim agliycam simdi bääähhhh senağlama ... opuyorumnanaktan
Akşam eve gider gitmez çekecem cicilerimizi ekleyecem sonra da bakalım beğenecek misiniz
biz anneme yakın taşıncaz zaten kaynanam da gelir ikisi beraber baksın bence bir zararı yok kaynanamı seviyorum
cnm bende uyudum biras öyle geldim geçmişi okiyim dedim valla bayağ kaynatmışınıss zemuszemusslm kızlar biraz uyudum geldim.
dün kaynanama gitmiştim ya arkadaşına battaniye siparişi vermiş örgü.bana dediki zıbınına,battaniyesine hiç karışma ben elimden geldiğince hepsini alırım dedi.sen ne zaman müsait olursan gel gidelim beğen dedi.Allah razı olsun valla.
doğumda annem yanımda olur kaynanam içinde en uygunu bu.çünkü görümcem hasta olduğu için başımda bekleyemez.ama yinede ziyaret eder.
oh oh maşallah benimkide elinden geleni verir evlendiğim günden beri sakınmıyo birşeyini
ilk hamile kaldıgım günden beri soruyo ne istiyosun diye belki iyi niyetinden yapıyo ama tarzı yanlış
kayınvalidene içten bir tebrik koyuyorum :lepi::lepi:
benimki yanımda değil ama yanımda olsa seninki gibi olurdu çok iyidir saolsun severim kayınvalidemi
canım eski nesil oldukları için sanırım
tarzları mutlaka yanlış tabi
mesela geçen doğum günü vardı
kısır,yaş pasta vs.felan vardı
ben kısırı fazla aldım,hazır yaş pastayı sevmiyorum zaten
ye ye sen iki canlısın diye daha birinci koca dilimi yemeden ikinciyi koydular
bebeğe faydası yokki,zaten içinde katkı maddeside oluyor diyorum
ama laf uçup gidiyo,öyle ufak tefek şeyleri görmezden gelmeye çalışıyorum
sırf 2.dilimi almadım diye dirim az yiyor diyorlar
onlar öyle görmüş işte,yanlışlarını bu saatten sonra düzeltemeyiz
elif bu arada haftalarımız aynıymış
17+6
senin ki kızmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?