2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr kaynanalar geliooooooooo:1shok: akannehir
BASILDIKKK sempatiksalakcinni
olsa nasıl olurrr :roflol: :roflol:

sağol canım bizde kız bekliyorduk bu kadar uğraşa göre

hımm tamam o zaman dün akşam başladı bu kadar acımaya nerdeyse doktora götürcekdi eşim beni sağol cevabın için
rica ederim cnmzemuszemus

eşim babasıyla beraber çalışıyor babasını bırakıyor akşamları önce, kaynanam da o gün ne yaptıysa kesin yollar yanında da sebze meyve koyar sen çalışıyorsun pazar yapamıyorsun işten gelince yemek yapmak zor olur diyor ilk evlendiğimiz günden beri böyle

eşimin kundağını saklamış bebeği olursa oda kullansın diye dün gösterdi işlemeli bişi eskilerden bende kırmak istemiyorum kullanırız tabi dedim o kadar saklamış hayal kurmuş tek geliniyim şimdilik eşimde pek kıymetlidir o yüzden baya ilgililer bizimle

işte onlar yüzünden herşeyde istediğim oldu ama bir kaç ters tavrı ya gitmiyor aklımdan ne yaparsam yapayım yani şimdi diyorum ya ağzıyla kuş tutsada benim için o anne değil kaynana eşimin annesi hiç bir duurmları umurumda değil uzaktan sevelim birbirimizi böylesi iyi işlerime karışmasınlar işlerini zaten karışmıyorumCADIARZU

Selam kızlar minigimizi gördük geldik bakmaya doyamadim yine :) Hersey çok iyi görünüyor dedi mide mesaje falan yerli yerinde kalp ritmi güzel düzenli dedi. Kızım resmen secde pozisyonu almıştı doktor da şaşırdı ramazan ya biliyo iste kuşum :) Dörtlü tarama testimizi verdik bakalım birkaç güne sonuçlanır hayirlisiyla inşallah.. Kilon da iyi çok kontrollü gidiyosun dedi şimdiye kadar 2 buçuk kilo almisim.Tahlil olcak diye hiç bı şey yemeden gitmiştim bebeğim de uyanmadı bı türlü senin ki Show gunünde degil bugün belli dedi doktorum :)) Çatlak kremi için lierac jel oldugundan çok çabuk bitiyo roc yada clarins alabilirsin ama düzenli kullanmak önemli kakao yağı da çok etkili aslında dedi.İste boyle ... 20. Haftada ayrıntılı bı ultrasona gir bence dedi bı kaç isim söyledi esim de az önce randevu almış Yalçın Kimya dan....bı gidicez bakalım....

canım inşallah riskli durumda değildir bebeğin moralini yüksek tut Allah korktuğumuza uğratmasın sağ salim alalım kucaklarımıza

sağol canımopuyorumnanaktansanada geçmiş olsun kararın her ne olursa olsun rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :Saruboceq:

canım ya bazen okadar utanıyorum ki,
dolabındakini çıkartıp veriyor,
var desem de olsun diyor
Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın canım benim
siz farklı şehirlerdemisiniz?

aminn canım inşallah
evett farklı onlar trabzonda benim ailemde
tek zor tarafı gidince 2 taraflı oluyo insan bi onlara bi kendi aileme 2 ye bölünüyosun bişey anlamıyosun gittiğinden

hadi hayırlısı canım inşş bunu da atlatırsın boşuna üzülmüş olursun inşş.
dua etmezmiyiz her gece yatarken dua ediyorum Allah ım diyorum bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip et diyorumm şimdi kalkabilirsem okucam biras yine dua ederim tabi Allah ım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşş olumunekankayizsmile sakın üzülme bebeğin etkilenir cnmm pozitif düşün ki pozitif olsun inşş sağ sağlin kucağımıza alıcass bak görüceksin bu günlerde geçicek inşş.. opuyorumnanaktan

hunny senle ikimiz aynıyız aynı kilodayız bakalım hamilelik sonunda kaç kilo olcasbilmiyorumkismile

ewett canım bakalım formda olucakmıyızz :jeyyar: ama ben kilo alamam heralde ömrümde 48 in üstüne çıktığımı bilmemm a.s sengözlerimebaksanab şimdi daha o kiloya da varamadımm delikafadulden bakalım belki 46 olmuşumdurr aklinialirimsmile
ama çok şükür bebeişim in kilosu iyi ya ben alayım almayayım önemli değill opuyorumnanaktan

48 üstüne çıkmadınmıakannehir ben bi ara 55 olmuştum bekarken sonra 52 de uzun bir süre seyrettim evlenince 44 oldum sonra 49 hamile kadım şimdi tartıldım 45,1 çıktım bakalım dogumdan sonrada manken gibimi olcaz:icecream: bebeğimin boyunu kilosunu söylemediler bana hiçbirşey söylemiyo zaten burdaki doktorlarsenağlama

gözün aydın cnm senin adına sevindimkaydirigubbakcemile5

hunny seni okudukça kilonu kıskanıyorum valla kendimi bildim bileli hiç 60ın altına indiğimi göremedim ergenlik çağımdan buyana hep hormonlarım sayesinde kiloma dikkat etmek zorunda kaldım :gitme:şimdide kontrollü gitmek zorundayım kendimi bi bıraksam yarım dünya olucam ondan korkuyom:çok üzgünüm:bide dktrum fazla almamam konusunda sürekli uyarıyor aksinede bi tatlı iştahım var bu sıra ne yapcem bilmiyomkafamçokkarıştı

deep geçmiş olsun inşallah saglıkla kucagına alırsın bebişini
geçen gün hastanede sıra beklerken hamile bi bayan anlatıyo 3lü test yapmışlar down sendoromlu çıkmış kadın gitmiş istanbulda bi prof.a tekrar yapılmış testi sonuç iyi çıkmış bebeğin birşeyi yokmuş bazen yanlış sonuçlar çıkabiliyo malesef ben cinsiyet ögrenemye gittiğimde benden önceki bayanın bebegine ensesi kalın demişler fakultede hoca baktı kalın değil dedi ultrasonda yanlış yorumlamalar oluyo sen kalbini kötü şeylerle yorma hakkınızda hayırlısı olsun

deepcim RABBİM kimseyi korktuğuna uğratmasın hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.sen de canını sıkma,dua edelim beraber.başka elimizden ne gelir.dua en büyük silahımız değil mi inşallah hiçbir problemi çıkmaz bebeğinin:Saruboceq:

[
canım içini ferah tut yanılma payıda var herzaman aynı şeyi göstermiyor testler Allahın izniyle hiç bir şey olmaz inşallah hepimiz dua ederis sende kalbini rahat tut pozitif ve iyi düşünki iyi olsun Rabbim herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almayo nasip etsin

delikafadulden aman yaa bende hep kilo almak için doktorlara gittim metebolizmamm hızlı çalışıomuş bide şimdi biras guatr değerlerim yüksek çıktı ondan kilo alamıomuşum bilmiyorumkismile bide benim ellerim çok terler yani yediklerim hemen çıkıo
bende biras bari kilo alsamda vermesem die bakıorum
ama annemden bilirim 35 yaşından sonra kilo aldı en fazla 55 e çıkmış annemde ırsii heralde bizde :jeyyar: valla arkadaşlar yapcak bişii yokk :jeyyar: kıskanmayın canımmm kaydirigubbakcemile3
ay ama hakkaten zor kilolu olmakda zayıf olmakda Allah hepimizi istediğimiz kilolara kavuştursun inşşş opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…