- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.641
bebeğimin 12. haftadaki görüntüsü canım.
çok yakışıklı değil mi, ben ona nasıl kıyarım ki?ayy inanmıyorum çok tatlı çıkmış çok net bakıp bakıp seviyodum bende maşallah
bebeğimin 12. haftadaki görüntüsü canım.
çok yakışıklı değil mi, ben ona nasıl kıyarım ki?
desteğiniz için teşekkürler.
he heee heeeee
alcam kızım oğlunu hiç öyle kıyamam falan yok:roflol::roflol::roflol::roflol:
selam kızlaaar
nasılsınız bakalım
ben sinir küpü şeklindeyim
dün iftara yarım saat kala kayınpederim aradı geliyorum diye
ben de tek başinayım die doğru düzgün yemek yapmamiştim sinir oldum tabisempatiksalakcinni
sabah da kocik işten geldiğinden beri adam ikimizi birden delirtmeyi başardı
bişey de diyemiyoruz
birbirimize bakıyoz öööle:1shok: ağlıycaz nerdeysesenağlama
şimdi cumaya gittiler ben biraz rahatladım
sağlıklı olsun da canım senin olsun.
ayyy canım benimmm eyvahedigeldismile Allah sabırlar versinnnn
boşver takmamaya çalış biliyorum zor bi durum ama bilmiyorumkismile boşvermeye çalışş olumunekankayizsmile
duymamazlıktan gell sempatiksalakcinni kendi işine bak
bak sonra bebişin etkilenirrlmaz:
sen gel buraya takıl hayatını yaşaaaa zemuszemus
çok yakışıklı değil mi, ben ona nasıl kıyarım ki?
canım içini serin tutmerhaba kızlar,
yokluğumu fırsat bilip amma yazmışsınız ya. ama insaf, nasıl okunacak bu kadar şey?
citos, hoşgeldin canım, merak ettik seni. ama neyse, dönüşün muhteşem olmuş. demek oğlun oluyor, tebrikler ve hayırlı olsun.
dün atıl yüksel'e gittik, randevular falan kaymış, tüm gün oradaydık. bebişimin tüm organları sağlam ve tam şükür.
amaaa....
kalp kapakçığında kalsiyum birikmesi varmış, bu bir kalp hastalığı değil. normal bir hastada önemli değil derim dedi.
ense kalınlığı 5,5 mm'ye çıkmış. 6dan sonrası riskmiş. normal bir hastada önemli değil derim dedi.
benim ikili testte riskim 1/26165'ti. süper dedi.
dörtlü testte 1/312' çıkmıştı. atuk bey bu da normal bir değer dedi. ama bizim laboratuvar sınırı yüksek tutup ona orta risk yazmış.
4lü test, ense kalınlığı ve kalpteki kalsiyumu beraber düşününce amniyosentez önerdi. dünden beri moralim bozuk. 1/100 down sendromu olabilirmiş. şimdi amniyosentezi düşünüyorum. sonuçta hastalık çıkmazsa rahatlarım. çıkarsa bebeğime kıyamam. tam da kıpır kıpır hareketlerini hissederken. zaten daha öncekini de 13. haftada almışlardı. buna bir kez daha dayanamam.
bugün kendi doktoruma da gideceğim. o da muhtemelen amniyosentez önerecek. down sendromu riski 1/100, amniyosentezle düşük ihtimali 1/200. riskler çok da farklı değil. bilmiyorum ne yapacağımı.
atıl bey 2li test daha kesin sonuç verir, ama 4lü de madem yapılmış, gözardı edemeyiz dedi. burun kemiği de var bebişimin. ben şimdi ne yapacağım. kızlar ne olur bugün "Ekin Demir"im için de dua edin. hem ramazan, hem cuma, hem de hamilelerin duası kabul olurmuş ya... :Saruboceq:
isim ne düşünüyorsunuz canım?evet kız adı belli değil malesefmafoldumben
seninki bellimiydi
slm canım Allah yardımcın olsunselam kızlaaar
nasılsınız bakalım
ben sinir küpü şeklindeyim
dün iftara yarım saat kala kayınpederim aradı geliyorum diye
ben de tek başinayım die doğru düzgün yemek yapmamiştim sinir oldum tabisempatiksalakcinni
sabah da kocik işten geldiğinden beri adam ikimizi birden delirtmeyi başardı
bişey de diyemiyoruz
birbirimize bakıyoz öööle:1shok: ağlıycaz nerdeysesenağlama
şimdi cumaya gittiler ben biraz rahatladım
sağol lolişim cümlemizinki sağlıkla doğsun inşallahopuyorumnanaktanÇİTOS öğrenmişin canım hayırlı olsun
senin fındık kandırdı hepimizi heee
maşşallah sağlıkla gelir inşallah
slm canım Allah yardımcın olsun
son dakika çıkan misafirde kötü olur
sakin olmaya çalış şekerim bebek üzülmesinopuyorumnanaktan
sağol lolişim cümlemizinki sağlıkla doğsun inşallahopuyorumnanaktan
sende boşu boşuna harap etme kuzum kendini salla gitsin bebişini düşün mutlu ol olumunekankayizsmile
ayy buraya taılcam da adam bilgisayar başında çok oturmamıza da kızıyoooklava: klava: klava:
amann canımmm yaşlılar işte herşeye karışıolarrr alsanaalsanasmile
sen takmamaya çalışş en iyisi dedikleri bi kulağından girsin birinden çıksınn
ne derse desin gül geçç yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?